Patutu Napisano Sierpień 11, 2016 Share Napisano Sierpień 11, 2016 Tak jak tytuł wskazuje postanowiłem założyć (pierwszy ) temat w tym dziale i zapytać się was, forumowiczów, czy macie jakieś info na ten temat. Z góry dzięki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Sierpień 12, 2016 Share Napisano Sierpień 12, 2016 Są, ale mało i raz na sto lat. Jedyne co mi przychodzi do głowy to II Rzeszowski Ponymeet.... który był 4 lata temu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Sierpień 13, 2016 Share Napisano Sierpień 13, 2016 Nie chce Ci nic mówić, ale małego meta mam z najlepszym przyjacielem, który mnie tutaj wpieprzył. Co prawda jest nas dwóch, ale zawsze coś. Na większym jeszcze nie byłem, ale na Podkarpaciu nie słyszałem o żadnym takim podobnym, a jak był, to dawno i obszedł się bez echa w moich stronach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sz6sty Napisano Sierpień 13, 2016 Share Napisano Sierpień 13, 2016 Ostatni bodajże był VI Rzeszowski, w 2013... Good Times. Ostatnio na faceboku LionxDagger próbował coś reaktywować, ale chyba pomysł upadł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asaznanie Napisano Marzec 5, 2018 Share Napisano Marzec 5, 2018 (edytowany) Podkarpacie to takie troszkę zadupie polski. Wiem bo sam tam mieszkam. Tu się nic nie dzieje z większych eventów, nawet tych z poza fandomu. Edytowano Maj 12, 2021 przez Asaznanie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kathy Napisano Marzec 5, 2018 Share Napisano Marzec 5, 2018 Lubelskie nie lepsze. Mogłoby rywalizować o tytuł "zadupia Polski" 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Marzec 5, 2018 Share Napisano Marzec 5, 2018 (edytowany) 9 minut temu, GlaceCordis napisał: W Wałbrzychu gorzej. Czy w Wałbrzychu moherowe babcie wierzą że co poniektórzy jegomoście lubujący się w czarnych kolorach i stylu a'la Neo z matrixa nie mają potrzeb fizjologicznych? 8 godzin temu, Dairinn napisał: Lubelskie nie lepsze. Mogłoby rywalizować o tytuł "zadupia Polski" A jak... Edytowano Marzec 5, 2018 przez Chip Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asaznanie Napisano Marzec 6, 2018 Share Napisano Marzec 6, 2018 (edytowany) No to dobra, jeżeli już ktoś jest z Podkarpacia to tak dokładnie skąd. Np: Rzeszów lub Łańcut. Bo w spisie Brony mało kogo znalazłem i na pewno mało kto się tam wpisał z Podkarpacia. Edytowano Maj 12, 2021 przez Asaznanie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rapid Napisano Marzec 6, 2018 Share Napisano Marzec 6, 2018 Jakby ktoś coś w Sanoku od czerwca do sierpnia to ja jestem chętny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sweter00 Napisano Marzec 25, 2018 Share Napisano Marzec 25, 2018 Ja z okolic Przeworska, tak jak ktoś wyżej powiedział, zadupie totalne. Nic się nie dzieje. Jakby ktoś miał coś to proszę piszcie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Marzec 25, 2018 Share Napisano Marzec 25, 2018 Dnia 5.03.2018 o 10:25, Dairinn napisał: Lubelskie nie lepsze. Mogłoby rywalizować o tytuł "zadupia Polski" Ja bym się z tym nie zgodził, puki co Lubelscy Bronies zorganizowali ok 20 Ponymeetów w ciągu 3 lat. W ciągu roku są 4 konwenty w tematyce fantazy i jeden z M&A. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kathy Napisano Marzec 26, 2018 Share Napisano Marzec 26, 2018 19 godzin temu, Kamiiru napisał: Ja bym się z tym nie zgodził, puki co Lubelscy Bronies zorganizowali ok 20 Ponymeetów w ciągu 3 lat. W ciągu roku są 4 konwenty w tematyce fantazy i jeden z M&A. Nie chodziło mi o kwestię fandomów tylko ogólnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Marzec 26, 2018 Share Napisano Marzec 26, 2018 43 minuty temu, GlaceCordis napisał: Czy w Wałbrzychu są meety? A czy Wałbrzych leży na podkarpaciu :rainderp:? Pytaj raczej dolnośląskich bronies Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się