Szonszczyk Napisano Sierpień 7, 2016 Share Napisano Sierpień 7, 2016 (edytowany) Witam wszystkich! Jak już niektórzy widzieli, w temacie o Equestriańskiej Wojnie O Pizzę wklejałem śmieszne i chamskie urywki z chatu z gry World Of Tanks. Także chciałbym w tym temacie wklejać najgorsze i najlepsze odzywki z chatów. Skąd taki pomysł robienia screenów? Ze strony For The Record (linki na dole postu). Także bez dłuższego ględzenia, nie no chwila jeszcze trochę ostrzeżeń: UWAGA! BAAARDZO BRZYDKIE SŁOWNICTWO! Zacznę od pierwszej dziesiątki z 2014 roku: 1. Rymowanka: Spoiler 2. Oczytana drużyna: Spoiler 3. Mocne obelgi (cała rozmowa)i: Spoiler 4. Coś nie wyszło: Spoiler 5. Ktoś wzywał bana?: Spoiler 6. Nokia: Spoiler 7. Makumba: Spoiler 8. Teściowa: Spoiler 9. Nonszalancki kv2: Spoiler 10. To się zdziwili: Spoiler (bardzo stary nick ...) Mam tego więcej! Więc jeśli chcecie to mogę wkleić Screeny nie mają na celu nikogo urazić a chamstwo w nich zawarte należy przekształcić w żart i zacząć się śmiać z idiotów co to napisali ... Oryginalne Hall Of Shame na stronie For The Record: Spoiler http://ftr.wot-news.com/ <-Cała strona http://ftr.wot-news.com/?s=hall+of+shame&submit=Search <-Hall Of Shame Ps. Mam pozwolenie @Sosna więc proszę nie usuwać tematu xD Ps. Ps. Zapewne coś o kucykach w moich screenach też znajdę ... tylko muszę poszukać. Edytowano Listopad 4, 2016 przez MasterOfRainbows Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Sierpień 10, 2016 Share Napisano Sierpień 10, 2016 Nie wiem czy to dobry pomysł na temat :/ Niby ma bawić, ale takie komentarze odrzucają od WoTa... nawet jeśli to zaledwie 10% tekstów pisanych przez umysłowych buraków. PS. Numer 6 zasługuje na pochwałę Brakuje jedynie "3310". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Sierpień 10, 2016 Autor Share Napisano Sierpień 10, 2016 3 hours ago, Triste Cordis said: Nie wiem czy to dobry pomysł na temat :/ Niby ma bawić, ale takie komentarze odrzucają od WoTa... nawet jeśli to zaledwie 10% tekstów pisanych przez umysłowych buraków. PS. Numer 6 zasługuje na pochwałę Brakuje jedynie "3310". Tak się dzieje w prawie każdej grze sieciowej ... także wot nie jest wyjątkiem. Znaczy, w wocie takie wyzwiska już nikogo nie ruszają także wiesz No i bywają gorsi od tego co tu jest, ostatnio nawet jakiegoś pracownika Wargamingu wywalili z roboty, bo zbyt bardzo wkurzał się, że mu goldem spamią ludzie Dobra, ten post jest dobry bym dorobił następną dziesiątkę: 11.Znowu hejty na biedną artę :( Spoiler 12. Fan noob ... Spoiler 13. Chciabyś ... Spoiler 14. Randomowe wyzwiska na czacie są randomowe ... Spoiler 15. Brzydki zlepek bzdur: Spoiler 16. No idź rzesz wreszcie! Spoiler 17. Ze starego czatu klanowego: Spoiler 18. Ale jak to? Spoiler 19. Obcokrajowcom w wocie, język polski kojarzy się z jednym słowem: Spoiler Nie no żartowałem to po prostu jakiś idiota ... 20. W wocie wszyscy już wiedzą ... Spoiler Więcej? Czy to już trochę żałosne jest? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rapid Napisano Sierpień 28, 2016 Share Napisano Sierpień 28, 2016 14. Cheatowanie w wot, "wallhack, aim bot bo....strzelił mi w wieżę" koleś wygrał życie, wiem że gold ale tak było by śmieszniej. Więcej, więcej, tylko wybierz takie które są kompletnie żałosne dlatego że większa z tego beka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Sierpień 28, 2016 Autor Share Napisano Sierpień 28, 2016 2 minutes ago, Rapid said: 14. Cheatowanie w wot, "wallhack, aim bot bo....strzelił mi w