Świeży rekrut Napisano Październik 2, 2016 Share Napisano Październik 2, 2016 Jest obrażona na każdego, ale jeszcze nic się nie stało Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Październik 2, 2016 Share Napisano Październik 2, 2016 To miało być miłe I nie jestem obrażony :C Ma dziki avatar Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Październik 2, 2016 Share Napisano Październik 2, 2016 Ostatnio nie umiem za bardzo mówić miłych rzeczy. Więc przepraszam. Ma wyczucie gustu względem anime. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Październik 2, 2016 Share Napisano Październik 2, 2016 Jego oczy pięknie lśnią czerwienią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Październik 2, 2016 Share Napisano Październik 2, 2016 Bardzo ładnie dba o offtop Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Październik 2, 2016 Share Napisano Październik 2, 2016 Właśnie teraz Zirathel napisał: Jest najlepszą osobą jaką poznałem na tym forum Wydaje mi się że łaskawy pan miał spać c: Jest naprawdę bardzo fajny 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Październik 2, 2016 Share Napisano Październik 2, 2016 Jest dla mnie za miły 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Październik 3, 2016 Share Napisano Październik 3, 2016 Wie co zrobić, aby rozweselić człowieka. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Październik 3, 2016 Share Napisano Październik 3, 2016 Jest najfajniejszym ziomkiem którego znam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Październik 3, 2016 Share Napisano Październik 3, 2016 Przypomina mi o tym, że jeszcze są dobrzy ludzie na świecie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Październik 3, 2016 Share Napisano Październik 3, 2016 przypomina mi stare dobre czasy call of duty 1 i MoH Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Październik 3, 2016 Share Napisano Październik 3, 2016 Wie, że Depry niszczy system i dobrze jej używa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Październik 3, 2016 Share Napisano Październik 3, 2016 (Niegdyś chciałem, aby była ukochaną mojego OC, ale nie ma bata! Niech ma na niby Doktora! A Doktor jest z Rose i już.) Wie jak dobrze wyglądać, bo Luna się uśmiecha z avka... tylko czemu ma te zęby? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Październik 3, 2016 Share Napisano Październik 3, 2016 (Nie śmiej się. Musiałem to przetrawić kilka godzin, po czym całą fabułę fika zmieniałem. Ale nawet na plus wyszło.) Jest cieniem samej Księżniczki Luny! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Październik 3, 2016 Share Napisano Październik 3, 2016 Ma fajną literę na początku nicku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Październik 3, 2016 Share Napisano Październik 3, 2016 Jest pomocny i miły i aaww Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Październik 5, 2016 Share Napisano Październik 5, 2016 (Ano było ciekawie. Nawet bardzo ciekawie. Na szczęście się opanowałem i skończyłem 'Moje piekło', na poziomie, który mnie satysfakcjonował. Możesz przeczytać Nie, lepiej nie.) Fantastycznie wygląda i świetnie się zachowuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Październik 5, 2016 Share Napisano Październik 5, 2016 (No i teraz trafiłeś. Widzisz? Można? Można A przynajmniej staram się być prawdomówny.) Pięknie się prezentuje i niesie ze sobą kulturę osobistą. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Październik 5, 2016 Share Napisano Październik 5, 2016 Pisze ciekawe i kreatywne komentarze to rzadkość w tej zabawie x'd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Październik 5, 2016 Share Napisano Październik 5, 2016 Jest najlepszą osobą jaka... chodzi xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Październik 5, 2016 Share Napisano Październik 5, 2016 Należy tylko dołączyć do jego dobrego zachowania i się na nim wzorować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Październik 5, 2016 Share Napisano Październik 5, 2016 Kiedy 2 osoby odpowiedzą w tym samym czasie Wie, że słońce może wszystko spalić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Październik 5, 2016 Share Napisano Październik 5, 2016 (Jak dla mnie to się już raczej kwalifikuje do podlizywania się, ale na spokojności trzeba je pisać.) Wie, jak zrobić komuś dzień, chociaż był wyjątkowo parszywy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Październik 5, 2016 Share Napisano Październik 5, 2016 (Że kto się komu podlizuje ) Umie używać mądrych słów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Październik 5, 2016 Share Napisano Październik 5, 2016 (No, niby każdy każdemu. Wiem, że się czepiam, ale mam czasem takie wrażenie.) Widać, że zjadł kilka książek o dobrym zachowaniu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się