Killer Poke Napisano Październik 21, 2016 Share Napisano Październik 21, 2016 za rozsiewanie plotek o nieróbstwie ludzi siedzących na forumie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Październik 21, 2016 Share Napisano Październik 21, 2016 Za to, że zdecydowanie wnerwia innych Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Październik 21, 2016 Share Napisano Październik 21, 2016 Za strzelanie do niewinnej staruszki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Październik 22, 2016 Share Napisano Październik 22, 2016 Za masę podpaleń. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Październik 22, 2016 Share Napisano Październik 22, 2016 za zabicie niewinnej staruszki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Październik 22, 2016 Share Napisano Październik 22, 2016 Za lampienie się na słońce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Październik 22, 2016 Share Napisano Październik 22, 2016 za bieganie w taki ziąb bez szalika Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Październik 27, 2016 Share Napisano Październik 27, 2016 Za zbyt ładny uśmiech Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Październik 27, 2016 Share Napisano Październik 27, 2016 za zbyt ładny awatar Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Październik 27, 2016 Share Napisano Październik 27, 2016 Za potajemne randkowanie z kucykiem 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FoxySpring Napisano Styczeń 9, 2017 Share Napisano Styczeń 9, 2017 Za siedzenie w nocy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Styczeń 9, 2017 Share Napisano Styczeń 9, 2017 Za to że go jeszcze nie znam i z nim nie pisałem (wstydź się ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FoxySpring Napisano Styczeń 9, 2017 Share Napisano Styczeń 9, 2017 Za skakanie (nie muszę ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Styczeń 9, 2017 Share Napisano Styczeń 9, 2017 Za... sprytny nick (ale możesz ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FoxySpring Napisano Styczeń 9, 2017 Share Napisano Styczeń 9, 2017 Za bycie radosnym (ale nie chce mi się X'D) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Styczeń 9, 2017 Share Napisano Styczeń 9, 2017 Za uleganie pozorom (no... nie mam kontragumentu chwilowo, ale jeszcze tu wrócę (chyba ) ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Styczeń 9, 2017 Share Napisano Styczeń 9, 2017 Za to, że podskoczył wyżej słońca 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Styczeń 9, 2017 Share Napisano Styczeń 9, 2017 Właśnie teraz Świeży rekrut napisał: Za to, że podskoczył wyżej słońca Za to, że krótko odpisuje 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Styczeń 9, 2017 Share Napisano Styczeń 9, 2017 8 minut temu Michalski9 napisał: Za to, że krótko odpisuje Za to, że jest... za to że nie jest czerwony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Styczeń 9, 2017 Share Napisano Styczeń 9, 2017 1 minutę temu Świeży rekrut napisał: Za to, że jest... za to że nie jest czerwony. Za.. małą ilość czytelników (Hmm.. mogę się przemalować na czerwono.. ale... nwm po co xD ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Styczeń 9, 2017 Share Napisano Styczeń 9, 2017 6 minut temu Michalski9 napisał: Za.. małą ilość czytelników To cios poniżej pasa. Za to, że skakał po pijaku do słoneczka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Styczeń 9, 2017 Share Napisano Styczeń 9, 2017 8 minut temu Świeży rekrut napisał: To cios poniżej pasa. Wybacz.. poniosło mnie.. Przepraszam :( 9 minut temu Świeży rekrut napisał: Za to, że skakał po pijaku do słoneczka. Wcale ni... może... nie pamiętam xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Styczeń 9, 2017 Share Napisano Styczeń 9, 2017 2 minuty temu Michalski9 napisał: Wybacz.. poniosło mnie.. Przepraszam :( Dobrze, daruję, nic się nie stało, ale to tak na przyszłość, żeby się wzajemnie nie faulować. (nie ma za to reputki ) 3 minuty temu Michalski9 napisał: Wcale ni... może... nie pamiętam xD To widzę, że cosik słaba pamięć się kłania. Za to, że nie wie ile potrafi wypić na imprezie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Styczeń 9, 2017 Share Napisano Styczeń 9, 2017 Właśnie teraz Świeży rekrut napisał: (nie ma za to reputki ) 1 minutę temu Świeży rekrut napisał: To widzę, że cosik słaba pamięć się kłania. No.. ale ją poprawimy Za to, że gdzieś mi uciekły 2 godziny 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Styczeń 9, 2017 Share Napisano Styczeń 9, 2017 8 minut temu Michalski9 napisał: No i za to już jest, bo tam wyżej to już nie. Za to, że dziś egzamin pisałem i ktoś musi to odsiedzieć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się