Wonsz Napisano Sierpień 6, 2016 Autor Share Napisano Sierpień 6, 2016 Koncert zespołu B4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Sierpień 6, 2016 Share Napisano Sierpień 6, 2016 (edytowany) 2 godziny temu Wonsz napisał: Koncert zespołu B4 Byłoby dobrze, gdyby wokal nie był taki zagłuszony :( Jednak wiem z doświadczenia już, że ciężko nagrać koncert, nie mając dostępu do dźwięku z konsoli :( Edytowano Sierpień 6, 2016 przez Accurate Accu Memory Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Sierpień 16, 2016 Share Napisano Sierpień 16, 2016 No, wreszcie importuje materiały z kamerki 16 minut to 3.5 GB ale bezstratnie zgrywam z taśmy Ciekawe ile godzinka zajmie 5 ostatnich godzin materiałów z MECu Pozostaje czekać... Ale za niedługo będą udostępnione dość ciekawe panele... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano Wrzesień 18, 2016 Share Napisano Wrzesień 18, 2016 Nie pisałem tutaj do tej pory i dziwie się dlaczego... MEC był najlepszym ponymeetem, na jakim byłem! (nie obrażając Bronies Łódź, wiecie, że was kocham) Poznałem tam wiele osób, które były dla mnie avatarem, rozmową na skype, postem na facebooku... Nie będę was oznaczał, po prostu dziękuję, że po raz kolejny pomogliście mi zrozumieć, że przyjaźń to magia! Dziękuję każdej osobie, z którą zamieniłem chociaż słowo... I przepraszam, że wszędzie było mnie pełno... To nie zależało tak do końca ode mnie i nie chcialem nikogo urazić ^^ Fajnie też, że był Dzyogas, Dixie, Ytna i reszta takich bardziej znanych osób ^^ Mógłbym wymieniać i wymieniać... Ale nie wiem, co jeszcze mam pisać... Po prostu cieszę się, że tam byłem... I płakałem na panelu z Pinkie, jak urządziła dla mnie imprezę... MEC to dobry powód, żeby kontynuować dalej moją fandomową działalność i nie odchodzić nigdy z fandomu... A przynajmniej, dopóki nie będzie kuców w 3D. I dziękuję @SPIDIvonMARDER, że pogadałeś ze mną chwilę po moim koncercie 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Wrzesień 19, 2016 Share Napisano Wrzesień 19, 2016 Nie ma sprawy. Super, że się podobało Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Wrzesień 19, 2016 Share Napisano Wrzesień 19, 2016 23 godziny temu Mates napisał: MEC to dobry powód, żeby kontynuować dalej moją fandomową działalność i nie odchodzić nigdy z fandomu... Potwierdzam, wszystkimi czterema kopytkami To dobra motywacja, by pomagać w fandomowych projektach i samemu je prowadzić. Żałuje tylko, że dopiero po meecie się dowiedziałem, że był na nim Misiek200 :( Był dla mnie dużą inspiracją i pomocą, w sztuce lektoringu 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wonsz Napisano Październik 19, 2016 Autor Share Napisano Październik 19, 2016 Nareszcie uporałem się z resztą nagrań z MECa. Playlista: I playlista z archiwum, są tam filmy mające jakieś defekty, jak brak dźwięku, czy nienagrany w całości koncert Matesa: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Październik 19, 2016 Share Napisano Październik 19, 2016 Wielkie dzięki! Wspaniała dokumentacja! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano Październik 19, 2016 Share Napisano Październik 19, 2016 Trema mnie zjadła xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Październik 19, 2016 Share Napisano Październik 19, 2016 4 godziny temu SPIDIvonMARDER napisał: Wielkie dzięki! Wspaniała dokumentacja! 00.20.34 + 00.19.58 + 10.20.56 + 05.15.56 + 14.33.38 + 12.24.37 + 2.51.51 Tyle nagrał, łącznie zebrałem z tego konwentu na 4 płytach 8,5GB Nie tylko moje nagrania, oczywiście. Rzeczywiście SPIDI, ładna i długa dokumentacja Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianRichCountryOwner Napisano Grudzień 18, 2016 Share Napisano Grudzień 18, 2016 Wczoraj spotkałem Brygidę Turowską w portierni Teatru Rampa. Ona dobrze pamięta Middle Equestrian Convention i osoby, które na nim były, tak dało się zrozumieć z kontekstu. Mnie też pamiętała 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wonsz Napisano Grudzień 20, 2016 Autor Share Napisano Grudzień 20, 2016 18.12.2016 at 20:48 SebastianRichCountryOwner napisał: Wczoraj spotkałem Brygidę Turowską w portierni Teatru Rampa. Ona dobrze pamięta Middle Equestrian Convention i osoby, które na nim były, tak dało się zrozumieć z kontekstu. Mnie też pamiętała Dobrze, że o tym napisałeś. To dla mnie cenna informacja, która przyda mi się do projektu, który ogłoszę za jakiś czas 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Grudzień 21, 2016 Share Napisano Grudzień 21, 2016 20 godzin temu Wonsz napisał: Dobrze, że o tym napisałeś. To dla mnie cenna informacja, która przyda mi się do projektu, który ogłoszę za jakiś czas Ciekawe czy pamiętała wiersz poświęcony jej osobie, który w połowie się urwał, bo miałem tremę i wyleciała mi połowa z głowy :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianRichCountryOwner Napisano Marzec 19, 2017 Share Napisano Marzec 19, 2017 Czy ktoś oprócz mnie wybiera się na "Błękitek - mówiący wieloryb", po to, aby móc znów zobaczyć Julię Kołakowską-Bytner? Przedstawienia będą w Teatrze Palladium w centrum Warszawy w dniach 29 marca, 9 i 21 kwietnia. Ja idę 9 kwietnia. Mam strasznie wielką ochotę znów zobaczyć naszą Pinkie Pie 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wlocz Napisano Marzec 20, 2017 Share Napisano Marzec 20, 2017 Korcisz i to bardzo, ale oszczędzam zorganzowanie kolejnego konwentu w Warszawie, więc jak będzie następna okazja to z chęcią idę. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianRichCountryOwner Napisano Lipiec 9, 2017 Share Napisano Lipiec 9, 2017 Rety, to już rok, a ja się czuję, jakby to było najwyżej miesiąc temu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się