Cheerful Sparkle Napisano Październik 22, 2018 Share Napisano Październik 22, 2018 Szykowałem sobie kanapeczki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 22, 2018 Share Napisano Październik 22, 2018 Komentowałem coś bardzo fajnego na forum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Październik 22, 2018 Share Napisano Październik 22, 2018 jadłem kanaperie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 22, 2018 Share Napisano Październik 22, 2018 Liczyłem posty w grze Administratorzy vs Użytkownicy! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 22, 2018 Share Napisano Październik 22, 2018 Tak samo 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Październik 22, 2018 Share Napisano Październik 22, 2018 Także liczyłem i wyszło mi że wygraliśmy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 22, 2018 Share Napisano Październik 22, 2018 Odpisałem na sms... ale wiecie co jest najlepsze heh, że przez tę zabawę nie dokończyłem tekstu do działu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Październik 22, 2018 Share Napisano Październik 22, 2018 Zjadłem kanaperie i popiłem szklanką Pepsi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 23, 2018 Share Napisano Październik 23, 2018 Wróciłem z pracy, zjadłem pyszny obiad - pomidorową, kotlety drobiowe z kaszą i surówką - usiadłem przed komputerem i wypisuję tu na forum takie różne bzdury Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 23, 2018 Share Napisano Październik 23, 2018 Bardzo podobnie do kolegi wyżej tylko, zamiast zacząć od wypisywania bzdur kończyłem tekst. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 23, 2018 Share Napisano Październik 23, 2018 Kisnąłem ze śmiechu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 25, 2018 Share Napisano Październik 25, 2018 Patrzyłem na pełnię księżyca i zastanawiałem się czy nie zawyć! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 25, 2018 Autor Share Napisano Październik 25, 2018 Oglądałam najmniejszego dzikiego kotka na świecie Zerknij do mojego statusu jak chcesz też. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Październik 25, 2018 Share Napisano Październik 25, 2018 Wypróżniałam się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SwinkiPinki Napisano Październik 25, 2018 Share Napisano Październik 25, 2018 Wstałam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 25, 2018 Share Napisano Październik 25, 2018 Strzelałem do Niemców z potężnego IS Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 25, 2018 Share Napisano Październik 25, 2018 Grałem w internetowym turnieju pokera i zająłem 17 miejsce na 306, wygrywając 180 000 wirtualnych żetonów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 25, 2018 Share Napisano Październik 25, 2018 Mordowałem klawisz F5, by pominąć reklamę kolejnej durnej pożyczki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 26, 2018 Share Napisano Październik 26, 2018 Zastanawiałem się czy kupić "Wojnę krwi: wiedźmińskie opowieści" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 26, 2018 Share Napisano Październik 26, 2018 Odpisywałem na forum i czytałem opis BT-7 takiego czołgu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SwinkiPinki Napisano Październik 27, 2018 Share Napisano Październik 27, 2018 Wypiłam pół kawy i myślałam o życiu 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 27, 2018 Share Napisano Październik 27, 2018 Włączyłem sobie szanty i mam piracki nastrój. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misterspauls Napisano Październik 27, 2018 Share Napisano Październik 27, 2018 Ja nic nie robiłem tylko leże sobie na łóżku i myślę o jutrzejszym dniu ciężkiej roboty Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 27, 2018 Share Napisano Październik 27, 2018 Grałem (i nadal gram) w Gwinta! Wyśmienita karcianka! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 4, 2018 Share Napisano Listopad 4, 2018 Po wypiciu kilku kaw rozważam czy dobrym pomysłem jest zaparzenie kolejnej kawy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się