Świeży rekrut Napisano Maj 16, 2016 Share Napisano Maj 16, 2016 Tak, wtedy startuję z świateł Lubisz może czytać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 16, 2016 Share Napisano Maj 16, 2016 Aj, aj. Lubisz mieć brodę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 16, 2016 Share Napisano Maj 16, 2016 Nie. Oszpeca mnie. Lubisz seriale? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silicius Napisano Maj 16, 2016 Share Napisano Maj 16, 2016 Tak. Obejrzałem ich tak dużo, że nie pamiętam tytułów wielu z nich. Lubisz Doktora Who? godzinę temu Świeży rekrut napisał: (Ja będę animował tylko w Blenderze. A do konstruowania posłuży mi Windows Movie Maker... chcę zrobić prawie 4 minutową symulację piosenki.) Mogę zagrać Blender może służyć też za program do składania i edycji filmów ("szok i niedowierzanie") dzięki @michalski9 za zaproszenie do gry ^^. Z chęcią je przyjmę. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 16, 2016 Share Napisano Maj 16, 2016 (Wiem o tym. Przecież używam go od 2 lat. @Silicius tylko nie umiem tego edytora obsługiwać. Pomału.) Lubisz może Gwiezdne Wojny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 16, 2016 Autor Share Napisano Maj 16, 2016 Zależy które, ale ogółem ujdzie Lubisz Zwierzogród?? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 16, 2016 Share Napisano Maj 16, 2016 Oglądałem i całkiem niezłe. Lubisz może czołgi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 16, 2016 Autor Share Napisano Maj 16, 2016 (edytowany) nie za bardzo ale wyglądają fajnie jako modele. @michalski9 i @Świeży rekrut butelka jest zajebista Lubisz może cytrynę?? Edytowano Maj 16, 2016 przez Ratchet :) (RAinbow Dash) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 16, 2016 Share Napisano Maj 16, 2016 W lodówce. Masz może ochotę, aby wyjść i wrzasnąć na cały świat, że go zwalniasz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 16, 2016 Autor Share Napisano Maj 16, 2016 Tak lubię to zrobić Lubisz flirtować?? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 16, 2016 Share Napisano Maj 16, 2016 Dawno tego nie robiłem, to nie wiem, czy coś by wyszło. Ale z dziewczynami mogę rozmawiać bez paniki (chyba, że trzepnie mnie torebką.) Lubisz czuć powiew wiatru? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 16, 2016 Autor Share Napisano Maj 16, 2016 Oj tak kocham Lubisz być na łonie natury?? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 16, 2016 Share Napisano Maj 16, 2016 Tak. Czuję się wówczas wspaniale, ale chciałbym latać... ta wolność. Lubisz samoloty? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 16, 2016 Autor Share Napisano Maj 16, 2016 nigdy nimi nie latałam lubisz swojego kompa?? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 16, 2016 Share Napisano Maj 16, 2016 Tak. Lubisz może rock? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Maj 16, 2016 Share Napisano Maj 16, 2016 oj tak tak tak. lubisz może placki ziemniaczane? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rapid Napisano Maj 16, 2016 Share Napisano Maj 16, 2016 Da się zjeść. Lubisz pociągi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 16, 2016 Share Napisano Maj 16, 2016 Nie, bo nimi nie jechałem. Lubisz rap? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 16, 2016 Share Napisano Maj 16, 2016 53 minuty temu Ratchet (RAinbow Dash) napisał: nie za bardzo ale wyglądają fajnie jako modele. @michalski9 i @Świeży rekrut butelka jest zajebista @Ratchet :) (RAinbow Dash) @Silicius: nie za ma co Więc w jakimś dogodnym terminie zagramy. Jest nas wielu więc, prognozuję wyśmienitą zabawę Do tematu: miejscami lubię. Lubisz gry planszowe? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 16, 2016 Share Napisano Maj 16, 2016 godzinę temu Świeży rekrut napisał: Ale z dziewczynami mogę rozmawiać bez paniki (chyba, że trzepnie mnie torebką.) Skąd ja to znam... Lubię gry planszowe Lubisz U2? @michalski9 Ja za butelką nie przepadam, niestety :( 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 16, 2016 Share Napisano Maj 16, 2016 Nie wiem co to jest. Lubisz lody orzechowe? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 16, 2016 Autor Share Napisano Maj 16, 2016 Nie mam alergię na orzechy Lubisz wino? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 16, 2016 Share Napisano Maj 16, 2016 25 minuty temu Rainbow Guitar napisał: Skąd ja to znam... Lubię gry planszowe Lubisz U2? @michalski9 Ja za butelką nie przepadam, niestety :( Why? Trudno, coś się wymyśli innego. Wracamy chyba do pomysłu z zabawą w chowanego, to chyba wszyscy lubią Tak. Lubisz Assassination Classroom (takie anime)? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 16, 2016 Autor Share Napisano Maj 16, 2016 @michalski9 nie znam ale tytuł ciekawy. Zobaczę Lubisz mieć wszystko?? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 16, 2016 Share Napisano Maj 16, 2016 2 minuty temu Ratchet (RAinbow Dash) napisał: @michalski9 nie znam ale tytuł ciekawy. Zobaczę Polecam. Tak, lubię mieć wszystko (choć nigdy nie miałem, bo chyba się nie da). Lubisz ostrą papryczkę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się