Sowenia Napisano Wrzesień 19, 2018 Autor Share Napisano Wrzesień 19, 2018 Oglądałam sobie obrazki z Zaplątanych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papeć Napisano Wrzesień 19, 2018 Share Napisano Wrzesień 19, 2018 Rysowałem promień słońca Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Wrzesień 19, 2018 Share Napisano Wrzesień 19, 2018 Podziwiałem kucykowe arty Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papeć Napisano Wrzesień 19, 2018 Share Napisano Wrzesień 19, 2018 Jadłem bułkę z szynką Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Wrzesień 19, 2018 Share Napisano Wrzesień 19, 2018 Piwko sobie popijałem. Spoiler W sumie popijam dalej! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papeć Napisano Wrzesień 19, 2018 Share Napisano Wrzesień 19, 2018 Jadłem banana Ciągle jem i nie tyję Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Wrzesień 19, 2018 Share Napisano Wrzesień 19, 2018 ustawiłem playlistę na dziś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Wrzesień 19, 2018 Share Napisano Wrzesień 19, 2018 Wypowiedziałem wojnę Związkowi Radzieckiemu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Wrzesień 19, 2018 Share Napisano Wrzesień 19, 2018 Czytałem informację o aktualizacji Heroes of the Storm. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Wrzesień 20, 2018 Autor Share Napisano Wrzesień 20, 2018 Kąpałam się Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SwinkiPinki Napisano Wrzesień 20, 2018 Share Napisano Wrzesień 20, 2018 Zaczęłam suszyć włosy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
W.B. Napisano Wrzesień 20, 2018 Share Napisano Wrzesień 20, 2018 Wyciągałam krzyżyki spomiędzy płytek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Wrzesień 20, 2018 Autor Share Napisano Wrzesień 20, 2018 Wybierałam imię dla konia z SSO, słuchając sobie vloga. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Wrzesień 20, 2018 Share Napisano Wrzesień 20, 2018 Leżałem sobie beztrosko wtulony w kołdrę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papeć Napisano Wrzesień 20, 2018 Share Napisano Wrzesień 20, 2018 Przechadzałem się w upale ledwo łapiąc oddech przez duszne powietrze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SwinkiPinki Napisano Wrzesień 20, 2018 Share Napisano Wrzesień 20, 2018 Upieprzyłam białe spodnie sosem do pizzy. Pierwszy raz mam nadzieje że sos jest z proszku a nie z pomidorów bo za ********** tego nie odpiore Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Wrzesień 20, 2018 Share Napisano Wrzesień 20, 2018 Wpieprzyłam Maestro Fresh Deluxe i w sumie bym mogła jeszcze 5 takich, bo w ogóle się nie najadłam, a to takie dobre 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papeć Napisano Wrzesień 20, 2018 Share Napisano Wrzesień 20, 2018 Zażywałem kąpieli Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Wrzesień 20, 2018 Share Napisano Wrzesień 20, 2018 Zakończyłem rozmowę, która robiła się nieciekawa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Wrzesień 21, 2018 Share Napisano Wrzesień 21, 2018 Zastanawiałem się czy do końca jestem normalny... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Wrzesień 21, 2018 Share Napisano Wrzesień 21, 2018 1 godzinę temu, Grzegorz_Nikodem napisał: Zastanawiałem się czy do końca jestem normalny... Raczej nie jak nikt z nas tutaj Zaktualizowałem system w Nintendo. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Wrzesień 21, 2018 Autor Share Napisano Wrzesień 21, 2018 (edytowany) Przesyłałam sobie screeny z SSO na komórkę Edytowano Wrzesień 21, 2018 przez Uszatka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Wrzesień 21, 2018 Share Napisano Wrzesień 21, 2018 Kończyłem pisać wiadomość. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Wrzesień 21, 2018 Share Napisano Wrzesień 21, 2018 Wkurzałam Zamtuza Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Wrzesień 22, 2018 Autor Share Napisano Wrzesień 22, 2018 Grałam w WoW'a. Znowu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się