Kuracyja Napisano Sierpień 20, 2016 Share Napisano Sierpień 20, 2016 (edytowany) nie daję walenia #pdk Edytowano Sierpień 20, 2016 przez Kuracyja Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Sierpień 20, 2016 Share Napisano Sierpień 20, 2016 5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arekeen Napisano Sierpień 20, 2016 Share Napisano Sierpień 20, 2016 Poczułem się urażony, więc wysyłam odpowiedź: Spoiler oraz: Ale nie martw się, każdy gardzi sobą w jakimś stopniu :V. Nie musisz tego nikomu wypominać :C. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Sierpień 20, 2016 Share Napisano Sierpień 20, 2016 (edytowany) Nie ma to jak napisać w swoim (chyba) pierwszym poście na forum, że się gardzi jego użytkownikami. Spoiler Edytowano Sierpień 20, 2016 przez Flaming Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteHood Napisano Sierpień 20, 2016 Share Napisano Sierpień 20, 2016 Łączmy się wszyscy w bulu i nadzieji. Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Selenium v.2 Napisano Sierpień 21, 2016 Share Napisano Sierpień 21, 2016 (edytowany) http://media.tenor.co/images/5072ad1fb57fb85430c61f242d3a4008/ Edytowano Sierpień 21, 2016 przez Selenium Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Popularny post. Cipher 618 Napisano Sierpień 21, 2016 Popularny post. Share Napisano Sierpień 21, 2016 Pod wpływem herbaty z cytryną... Spoiler Gardzę... Gardzę Wami. Gardzę, niczym fanboy Star Treka, Gwiezdnymi Wojnami Gardzę, niczym nowa skarpeta śmierdzącymi stopami Gardzę, niczym fanboy Sony nowymi Xboxami Gardzę... Gardzę Wami. Gardzę, niczym Deadpool dobrymi manierami Gardzę, niczym Natanek Harry Potterami Gardzę, niczym Durczok upier#nymi stołami Gardzę... Gardzę Wami. Gardzę, niczym "hejter" kucykami Gardzę, niczym Dolar pozbawionymi tagów opowiadaniami (Dolar, wybacz ) Gardzę, niczym gracze UbiSoftu serwerami Gardzę, gardzę, gardzę... Choć nie wiem dlaczego, uczucie to serce przepełnia mnie Mam nadzieję, że pewnego dnia oświeci mnie, A na chwilę obecną gardzę Wami Gardzę, niczym Gessler talerzami 13 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alder Napisano Sierpień 21, 2016 Share Napisano Sierpień 21, 2016 Gardzisz... a czy wiesz że mam to w dupie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 21, 2016 Share Napisano Sierpień 21, 2016 Taki oczywisty troll :/ . Żeby to był chociaż ktoś poziomu Testo, a tutaj tylko "gardzę wami". Chociaż i tak +1 za wywołanie takiej reakcji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GosiElla Napisano Sierpień 21, 2016 Share Napisano Sierpień 21, 2016 W razie czego mam przystojnego ochroniarza: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maniek Napisano Sierpień 22, 2016 Share Napisano Sierpień 22, 2016 (edytowany) Edytowano Sierpień 22, 2016 przez Maniek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianRichCountryOwner Napisano Sierpień 24, 2016 Share Napisano Sierpień 24, 2016 Wzruszyłem się Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vezzie Napisano Sierpień 25, 2016 Share Napisano Sierpień 25, 2016 Ładne to zdjęcie Fluttershy Ja też nimi gardzę pjona meeeen .. oni są wszędzie .. oni nadchodzą ... Chciałem napisać coś śmiesznego ale wszystko co mi wpadło do głowy już ktoś napisał xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się