Cheerful Sparkle Napisano Listopad 20, 2018 Share Napisano Listopad 20, 2018 Rozkminiałem sobie dlaczego @Starlight Sparkle spamuje na forum po nocach, a nie w dzień... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 20, 2018 Share Napisano Listopad 20, 2018 Odpisywałem na PW 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamikun Napisano Listopad 21, 2018 Share Napisano Listopad 21, 2018 Odprowadzałem ukrainkę na przystanek... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 22, 2018 Share Napisano Listopad 22, 2018 Grałem w Dirt Rally i po tym jak kolejny raz wypadłem autem przez barierkę w przepaść cisnąłem padem i skończyłem granie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Listopad 23, 2018 Share Napisano Listopad 23, 2018 (edytowany) to: (wdrażałem - i w zasadzie dalej to czynię; w mojej domowej wytwórni przemysłową soldermaskę nanoszoną metodą sitodrukową) Spoiler Edytowano Listopad 23, 2018 przez Chip Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 25, 2018 Share Napisano Listopad 25, 2018 Zwiesiłem się Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Listopad 25, 2018 Share Napisano Listopad 25, 2018 spałem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SwinkiPinki Napisano Listopad 25, 2018 Share Napisano Listopad 25, 2018 Wstałam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 25, 2018 Share Napisano Listopad 25, 2018 Ogarnąłem się po powrocie do domu, doładowałem telefon i włączyłem neta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Listopad 26, 2018 Share Napisano Listopad 26, 2018 jadłem miniptysie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SwinkiPinki Napisano Listopad 26, 2018 Share Napisano Listopad 26, 2018 Jadłam przesłodkie pudrowe cukierki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dabrowski Napisano Listopad 26, 2018 Share Napisano Listopad 26, 2018 Uczyłem się do kolosa i znalazłem powód aby tego nie robić wchodząc tu żeby o tym napisać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Listopad 26, 2018 Share Napisano Listopad 26, 2018 (edytowany) Robiłam porządki w szafie Edytowano Listopad 30, 2018 przez PervKapitan Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 27, 2018 Share Napisano Listopad 27, 2018 Robiłem puzzle Schodzi przy tym, ale ile satysfakcji. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 27, 2018 Share Napisano Listopad 27, 2018 Przyniosłem sobie herbatę i dodałem kolejny fragment puzzli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 28, 2018 Share Napisano Listopad 28, 2018 Zmieniłem sobie avatar i zdjęcie w tle, bo potrzebowałem estetycznej odmiany Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 28, 2018 Share Napisano Listopad 28, 2018 Wzorem asystentki Trixie zrobiłem sobie herbatkę i mam ciastka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 29, 2018 Share Napisano Listopad 29, 2018 (edytowany) Szykowałem się na spamowanie na forum! Edytowano Listopad 29, 2018 przez Grzegorz_Nikodem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 29, 2018 Share Napisano Listopad 29, 2018 Galerie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 1, 2018 Share Napisano Grudzień 1, 2018 Zastanawiałem się czy pić dzisiaj z kumplem, a jeśli tak, to jak dużo i czy w ogóle można znać umiar przy tej czynności... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Grudzień 2, 2018 Share Napisano Grudzień 2, 2018 Zastanawiałem się, od czego zacząć... 60 powiadomień. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pshemo Napisano Grudzień 2, 2018 Share Napisano Grudzień 2, 2018 Wróciłem do domu i zobaczyłem jak dużo mam do zrobienia do szkoły, po czym się załamałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 2, 2018 Share Napisano Grudzień 2, 2018 Odżyłem! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 7, 2018 Share Napisano Grudzień 7, 2018 Upajałem się swoim nowym tytułem reputacji na forum "Equestriańska Legenda" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 12, 2018 Share Napisano Grudzień 12, 2018 (edytowany) Oglądałem trzeci odcinek pierwszego sezonu "Biletomistrzyni" i prawie się popłakałem ze śmiechu, bo TO JEST PO PROSTU EPICKIE! Spoiler Od tego odcinka zaczęło się całe moje broniactwo! Edytowano Grudzień 12, 2018 przez Grzegorz_Nikodem 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się