Gość Maniek Napisano Październik 2, 2016 Share Napisano Październik 2, 2016 Nie ma. Jest drzewo za oknem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Październik 2, 2016 Share Napisano Październik 2, 2016 tak i to nie jedno jest złudzenie szczęścia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maniek Napisano Październik 2, 2016 Share Napisano Październik 2, 2016 Nie ma ani złudzenia ani szczęścia. Jest w domu tablet? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Październik 2, 2016 Share Napisano Październik 2, 2016 Nie ma Jest babcia gdzieś nieopodal? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Październik 2, 2016 Share Napisano Październik 2, 2016 A jest piętro wyżej jest kolacja? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Październik 2, 2016 Share Napisano Październik 2, 2016 Ja już po. Jest może dobra znajoma? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Październik 2, 2016 Share Napisano Październik 2, 2016 Przy mnie nie, ale ogólnie yep. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Październik 2, 2016 Share Napisano Październik 2, 2016 Nie mam koleżanek jestem forever alone ehhh Jest jutro na 8 do gimbazy ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Październik 2, 2016 Share Napisano Październik 2, 2016 Pewnie Jest otwarte okno? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Październik 3, 2016 Share Napisano Październik 3, 2016 Jest Kurde, znowu powyżej zapomniałem pytania xD Jest głowa? Czy tak jak ja gdzieś zapodziełeś/aś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Październik 3, 2016 Share Napisano Październik 3, 2016 Zostawiłem w szkole. Bo mnie obciąża Jest teleonik niedaleko? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Październik 3, 2016 Share Napisano Październik 3, 2016 Jest ;p Jest zdrowie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Październik 3, 2016 Share Napisano Październik 3, 2016 Gdzieś mi uciekło D': Jest deszczyk za oknem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Październik 3, 2016 Share Napisano Październik 3, 2016 jest. jest wypłata? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Październik 4, 2016 Share Napisano Październik 4, 2016 Jeszcze nie ma. Jest sałata? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asmena Napisano Październik 4, 2016 Share Napisano Październik 4, 2016 W klatce u królika Jest jakaś roślinka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Październik 4, 2016 Share Napisano Październik 4, 2016 papryczka na oknie się liczy? Jest głośnik? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Październik 4, 2016 Share Napisano Październik 4, 2016 Jest Jest liquid do e-papierosów? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Październik 4, 2016 Share Napisano Październik 4, 2016 Nie. Jest wietrzna pogoda? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Październik 4, 2016 Share Napisano Październik 4, 2016 W sumie jest noc, wiatr jakiś jest, ale żeby nazwać to wietrzną pogodą, to chyba nie... Jest owca? Może być także w postaci jedzenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Październik 5, 2016 Share Napisano Październik 5, 2016 Nie. Jest może podstawka pod laptopa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Październik 5, 2016 Share Napisano Październik 5, 2016 Jest, ale schowana, bo nie korzystam z laptopa w tej chwili. Jest podkładka pod mysz? (u mnie nie ma, bo tylko przeszkadzają) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Październik 5, 2016 Share Napisano Październik 5, 2016 Nie, też mi przeszkadza Jest włączony Blender 3D? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Październik 5, 2016 Share Napisano Październik 5, 2016 Blender 3D? Po co mi to? Nie tworzę grafik trójwymiarowych xD Jest otwarty notatnik z czymkolwiek? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Październik 5, 2016 Share Napisano Październik 5, 2016 Nie. Jest może pączek z boku? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się