Świeży rekrut Napisano Wrzesień 25, 2016 Share Napisano Wrzesień 25, 2016 Nie. Ale to nie przez to, że nie potrafię. Nie i już. Lubisz może spędzać czas z przyjaciółmi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubblegum Napisano Wrzesień 25, 2016 Share Napisano Wrzesień 25, 2016 A kto nie luubi Kojarzysz może Undertale? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Wrzesień 25, 2016 Share Napisano Wrzesień 25, 2016 To jest lepsze niż wpatrywanie się w słońce (sprawdzałem). Ale głównie w niego się wpatruję, aby się zdołować, więc... nie bardzo. A czy lubisz mnie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 25, 2016 Share Napisano Wrzesień 25, 2016 Nie znam Cię wystarczająco dobrze by to stwierdzić, ale chyba taak. Lubisz banany? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Wrzesień 26, 2016 Share Napisano Wrzesień 26, 2016 Lubię. Lubisz poznawać nowych ludzi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 26, 2016 Share Napisano Wrzesień 26, 2016 Uwielbiam lubisz mnie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Wrzesień 26, 2016 Share Napisano Wrzesień 26, 2016 (Widzę transakcja wiązana.) No cóż. Jak Ty. Też nie bardzo Cię znam, ale mogę powiedzieć, że lubię. Lubisz może paintball? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 26, 2016 Share Napisano Wrzesień 26, 2016 Tak, laserowy zwłaszcza. Koty lubią lasery, to jest jakoś powiązane na pewno. Lubisz biedronki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Wrzesień 26, 2016 Share Napisano Wrzesień 26, 2016 Nie wiem czy koty LUBIĄ lasery. Raczej próbują je upolować Nie, bo są nudne i śmierdzą. Lubisz mrówki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maniek Napisano Wrzesień 27, 2016 Share Napisano Wrzesień 27, 2016 Nie cierpię. Lubisz późno chodzić spać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 27, 2016 Share Napisano Wrzesień 27, 2016 uwielbiam lubisz rano wstawać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Wrzesień 27, 2016 Share Napisano Wrzesień 27, 2016 Chciałbym, ale nie umiem ._. Lubisz robić dowcipy lub jakieś kawały innym? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Wrzesień 27, 2016 Share Napisano Wrzesień 27, 2016 nie specjalnie. Lubisz zimę bez śniegu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Wrzesień 28, 2016 Share Napisano Wrzesień 28, 2016 Nie cierpię. Ej, a co to zima? Lubisz klaunów? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubblegum Napisano Wrzesień 28, 2016 Share Napisano Wrzesień 28, 2016 nie cierpię!! Lubisz horrory? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Wrzesień 28, 2016 Share Napisano Wrzesień 28, 2016 Nie. (Chyba, że pooglądamy razem... Nie. Jednak nadal nie. Bez urazy.) Lubisz może filmy animowane? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 28, 2016 Share Napisano Wrzesień 28, 2016 uwielbiam lubisz filmy akcji? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Wrzesień 28, 2016 Share Napisano Wrzesień 28, 2016 Zależy tylko które ale tak. Lubię je. Lubisz może usłyszeć szczęk zamykającego się zamka w broni? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maniek Napisano Wrzesień 28, 2016 Share Napisano Wrzesień 28, 2016 Jeśli skierowanej w moją stronę to nie. Lubisz ciastka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 28, 2016 Share Napisano Wrzesień 28, 2016 Zależy jakie. Lubisz jak ktoś cię smyra po brzuszku? (Te pytania są coraz bardziej kreatywne\\) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maniek Napisano Wrzesień 28, 2016 Share Napisano Wrzesień 28, 2016 Nie lubię jak się mnie dotyka Lubisz piątą symfonie Beethovena? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Wrzesień 28, 2016 Share Napisano Wrzesień 28, 2016 Może być, ale Raubtier lepszy. Chociaż to klasyki rządzą. Lubisz może być posiadaczem dużej ilości pieniędzy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maniek Napisano Wrzesień 28, 2016 Share Napisano Wrzesień 28, 2016 Kto by nie lubił? Pieniądz niby szczęścia nie daje ale życie ułatwia, otwiera furtki. Lubisz filozofować? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Wrzesień 28, 2016 Share Napisano Wrzesień 28, 2016 (Najwidoczniej nie widziałeś mnie, kiedy zastanawiam się nad sensem uczenia się w tej szkole, do której chodzę.) Krótko mówiąc. Tak. Lubisz może czytać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubblegum Napisano Wrzesień 28, 2016 Share Napisano Wrzesień 28, 2016 Nawet bardzo. Lubisz (lub lubiłeś) WF ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się