BiP Napisano Lipiec 10, 2016 Share Napisano Lipiec 10, 2016 Czy i wam udało się zauważyć jakieś błędy w serialu? W tym temacie, możecie śmiało je umieszczać. "Jesienna Przyjaźń" S1 EP13 W tym odcinku Reinbow Dash i Applejack mają "znikające" numery startowe. Natomiast w odcinku " Spice Up Your Life" S6 EP12 W tym odcinku mamy lewitującego kucyka i kucyka z dodatkową nogą. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twister Napisano Lipiec 10, 2016 Share Napisano Lipiec 10, 2016 (edytowany) Dziwna Rainbow Dash Księżniczka nie posiada skrzydeł Edytowano Lipiec 10, 2016 przez ASmaxPL 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polox Napisano Lipiec 11, 2016 Share Napisano Lipiec 11, 2016 (edytowany) Fajny temacik, quizu Pinkie pie mi nie zastąpi, ale wreszcie jakiś, w którym w miarę regularnie będę mógł się wypowiadać. Błędy wychwyciłem podczas tworzenia PMV, pracując na 3/4 odcinkach. Pierwszy wychwycony to z mantykorą, której znika kolec w łapie, a może to mój photoshop Ze względu na rozmiar zdjęć umieszczane one będą w spoilerach: Mantykora_error: Spoiler Czas kolce w łapy wkłada... Wszystko działa poprawnie więc, przechodzimy dalej, tak wiem, że to jeden z najpopularniejszych błędów, ale również postanowiłem go tutaj umieścić. Sztuka wysychania poza kadrem: Spoiler Teraz taki pomniejszy błąd, jeśli chodzi o odcinek lekcja stanowczości: Spoiler Patrzcie na minę fluttershy, wyraża więcej niż tysiąc słów, w sumie też bym się zdenerwował ;/ Moje krótkie zestawienie błędów dobiegło końca, ale już niedługo będę znów pracować na klatkach do PMV, więc może coś się wynajdzie Edytowano Lipiec 11, 2016 przez Polox Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Lipiec 11, 2016 Autor Share Napisano Lipiec 11, 2016 Na tym obrazku na dole, nie zaznaczyłeś Carrot Top Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twister Napisano Lipiec 11, 2016 Share Napisano Lipiec 11, 2016 Kolejna dawka błędów. Scootaloo bez skrzydeł. Cytuj Brak ogonu u Sweetie Belle Cytuj Tak samo z rogiem. Cytuj Oraz białe oczy u Twilight Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Wrzesień 4, 2016 Share Napisano Wrzesień 4, 2016 S06E17 "Dungeons and Discords" Spoiler Twi ma dwa ogony S06E18 "Buckball Season" Spoiler Snails bez rogu. Pociąg odjeżdża, a Bon Bon z malowaną twarzą pozostaje na stacji. Chwilę po tym w pociągu, bez farby. 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Wrzesień 16, 2016 Autor Share Napisano Wrzesień 16, 2016 W odcinku z "Wigilijną Opowieścią", RD która jest na początku owej opowieści asystentką Starlight, pod koniec gdy dostaje od niej prezent, nagle staje się ogierem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Wrzesień 16, 2016 Share Napisano Wrzesień 16, 2016 (edytowany) godzinę temu BiP napisał: W odcinku z "Wigilijną Opowieścią", RD która jest na początku owej opowieści asystentką Starlight, pod koniec gdy dostaje od niej prezent, nagle staje się ogierem... To nie błąd animacji, tylko błąd polskiego dubbingu: "Żartujesz? Jeszcze nigdy nie dostałem Smoczego Pazura" 18:53 Edytowano Wrzesień 16, 2016 przez Lucas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Wrzesień 16, 2016 Autor Share Napisano Wrzesień 16, 2016 Właśnie teraz Lucas napisał: To nie błąd animacji, tylko błąd polskiego dubbingu: Wiem o tym, ale w tym temacie nie umieszczamy tylko błędów dotyczących animacji, ale wszystkich. