Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Wrzesień 29, 2016 Share Napisano Wrzesień 29, 2016 Lubi anime Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Wrzesień 29, 2016 Share Napisano Wrzesień 29, 2016 28.09.2016 at 20:44 Zirathel napisał: Ma interesujący symbol na tle profilowym (Kojarzę go ale nie pamiętam skąd on był ) Jest to Orzeł Imperialny z uniwersum Warhammer 40k. Sam stworzyłem i wyrenderowałem. Praktycznie to moje tło profilowe na laptopie Jesteś pierwszym, który to zauważył. Brawo Ty. Jest spostrzegawczym użytkownikiem, który dostrzega wiele więcej, niż inni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Wrzesień 29, 2016 Share Napisano Wrzesień 29, 2016 jego avek przypomina mi o spokoju i ciszy nocy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Wrzesień 30, 2016 Share Napisano Wrzesień 30, 2016 Ma fajne tło, które przypomina mi NLR. Chociaż zwykle stoję po drugiej stronie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 30, 2016 Share Napisano Wrzesień 30, 2016 jest na forum ponad dwa miesiące, to się chwali Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maniek Napisano Wrzesień 30, 2016 Share Napisano Wrzesień 30, 2016 Fajne ma uszęta Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 30, 2016 Share Napisano Wrzesień 30, 2016 Fajne ma skrzydła Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maniek Napisano Wrzesień 30, 2016 Share Napisano Wrzesień 30, 2016 Fajny ma zaczes Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Wrzesień 30, 2016 Share Napisano Wrzesień 30, 2016 Płomień w tle. Wrra! Miodzio jest. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Październik 1, 2016 Share Napisano Październik 1, 2016 29.09.2016 at 22:05 Zirathel napisał: Ma ciekawy nick. W wieku 12 lat przeszedłem mutacje (mam zamiar zrobić własną wersję flutterbass) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Październik 1, 2016 Share Napisano Październik 1, 2016 Zapodaje ciekawe informacje o sobie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Październik 1, 2016 Share Napisano Październik 1, 2016 Jest fajna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Październik 1, 2016 Share Napisano Październik 1, 2016 Ma cukrowe koteczki ^ ^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Październik 1, 2016 Share Napisano Październik 1, 2016 Słodka Fluttershy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Październik 1, 2016 Share Napisano Październik 1, 2016 Jest szczerym człowiekiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maniek Napisano Październik 1, 2016 Share Napisano Październik 1, 2016 Jest klawym kocurkiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Październik 2, 2016 Share Napisano Październik 2, 2016 ma fajnego psa, widać że dba... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vezzie Napisano Październik 2, 2016 Share Napisano Październik 2, 2016 Ma dobry gust Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Październik 2, 2016 Share Napisano Październik 2, 2016 Bardzo fajnie się gibie jego avek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Październik 2, 2016 Share Napisano Październik 2, 2016 mimo wojennej aury postać w jego avku zachowuje zimną krew 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maniek Napisano Październik 2, 2016 Share Napisano Październik 2, 2016 Ładne ma słoneczko za plecami, to co się przez te rolety przebija. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Październik 2, 2016 Share Napisano Październik 2, 2016 Ten ogień go pobudza do dalszego życia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maniek Napisano Październik 2, 2016 Share Napisano Październik 2, 2016 Ładny ma kamień na avatarze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Październik 2, 2016 Share Napisano Październik 2, 2016 jest inkwizytorem i jeszcze nikogo nie spalił Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Październik 2, 2016 Share Napisano Październik 2, 2016 Ma ładne okulary Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się