wieżę" koleś wygrał życie, wiem że gold ale tak było by śmieszniej. Więcej, więcej, tylko wybierz takie które są kompletnie żałosne dlatego że większa z tego beka Jak dasz mi repę to wstawię więcej 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rapid Napisano Sierpień 28, 2016 Share Napisano Sierpień 28, 2016 3maj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Wrzesień 11, 2016 Autor Share Napisano Wrzesień 11, 2016 Dobra, po dłuższej przerwie wrzucam więcej: 21. Profesjonalne hejty na polaków: Spoiler 22. Prezess się wita: Spoiler 23. Ruski balans: Spoiler 24. Nie dorwiesz mnie: Spoiler 25. Z serwera testowego: EU vs RU Spoiler 26. ULTIMATE hejt na polaków: Spoiler 27. Dowiedziałem się czegoś o czym nie wiem ... Spoiler 28. Doge: Spoiler 29. No cóż ... Spoiler 30.WAAAAAT??? Spoiler Jak tak dalej będzie to z Overwatcha nawet coś znajdę tego typu ... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Wrzesień 19, 2016 Autor Share Napisano Wrzesień 19, 2016 On 11.09.2016 at 7:37 PM, MasterOfRainbows said: Jak tak dalej będzie to z Overwatcha nawet coś znajdę tego typu ... Spoiler ----------------------------------------------------------------------------------- Może nie jest tego zbyt dużo, ale chcę i tak wrzucić: Hall Of Shame - World Of LuMichPL (screeny od mojego Taty): 31. Zwykłe wyzwiska, nic nowego ... Spoiler 32. Granie w wota po pijaku: Spoiler 33. Coś o Pani Merkel: Spoiler 34. Mocny team: Spoiler 35. Wisienka na torcie: Spoiler Ktoś to czyta? Bo nie wiem czy wrzucać więcej ... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Wrzesień 19, 2016 Share Napisano Wrzesień 19, 2016 Proponuję zmienić nazwę tematu na wpadki dotyczące wszystkich gier. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Wrzesień 19, 2016 Autor Share Napisano Wrzesień 19, 2016 3 hours ago, Triste Cordis said: Proponuję zmienić nazwę tematu na wpadki dotyczące wszystkich gier. Jeśli chcesz coś "swojego" wrzucić to proszę bardzo, wtedy mogę zmienić nazwę tematu. Inaczej twoja propozycja będzie bezpodstawna skoro tylko ja i tylko z WoT'a wrzucam... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Listopad 3, 2016 Autor Share Napisano Listopad 3, 2016 Odnoszę się do prośby @Triste Cordis i dodaję: : HALL OF SHAME : SALA WSTYDU : NOWOŚĆ: ROCKET LEAGUE : Mam przegrane ponad 300h w jednej z najlepszych gier w jakie grałem: Rocket League, ale to ostatnio grając z @Kyss.S (koleś i tak nie wchodzi na to forum bo myśli, że tu same raki żyją ) czyli administratorem kucykowyteamspeak.pl , zaczęliśmy natrafiać na różnych trolli i idiotów z całego świata, którzy to wypisują bardzo ciekawe frazesy na czacie. Oto niektóre z nich: Spoiler (syn proboszcza to kolega kyssa xD) To jeszcze nie wszystko! Dojdzie więcej także z WOT'a także mam nadzieję, że przeczytacie wypociny miszczów internetów i dacie mi reputację! Pozdrowienia, Miszcz Tencz (RL: Szonszczyk) 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Listopad 4, 2016 Share Napisano Listopad 4, 2016 Camper w Rocket League? Na jakiej zasadzie miałby on "działać"? Dobrze, że mam wersję konsolową. Pisanie zajęłoby zbyt dużo czasu. Swoją drogą tacy ludzie nie powinni mieć kontaktu z jakimikolwiek grami (nawet bierkami). Z takim podejściem w okolicach 50tki dostaną zawału Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Maj 16, 2022 Share Napisano Maj 16, 2022 Wiadomość automatyczna Temat został zamknięty i przeniesiony do Forumowych Archiwów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts