Rory Mercury Napisano Maj 25, 2016 Share Napisano Maj 25, 2016 Jak w tytule mówimy jaki jest poprzednik Miłej zabawy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 25, 2016 Share Napisano Maj 25, 2016 Miła I ma dobry gust muzyczny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 25, 2016 Autor Share Napisano Maj 25, 2016 sympatyczny i fajnie się z nim gada i słucha takiej muzy jak ja Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 25, 2016 Share Napisano Maj 25, 2016 całkiem fajnie się z nią gada, ale ma robotę na głowie, przez co coraz rzadziej z nią gadam. Do tego jest miłośniczką Ratchera. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 25, 2016 Autor Share Napisano Maj 25, 2016 Bardzo fajny gość z którym się super piszę i mogę na nim polegać choć w realu nie znam I spokojny. Całkowite moje przeciwieństwo 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 25, 2016 Share Napisano Maj 25, 2016 (Da. Przeciwieństwo. Pamiętam.) Lubi prędkość, wszystko to, co da się rozłożyć na mechaniczne części pierwsze, bo to dla niej frajda. Słucha nuty, która jest mi obca, ale może kiedyś też posłucham? Starsza ode mnie koleżanka, ale kobietom się wieku nie liczy, więc zakładam, że o te dwa, może trzy lata. Optymalnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 25, 2016 Share Napisano Maj 25, 2016 Jest zbyt aktywny na forum. To głównie przez niego mam tyle powiadomień. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 25, 2016 Share Napisano Maj 25, 2016 Zna się na muzyce. Obchodzi dobra, stara nuta. Fan klasyki, lubi Lyrę. Ma dobre kontakty z innymi użytkownikami forum, chociaż z nim nie gadam. Gra na gitarze. (Zbyt aktywny?) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 25, 2016 Share Napisano Maj 25, 2016 Jak chcesz, to możemy pogadać, lubię gadać na priv. Wracając: jest fajny, po prostu fajny. Nie znam go, ale czuję że jest fajny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 25, 2016 Autor Share Napisano Maj 25, 2016 oj chyba troszkę bardziej niż dwa trzy lata Pisze naprawdę świetnie fiki. Uwielbiam je (czytam po raz kolejny ). Można z nim pogadać o wszystkim i o niczym spędzić miło czas nawet przed kompem jest świetnym rozmówcą i umie wysłuchać żali Potrafi zrozumieć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 25, 2016 Share Napisano Maj 25, 2016 @Ratchet tylko zachęcasz mnie d o napisania do niego na priv. Wracając: dobra przyjaciółka, tylko "troszkę" starsza, lubi Ratcheta, ale kto go nie lubi? Fajnie się z nią rozmawia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Maj 25, 2016 Share Napisano Maj 25, 2016 Jest wdzięczny za moją miłość. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 25, 2016 Share Napisano Maj 25, 2016 Jest leniwy, bo ciągle nie zrobił pracy dla mnie i @SpringHandy (Nie no, żart, wiem że robisz to kiedy masz czas i ochotę) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 25, 2016 Autor Share Napisano Maj 25, 2016 no i temat się rozkręca Haha. Troszkę małomówny ale równy gość, kocha tą samą muzę co ja i ten sam styl i nawet ładnie rysuję @Rainbow Guitar no to dawaj napisz do @Świeży rekrut Zobaczymu jak się dogadacie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 25, 2016 Share Napisano Maj 25, 2016 Koleżanka po fachu, w kwestii pisania fików. Zna się na motoryzacji i technicznych bajerach. Miło się z nią gada, a tym bardziej, że potrafi celnie rzucić cięższym słowem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 26, 2016 Autor Share Napisano Maj 26, 2016 widze że tylko my sie tu udzielamy ale zawsze coś człowiek który wysłucha doradzi i skrytykuje kiedy trzeba Lubi czasem wyjść na dwór i dobrze się zmęczyć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Maj 26, 2016 Share Napisano Maj 26, 2016 Mój poprzednik jest niedoświadczony w ustawianiu awka a szkoda, bo wychodzi rozmyty :< Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 26, 2016 Share Napisano Maj 26, 2016 Jest leniwy, a mimo to i tak tańczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 26, 2016 Autor Share Napisano Maj 26, 2016 (edytowany) @1stChoice The Firstu już się poprawiłam Haha a teraz trochę inaczej Mój poprzednik dalej próbuję pomóc Lyrze zrobić rękę I jest baaaardzo miły i baaaaardzo go lubię Edytowano Maj 26, 2016 przez Ratchet Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 26, 2016 Share Napisano Maj 26, 2016 21 minuty temu Ratchet napisał: Mój poprzednik dalej próbuję pomóc Lyrze zrobić rękę Narysuję Lyrę z rękami Jest pomysłowa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 26, 2016 Autor Share Napisano Maj 26, 2016 no i ja już dalej nie mam pomysłu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 26, 2016 Share Napisano Maj 26, 2016 Da się z nią gadać o wszystkim. Wysłucha, jeśli nie ma pojęcia o czym piszę i vice versa. Miła, (jak na razie mi nie przypiekła, bo nie zasłużyłem) towarzyska. Da się ją lubić. Znawca uniwersum, którego nie znam. Pomysłowa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Maj 26, 2016 Share Napisano Maj 26, 2016 (edytowany) Bardzo (jakby to nie brzmiało ) zaangażowany w zabawy na forum. Edytowano Maj 26, 2016 przez WilkU 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 26, 2016 Autor Share Napisano Maj 26, 2016 jest tak cichy że go nie słychać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 26, 2016 Share Napisano Maj 26, 2016 Świetnie rysuje (chyba to już pisałem). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się