Rory Mercury Napisano Wrzesień 7, 2016 Autor Share Napisano Wrzesień 7, 2016 nie koniecznie no chyba że równa się to wolne od szkoły/pracy lubisz chipsy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Wrzesień 7, 2016 Share Napisano Wrzesień 7, 2016 Dobre lubię. Ale nie jest takich dobrych zbyt sporo. Zjeść się zje każde, ale żeby lubić szczególnie to może parę, które da się wymienić na palcach max dwóch dłoni, a może i w jednej się zmieści. Lubisz konie? W rl oczywiście Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vezzie Napisano Wrzesień 9, 2016 Share Napisano Wrzesień 9, 2016 (edytowany) Szlachetne zwierzę. Lubię bo czemu nie ? Ale jakimś miłośnikiem nie jestem. Lubisz smak lukrecji ? Edytowano Wrzesień 9, 2016 przez Vezz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Wrzesień 9, 2016 Share Napisano Wrzesień 9, 2016 Nie przepadam. Lubisz dodawać cukier do kawy lub/i herbaty? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vezzie Napisano Wrzesień 10, 2016 Share Napisano Wrzesień 10, 2016 Nie. Piję czarną kawę bez mleka i cukru. A herbatę raczej rzadko piję a jak już to zieloną a jej się nie słodzi. Lubisz cebulę ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Wrzesień 10, 2016 Share Napisano Wrzesień 10, 2016 Yep. Lubisz czytać głupie komentarze w necie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Wrzesień 10, 2016 Share Napisano Wrzesień 10, 2016 Zależy jak bardzo głupie i o czym. Lubisz obrazy Beksińskiego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Wrzesień 10, 2016 Share Napisano Wrzesień 10, 2016 Nie znam żadnego Lubisz fotografować? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Wrzesień 11, 2016 Share Napisano Wrzesień 11, 2016 A nawet nawet lubię. Lubisz czytać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Wrzesień 11, 2016 Share Napisano Wrzesień 11, 2016 Ciekawe rzeczy tak. Nieciekawe NOPE. Lubisz śnieg? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Wrzesień 11, 2016 Share Napisano Wrzesień 11, 2016 Jak nie muszę odśnieżać podwórka to tak. Lubisz pływać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vezzie Napisano Wrzesień 11, 2016 Share Napisano Wrzesień 11, 2016 W podstawówce byłem w drużynie pływackiej Lubię ^^ Lubisz mleczko skondensowane ? . . 10.09.2016 at 17:09 Rainbow Guitar napisał: Lubisz obrazy Beksińskiego? Niedawno byłem na wystawie obrazów Beksińskiego w OKF [Ośrodek Kultury Filmowej] w Częstochowie. Zayebiste te obrazy. Ryją psyche.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubblegum Napisano Wrzesień 11, 2016 Share Napisano Wrzesień 11, 2016 uwielbiam ..na wakacjach były takie w hotelu w małych porcyjkach....wakacje ;-; Lubisz spike'a..? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Wrzesień 12, 2016 Share Napisano Wrzesień 12, 2016 Lubię Lubię Twilight? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoniu Napisano Wrzesień 12, 2016 Share Napisano Wrzesień 12, 2016 A skąd mam wiedzieć? Ale niech będzie, spróbuję zgadnąć - lubisz! Ja osobiście nawet ją lubię, zwłaszcza, gdy jej odbija ^^ Lubisz Zergi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Wrzesień 12, 2016 Share Napisano Wrzesień 12, 2016 (*****?! Co?!) Nie nie znam. Lubisz najfić przeciwników w BF? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Wrzesień 13, 2016 Share Napisano Wrzesień 13, 2016 Miało być "Lubisz Twilight?" xD Ale co do mnie to tak, lubię xD I zergi też Nie lubię BF :> Lubisz kotlety z kota? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoniu Napisano Wrzesień 13, 2016 Share Napisano Wrzesień 13, 2016 godzinę temu Gryfeł napisał: Miało być "Lubisz Twilight?" xD Ale co do mnie to tak, lubię xD I zergi też Nie lubię BF :> Lubisz kotlety z kota? Ha, mówcie mi "Wróżbita z układu min w Saperze"! ^^ Co do kotletów - nigdy takiego nie jadłem, a z chęcią bym skosztował, podobnie wróbelka smażonego w głębokim tłuszczu na chrupiąco... Lubisz patrzeć w nocne niebo i podziwiać gwiazdy? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Wrzesień 13, 2016 Share Napisano Wrzesień 13, 2016 Wolę księżyc :3 Ale gwiazdy też mogą być ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vezzie Napisano Wrzesień 13, 2016 Share Napisano Wrzesień 13, 2016 @Gryfeł A pytanie ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Wrzesień 13, 2016 Share Napisano Wrzesień 13, 2016 Oh, sorki xD Tomb Raider (od I do Underworld) czy Metal Gear Solid (od 1 do TPP)? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 24, 2016 Share Napisano Wrzesień 24, 2016 13.09.2016 at 23:21 Gryfeł napisał: Tomb Raider (od I do Underworld) czy Metal Gear Solid (od 1 do TPP)? To chyba nie ta zabawa. Lubisz się nudzić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maniek Napisano Wrzesień 25, 2016 Share Napisano Wrzesień 25, 2016 Nie lubię i nie mam czasu na nudę. Lubisz zbierać trufle? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Wrzesień 25, 2016 Share Napisano Wrzesień 25, 2016 Nie zbierałem. Lubisz może rysować? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 25, 2016 Share Napisano Wrzesień 25, 2016 Uwielbiam. Jeszcze trzeba umieć. Lubisz śpiewać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się