Starlight Sparkle Napisano Wrzesień 6, 2018 Share Napisano Wrzesień 6, 2018 Skończyłem na dziś z Hots Mefisto jest dziwny... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Wrzesień 6, 2018 Autor Share Napisano Wrzesień 6, 2018 Obserwowałam jak mój wąż się atencjuje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thasimathi Napisano Wrzesień 6, 2018 Share Napisano Wrzesień 6, 2018 Rysowałam I w sumie rysuję nadal Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Wrzesień 7, 2018 Share Napisano Wrzesień 7, 2018 (edytowany) Rozmawiałem z panią kasjerką o szczupakach i łowieniu ryb, podczas zakupu piwa. Edytowano Wrzesień 7, 2018 przez Po prostu Tomek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ConQrM Napisano Wrzesień 7, 2018 Share Napisano Wrzesień 7, 2018 Jadłem kluski z serem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pshemo Napisano Wrzesień 7, 2018 Share Napisano Wrzesień 7, 2018 Jadłem naleśnika z nutellą i bitą śmietaną Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Wrzesień 7, 2018 Autor Share Napisano Wrzesień 7, 2018 Zeżarłam kurczakburgera. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papeć Napisano Wrzesień 7, 2018 Share Napisano Wrzesień 7, 2018 Jak ja nienawidzę nazwy "kurczakburger", ale mimo to jest dobry. Największy niesmak mam wymawiając tą nazwę. Słuchałem Eminema Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Wrzesień 7, 2018 Autor Share Napisano Wrzesień 7, 2018 4 minuty temu, Papeć napisał: Jak ja nienawidzę nazwy "kurczakburger" A co takiego okropnego jest w tej nazwie? Oglądałam filmik jak zdobyć łatwe mounty w WoW'ie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papeć Napisano Wrzesień 7, 2018 Share Napisano Wrzesień 7, 2018 Połączenie polskiego słowa "kurczak" z angielskim "burger" Pisałem na grupie z kumplami Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Wrzesień 7, 2018 Share Napisano Wrzesień 7, 2018 Dobiłem level w Hots... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pshemo Napisano Wrzesień 15, 2018 Share Napisano Wrzesień 15, 2018 Jadłem Pringles (pomijając fakt, że dalej to robię xD) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Wrzesień 15, 2018 Share Napisano Wrzesień 15, 2018 Bawiłem się w kreatorze postaci. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Wrzesień 15, 2018 Autor Share Napisano Wrzesień 15, 2018 Oglądałam ten filmik Spoiler 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Wrzesień 15, 2018 Share Napisano Wrzesień 15, 2018 Grałem w Quake Champions! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Wrzesień 16, 2018 Share Napisano Wrzesień 16, 2018 Korekta tekstu, ostatnie poprawki, przygotowanie do wysyłki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Wrzesień 16, 2018 Share Napisano Wrzesień 16, 2018 Grałam w WoWa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Wrzesień 17, 2018 Share Napisano Wrzesień 17, 2018 Zastanawiałem się czy nie jestem czasem skrajnie uzależniony od forum... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Wrzesień 17, 2018 Autor Share Napisano Wrzesień 17, 2018 Wstawiałam makaron do gotowania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Wrzesień 17, 2018 Share Napisano Wrzesień 17, 2018 (edytowany) W sumie 5 minut temu czytałem co ludzie robili 5 minut temu To coś jakby "5-minuto-cepcja" Edytowano Wrzesień 17, 2018 przez Grzegorz_Nikodem 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Wrzesień 17, 2018 Autor Share Napisano Wrzesień 17, 2018 Oglądałam sobie Kuchenne Rewolucje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kathy Napisano Wrzesień 17, 2018 Share Napisano Wrzesień 17, 2018 Skończyłam oglądać sezon 4 DW i chciałam zacząć odcinki specjalne, ale podejrzewam, że znowu będę płakać jak bóbr przy śmierci ulubionego Doctora. Lepiej nie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papeć Napisano Wrzesień 17, 2018 Share Napisano Wrzesień 17, 2018 Pisałem ten post xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Wrzesień 17, 2018 Share Napisano Wrzesień 17, 2018 czytałem na wikipedii o osobowości schizoidalnej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papeć Napisano Wrzesień 17, 2018 Share Napisano Wrzesień 17, 2018 Jadłem kabanosy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się