Szonszczyk Napisano Wrzesień 12, 2016 Share Napisano Wrzesień 12, 2016 (edytowany) Może niektórzy widzieli, ale pierwszą grą z której zrobiłem "salę wstydu" był WOT. No a teraz edycja Overwatch się zapowiada równie toksycznie i beznadziejnie ... cholera ... 1. Zaczynamy od czegoś spokojniejszego: Spoiler 2. Potem czarno to widzę: Spoiler 3. MLP (tak! My Little Pony! ...) Spoiler (wanking - masturbacja, żeby nikt nie musiał sprawdzać ...) 4. Polacy też swój CAPS LOCK mają ... Spoiler 5. No i dokładka z dzisiaj - koleś się wkurzał, że mu grę przegraliśmy a sam nic nie grał ... (screeny z dwóch gier) Spoiler Najgorsze, że blizzard nie uznaje reportów na graczy przez swój system supportu, tylko "in game reports" się liczą ... a wypisuj tu co koleś na ciebie pisze xD Komu się chce? Ktoś coś? Jeszcze? Przyjmę, można dopisywać jak ktoś ma coś "fajnego" (sarkazm) i chce się pochwalić. Edytowano Wrzesień 12, 2016 przez MasterOfRainbows Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rapid Napisano Wrzesień 12, 2016 Share Napisano Wrzesień 12, 2016 Wnioskuję iż w wocie jednak prawie się nie kłócą :P...te kłótnie z Overwatcha a zwłaszcza z CS'a nie mają sobie równych. Zrób jeszcze temat z LOL'a tam też dobra beka idzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Wrzesień 12, 2016 Autor Share Napisano Wrzesień 12, 2016 4 minutes ago, Rapid said: Zrób jeszcze temat z LOL'a tam też dobra beka idzie. Sorry, ale nie gram w to gówno(moja opinia, sorry, serio ...). 4 minutes ago, Rapid said: zwłaszcza z CS'a W to też w sumie ... Mogę z Rocket League, ale to będzie w stylu: Quote Calculated! Calcutated! Savage! Siiiiick! xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rapid Napisano Wrzesień 12, 2016 Share Napisano Wrzesień 12, 2016 Szanuję twoją opinie o tych grach....bo masz całkowitą rację XD, ale co jak co społeczność LOL'a.....coś żle zrobisz, wieży nie rozwalisz czy coś, to już zaczynają się hejty na gracza na jego rodzinę no genialne to jest. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Silver Cheese Napisano Wrzesień 12, 2016 Share Napisano Wrzesień 12, 2016 25 minuty temu Rapid napisał: Szanuję twoją opinie o tych grach....bo masz całkowitą rację XD, ale co jak co społeczność LOL'a.....coś żle zrobisz, wieży nie rozwalisz czy coś, to już zaczynają się hejty na gracza na jego rodzinę no genialne to jest. 5 lat w LoLu i mogę powiedzieć, że spotkałem hejty tak okropne, że czasem byłem po rozgrywce zniesmaczony. W Overwatchu najwięcej hejtu idzie na copetetivach, ale jak już idzie to człowiek czasem się zastanawia czy inni gracze nie za bardzo biorą tej gry i rankingu na serio, ale tak bardzo mocno. Nie mówiąc już o wyzywaniu, bo to jest już żenujące, plus tacy gracze nie skupiają się na grze, tylko najlepszym wyjściem będzie .... spamienie chatem. Wciąż i tak daleko do poziomu LoLa Overwatchowi i miejmy nadzieję, że nie stanie się to nigdy . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Wrzesień 13, 2016 Share Napisano Wrzesień 13, 2016 17 godzin temu MasterOfRainbows napisał: Najgorsze, że blizzard nie uznaje reportów na graczy przez swój system supportu, tylko "in game reports" się liczą ... a wypisuj tu co koleś na ciebie pisze xD Komu się chce? Ktoś coś? Jeszcze? Ale wiesz, że Blizzard ma dostęp do czegoś takiego jak logi i GM może zobaczyć, co ktoś wypisywał w grze? Dajesz reporta za flaming i tyle. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Wrzesień 13, 2016 Share Napisano Wrzesień 13, 2016 I po cóż unieśmiertelniać takich ludzi w sieci? Można zrobić ładne zgłoszenie i będzie po problemie. Poza tym, w takich grach jest duże "ciśnienie" i niektórzy chyba nie mogą się powstrzymać, żeby komuś nie nawrzucać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Silver Cheese Napisano Wrzesień 19, 2016 Share Napisano Wrzesień 19, 2016 Tak to jest przegrać 10 mecz z rzędu, spaść do 2380. Co drugi mecz mam takich ludzi: Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Wrzesień 19, 2016 Autor Share Napisano Wrzesień 19, 2016 5 hours ago, The Silver Cheese said: Tak to jest przegrać 10 mecz z rzędu, spaść do 2380. Co drugi mecz mam takich ludzi: Reveal hidden contents Jak ja się cieszę, że jesteś teraz na moim poziomie No i spotykasz tych samych ludzi I ogólnie fajnie ... lel ... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Wrzesień 21, 2016 Autor Share Napisano Wrzesień 21, 2016 Losowy komentarz pod filmikiem tvgry.pl o Overwatchu: Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Styczeń 1, 2017 Share Napisano Styczeń 1, 2017 Pierwsze spotkanie, w dodatku polskie. Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Styczeń 1, 2017 Autor Share Napisano Styczeń 1, 2017 @Lucas Nic nie słychać xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hurric4nePL Napisano Styczeń 2, 2017 Share Napisano Styczeń 2, 2017 4:18 hubi pogratulował Lucasowi zwycięstwa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Kwiecień 19, 2018 Share Napisano Kwiecień 19, 2018 to i ja rzucę żenuą w wersji polskiej Spoiler 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się