Cassidy Napisano Wrzesień 23, 2016 Share Napisano Wrzesień 23, 2016 Nie Jest chęć do życia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Wrzesień 23, 2016 Share Napisano Wrzesień 23, 2016 Ehh nie Jest w lodówce ser stary i stare pieczary? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 23, 2016 Share Napisano Wrzesień 23, 2016 Pewnie, chcesz trochę? Jest jutro obiadek u babci? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Wrzesień 24, 2016 Share Napisano Wrzesień 24, 2016 Niet. Jest dobra muza w tle? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Wrzesień 24, 2016 Share Napisano Wrzesień 24, 2016 (edytowany) Jest teraz z HotSa, ale była przed chwilą epicka bo Snake Eater Jest coś na kolację już przygotowanego? ^^ Edytowano Wrzesień 24, 2016 przez Gryfeł Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maniek Napisano Wrzesień 24, 2016 Share Napisano Wrzesień 24, 2016 Było ale się zmyło. Są myśli samobójcze i brak chęci do życia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 24, 2016 Share Napisano Wrzesień 24, 2016 Zawsze , nawet leżą gdzieś na półce między grami. Są chęci do życia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maniek Napisano Wrzesień 24, 2016 Share Napisano Wrzesień 24, 2016 A co to takiego było? Kiedyś o czymś takim słyszałem ale mnie to raczej nie dotyczy Jest herbata do nocnego siedzenia przed komputerem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 24, 2016 Share Napisano Wrzesień 24, 2016 Właśnie się skończyła... Jest ustawiony budzik na rano? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maniek Napisano Wrzesień 24, 2016 Share Napisano Wrzesień 24, 2016 Nie ma, ale zapewne będzie bo jak go nie ustawię to wstanę o 12 i znowu rodzina będzie miała ochotę mnie wyrzucić za drzwi xD Jest na tym świecie sprawiedliwość? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 24, 2016 Share Napisano Wrzesień 24, 2016 NIE. 2 minuty temu Maniek napisał: to wstanę o 12 ja wstaję o 16 Jest coś słodkiego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maniek Napisano Wrzesień 24, 2016 Share Napisano Wrzesień 24, 2016 Jest a było jeszcze więcej, tylko zostało przeze mnie skonsumowane, może wreszcie podbiję BMI i nie będę miał niedowagi. Jest pompa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 24, 2016 Share Napisano Wrzesień 24, 2016 Poczekaj.. Rzepa dawaj jogurt! MHM Ten jogurt dał mi jeszcze więcej pompy! Jest nuda? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Wrzesień 25, 2016 Share Napisano Wrzesień 25, 2016 Nie. Jest skill w BF 4? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Wrzesień 25, 2016 Share Napisano Wrzesień 25, 2016 Nie gram w BF4 Jest notatnik śmierci? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 25, 2016 Share Napisano Wrzesień 25, 2016 (edytowany) Tak, oczywiście, własnoręcznie zrobiony. Jest nadzieja na lepsze jutro? Edytowano Wrzesień 25, 2016 przez Cassidy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maniek Napisano Wrzesień 25, 2016 Share Napisano Wrzesień 25, 2016 Pewnie, szansa zawsze jest, pytanie tylko jak duża lub jak mała. Jest jakiś cel istnienia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 25, 2016 Share Napisano Wrzesień 25, 2016 Mojego? Wątpię. Jest chęć do wstawania rano? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maniek Napisano Wrzesień 25, 2016 Share Napisano Wrzesień 25, 2016 Raz jest, a raz nie ma, pytanie tendencyjne. Jest jutro coś do roboty? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 25, 2016 Share Napisano Wrzesień 25, 2016 Nie Jest nastawiony budzik na rano? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maniek Napisano Wrzesień 25, 2016 Share Napisano Wrzesień 25, 2016 Jeszcze nie, ale spokojnie, będzie. Jest coś w lodówce? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 25, 2016 Share Napisano Wrzesień 25, 2016 Jest Jest lodówka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maniek Napisano Wrzesień 26, 2016 Share Napisano Wrzesień 26, 2016 Jest. Jest ta moc? Jest ta mooc? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Wrzesień 26, 2016 Share Napisano Wrzesień 26, 2016 Nie da sie tego opisać słowami ale jest ktoś kto mnie w tym wyręczy Jest bmw? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Wrzesień 26, 2016 Share Napisano Wrzesień 26, 2016 Nie. Jest wolny czas? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się