Cheerful Sparkle Napisano Maj 4, 2019 Share Napisano Maj 4, 2019 Podłączyłem sobie zegarek do ładowania. Spoiler Wiem, co pomyśleliście: Zaiste, pasjonujące! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Maj 7, 2019 Share Napisano Maj 7, 2019 Skończyłem przygotowywać swoją specjalną herbatkę w moim ulubionym półtoralitrowym dzbanku Spoiler Co zawsze taką piję... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Maj 7, 2019 Share Napisano Maj 7, 2019 instalowałem to: Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Maj 10, 2019 Share Napisano Maj 10, 2019 Kubeczek gorącej kawy... zaraz po przyjściu do pracy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Maj 10, 2019 Share Napisano Maj 10, 2019 kubeczek herbaty zaraz po powrocie z pracy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Maj 14, 2019 Share Napisano Maj 14, 2019 Zastawiałem się co tak pusto na tym forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Maj 14, 2019 Share Napisano Maj 14, 2019 skończyłem oglądać film Sekielskiego 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
C.J Sparkle Napisano Maj 15, 2019 Share Napisano Maj 15, 2019 Oglądałem skróty z meczu playoffs NBA Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Maj 19, 2019 Share Napisano Maj 19, 2019 Grałem meczyk w StarCraft 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Czerwiec 1, 2019 Share Napisano Czerwiec 1, 2019 Grałem w margonem i podgryzałem czekoladę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Czerwiec 15, 2019 Share Napisano Czerwiec 15, 2019 GRAŁEM W GRY Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Czerwiec 16, 2019 Share Napisano Czerwiec 16, 2019 Wróciłem z Zamościa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Czerwiec 21, 2019 Share Napisano Czerwiec 21, 2019 Pisałem posty... ludzie też piszcie posty, bo na postach forum stoi. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Czerwiec 21, 2019 Share Napisano Czerwiec 21, 2019 Czytałem posty Pana powyżej 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Czerwiec 23, 2019 Share Napisano Czerwiec 23, 2019 Tak sobie siedziałem jak sobie siedzę teraz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Czerwiec 23, 2019 Share Napisano Czerwiec 23, 2019 Zeżarłam pół burgera z Pasibusa c; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Czerwiec 27, 2019 Share Napisano Czerwiec 27, 2019 Szamałem wyśmienitą jajecznicę z szynką, taką na masełku... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Lipiec 3, 2019 Share Napisano Lipiec 3, 2019 Odpisywałem na wiadomość na Discordzie i sprawdzałem, kto odczytał PW na poczcie... Lenie jedne pisać im się nie chce. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Lipiec 3, 2019 Share Napisano Lipiec 3, 2019 Czytałem recenzję Distant Worlds: Universe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Lipiec 10, 2019 Share Napisano Lipiec 10, 2019 Zaparzyłem kawkę! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Lipiec 12, 2019 Share Napisano Lipiec 12, 2019 Pięć minut temu spróbowałem dziwnego wyskokowego napoju, którego nawet nie wiem jak nazwać, bo jest od kolegi, co wrócił z Azji... coś po chińsku pisze na nim. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Lipiec 12, 2019 Share Napisano Lipiec 12, 2019 Położyłem do łóżka dwie, przesympatyczne, młode i piękne dziewczyny... Spoiler nooo bratanice mam pod opieką... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Lipiec 12, 2019 Share Napisano Lipiec 12, 2019 Skończyłem odpisywać na wiadomości i posty... Spoiler Współczuje... ale z drugiej strony możesz poczuć się jak Fluttershy, gdy miała opiekować się znaczkową ligą. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Król Etirenus Napisano Lipiec 12, 2019 Share Napisano Lipiec 12, 2019 Zacząłem rozkoszować się w swoim nowym zakupionym wczoraj łóżeczku .. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Lipiec 15, 2019 Share Napisano Lipiec 15, 2019 Robiłem testy na stronie szkoleniowej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się