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Wrzesień 16, 2016 Share Napisano Wrzesień 16, 2016 Właśnie teraz BiP napisał: Wiem o tym, ale w tym temacie nie umieszczamy tylko błędów dotyczących animacji, ale wszystkich. To też wiem, ale nie wierzę ci w błędzie tej animacji. Szukam w tej sekcji i nie widzę zmiany modelu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Wrzesień 16, 2016 Autor Share Napisano Wrzesień 16, 2016 Nie wspomniałem nic o zmianie wyglądu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Wrzesień 16, 2016 Share Napisano Wrzesień 16, 2016 2 minuty temu BiP napisał: Nie wspomniałem nic o zmianie wyglądu. To co innego może dowodzić w oryginalnej wersji, że nagle RD staje się ogierem w tym epizodzie...? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Wrzesień 16, 2016 Autor Share Napisano Wrzesień 16, 2016 Ja pisałem o PL wersji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Wrzesień 16, 2016 Share Napisano Wrzesień 16, 2016 Właśnie teraz BiP napisał: Ja pisałem o PL wersji. Tak więc napisaliśmy o tym samym... Tylko, że zapodałem źródło błędu. Serio, jeśli chcesz pokazać innym błąd, to zapodaj screen itp. a nie mówisz na sucho. Tymczasem do następnego razu, kiedy to ja znajdę błąd! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Wrzesień 16, 2016 Autor Share Napisano Wrzesień 16, 2016 Właśnie teraz Lucas napisał: Serio, jeśli chcesz pokazać innym błąd, to zapodaj screen Trudno pokazać screen z dubbingu... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Wrzesień 18, 2016 Autor Share Napisano Wrzesień 18, 2016 Z najnowszego 20 odcinka "Las Pegasus"... Znikające na ułamek sekundy peruka i okulary Fluttershy. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Wrzesień 18, 2016 Share Napisano Wrzesień 18, 2016 Ta mina Flima na tym trzecim obrazku D: 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Październik 22, 2016 Autor Share Napisano Październik 22, 2016 W odcinku 11 z 5 sezonu "Party Pooped" Yeti odcina Pinkie kawałek grzywy, który po sekundzie odrasta. Spoiler Autorzy mogli się nieco wysilić i do końca odcinka zostawić jej tak uciętą grzywę, do kolejnego odcinka by odrosła, a nie robić coś takiego... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Październik 22, 2016 Share Napisano Październik 22, 2016 Przecież to Pinkie, nie rozumiem błędu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Październik 22, 2016 Autor Share Napisano Październik 22, 2016 Też o tym pomyślałem, bo jak wytłumaczyć fakt, że w sekundę jej potargana grzywa się ułożyła? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 27, 2016 Autor Share Napisano Listopad 27, 2016 Pamiętacie odcinek w którym Twilight została księżniczką? Otóż kolejnym błędem jest stwierdzenie Rarity zaraz po tym... "Jesteś Alicornem, nie wiedziałam że one istnieją". No bez jaj, przecie już znała Celestię, Lunę i Cadance... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Listopad 27, 2016 Share Napisano Listopad 27, 2016 @BiP Prędzej błąd polskiego dubbingu niż serialu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 27, 2016 Autor Share Napisano Listopad 27, 2016 Nie mniej jest to nadal błąd. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Luty 1, 2017 Autor Share Napisano Luty 1, 2017 Kolejny błąd, tym razem z odcinka "Skrzydlata wiedza" sezon 4. W tej właśnie chwili Twilight uczy Rainbow Dash i choć właśnie Twilight mówi, to nie porusza ustami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Marzec 22, 2017 Autor Share Napisano Marzec 22, 2017 Kolejny błąd... W jednej scenie Dzielna Do, ma zwichniętą nogę i kuleje na nią. Spoiler Chwilkę później usztywnia ją sobie... Spoiler Spoiler I wszystko po to, aby już w kolejnej scenie, nic jej nie było... Spoiler Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się