Cassidy Napisano Wrzesień 22, 2016 Share Napisano Wrzesień 22, 2016 Jesteś dobrym ziomkiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maniek Napisano Wrzesień 22, 2016 Share Napisano Wrzesień 22, 2016 Jest dobrą ziomalką Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Wrzesień 23, 2016 Share Napisano Wrzesień 23, 2016 Szanuję go Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 23, 2016 Share Napisano Wrzesień 23, 2016 Lubię go Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Wrzesień 23, 2016 Share Napisano Wrzesień 23, 2016 Uważam tę osobę za prawilną Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maniek Napisano Wrzesień 23, 2016 Share Napisano Wrzesień 23, 2016 Niezły z niego ogier. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 23, 2016 Share Napisano Wrzesień 23, 2016 Jest miły~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maniek Napisano Wrzesień 23, 2016 Share Napisano Wrzesień 23, 2016 Jest miła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scar Napisano Wrzesień 23, 2016 Share Napisano Wrzesień 23, 2016 Próbuje uczyć się kontekstów żartów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maniek Napisano Wrzesień 23, 2016 Share Napisano Wrzesień 23, 2016 Jest lwem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Wrzesień 24, 2016 Share Napisano Wrzesień 24, 2016 Ma wyjątkową Lunę na avku. Wygląda tak oryginalnie, że niemalże, jak żywa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 24, 2016 Share Napisano Wrzesień 24, 2016 Ma uroczy avatar Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Wrzesień 24, 2016 Share Napisano Wrzesień 24, 2016 Gdyż ma bardzo miły dla oka czerwony szalik. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maniek Napisano Wrzesień 24, 2016 Share Napisano Wrzesień 24, 2016 Jest dostępny na gadu gadu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maniek Napisano Wrzesień 24, 2016 Share Napisano Wrzesień 24, 2016 Ma najostrzejsze kły na forum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 24, 2016 Share Napisano Wrzesień 24, 2016 Ma najładniejsze oczy na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maniek Napisano Wrzesień 24, 2016 Share Napisano Wrzesień 24, 2016 Ma kota z Cheshire w avku Swoją drogą masz dużego plusa, ostatnio skończyłem czytać ostatni tom, na półce cała kolekcja Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 24, 2016 Share Napisano Wrzesień 24, 2016 Właśnie teraz Maniek napisał: Ma kota z Cheshire w avku Swoją drogą masz dużego plusa, ostatnio skończyłem czytać ostatni tom, na półce cała kolekcja Pandora, to było moje 1 obejrzane anime, dopiero jak był zamiar zmienienia avatara i trza było przejrzeć zdjęcia, dotarło do mnie...Że właściwie to wiele rzeczy nie pamiętam i chyba będę czytać/oglądać od nowa, nah... Bo przeczytał Pandorkę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maniek Napisano Wrzesień 24, 2016 Share Napisano Wrzesień 24, 2016 Ogólnie to anime kończy się w tym miejscu co manga czy zostało urwane? Bo ja czytałem samą mangę a słyszałem, że anime zostało przerwane w którymś momencie. Bo ma czarną jak smoła grzywę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 24, 2016 Share Napisano Wrzesień 24, 2016 (edytowany) Właśnie..zostało przerwane, bo moi przyjaciele czytali dalej a u mnie się skończyło...Szczerze nawet nie pamiętam w którym momencie, ale na pewno jest ucięte. Co nie zmienia faktu, że ja to zwykle jestem zwolennikiem anime i wolę je od mangi, ale tym razem chyba to zmienię Ma ładne kruczki na sygnaturze Edytowano Wrzesień 24, 2016 przez Cassidy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Wrzesień 28, 2016 Share Napisano Wrzesień 28, 2016 Jest duszą towarzystwa w fandomie, chociaż nie znam za bardzo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 28, 2016 Share Napisano Wrzesień 28, 2016 10 minut temu Świeży rekrut napisał: chociaż nie znam za bardzo. No wiesz... Jest strażnikiem offtopu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Wrzesień 28, 2016 Share Napisano Wrzesień 28, 2016 Właśnie teraz Cassidy napisał: Jest strażnikiem offtopu A to dobre to jest. Tego jeszcze nie słyszałem, Ci powiem. Jest miłą osobą, która wie, czego ludzie chcą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Wrzesień 28, 2016 Share Napisano Wrzesień 28, 2016 Awatar 10 na 10 mroczny i gorący Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 29, 2016 Share Napisano Wrzesień 29, 2016 Ma przyjemny avatar Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się