Ksavi Napisano Wrzesień 24, 2016 Share Napisano Wrzesień 24, 2016 No cześć, Czas by się w końcu przedstawić... Mam na imię Krzysiek, mam 14 lat. MLP i fandomem zacząłem interesować się pod koniec 2014 roku. Wcześniej zdarzyło mi się obejrzeć przeróbkę, natomiast serial po raz pierwszy zdarzyło mi się oglądać z kuzynką. Serial bardzo mi się spodobał no i tak to się zaczęło. Jeśli chodzi o moje zainteresowania to są to gry, informatyka i muzyka. Jeśli ktoś chciałby coś jeszcze o mnie wiedzieć to można pytać . Pozdrawiam ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Wrzesień 24, 2016 Share Napisano Wrzesień 24, 2016 Heej! Miło ciebie powitać na naszym forum! Z chęcią się zaprzyjaźnię. I kilka pytanek: 1. Skąd jesteś? 2. Toruń czy Bydgoszcz? 3. Lubisz Toruńskie pierniki 4. Ulubiona parówka? 5. Luna czy Celestia? 6. Ulubiony kucyk tła? 7. Pizza czy kebab? 8. Pepsi czy Cola? 9. Kapelusz czy standardowa czapka z daszkiem? 10. Skarpetki czy boso? i o uzasadnienie 11. Ulubiony owoc? 12. Ulubiona potrawa? 13. Co jadłaś dziś na śniadanie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Wrzesień 24, 2016 Share Napisano Wrzesień 24, 2016 Witaj! Jakiej muzyki słuchasz? Jesteś wierzący, o ile można wiedzieć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Wrzesień 24, 2016 Share Napisano Wrzesień 24, 2016 Cześć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ksavi Napisano Wrzesień 24, 2016 Autor Share Napisano Wrzesień 24, 2016 29 minuty temu Ziemovit Footballer napisał: Heej! Miło ciebie powitać na naszym forum! Z chęcią się zaprzyjaźnię. I kilka pytanek: 1. Skąd jesteś? 2. Toruń czy Bydgoszcz? 3. Lubisz Toruńskie pierniki 4. Ulubiona parówka? 5. Luna czy Celestia? 6. Ulubiony kucyk tła? 7. Pizza czy kebab? 8. Pepsi czy Cola? 9. Kapelusz czy standardowa czapka z daszkiem? 10. Skarpetki czy boso? i o uzasadnienie 11. Ulubiony owoc? 12. Ulubiona potrawa? 13. Co jadłaś dziś na śniadanie? No hej 1. Kraków 2. Toruń 3. Lubię 4. Eee... berlinka xd 5. Luna 6. Derpy 7. Pizza 8. Pepsi 9. Czapka z daszkiem 10. Skarpetki bo mam zimno w domu 11. Jabłko 12. Spaghetti 13. Płatki z mlekiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ksavi Napisano Wrzesień 24, 2016 Autor Share Napisano Wrzesień 24, 2016 33 minuty temu Rainbow Guitar napisał: Witaj! Jakiej muzyki słuchasz? Jesteś wierzący, o ile można wiedzieć? No cześć Jeśli chodzi o muzykę to się nie ograniczam i słucham wszystkiego co mi wpadnie w ucho Tak jestem wierzący Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Wrzesień 24, 2016 Share Napisano Wrzesień 24, 2016 Jak bardzo się nudzisz, że postanowiłeś marnować swoje życie na forum? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ksavi Napisano Wrzesień 24, 2016 Autor Share Napisano Wrzesień 24, 2016 (edytowany) 31 minuty temu Zirathel napisał: Cześć! Zobaczyłem twój avatar i już cię lubię No cześć To fajnie Edytowano Wrzesień 24, 2016 przez Ksavi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Wrzesień 24, 2016 Share Napisano Wrzesień 24, 2016 3 minuty temu Ksavi napisał: No cześć Twój też jest fajny Same wielbiciele Luny to normalnie siedzą Też muszę se zmienić avek na Lunę, ale jeszcze chwilę zostanę przy wilczku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ksavi Napisano Wrzesień 24, 2016 Autor Share Napisano Wrzesień 24, 2016 3 minuty temu Agleć ^^ napisał: Jak bardzo się nudzisz, że postanowiłeś marnować swoje życie na forum? Eee tam wierzę, że nie zmarnuje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ksavi Napisano Wrzesień 24, 2016 Autor Share Napisano Wrzesień 24, 2016 34 minuty temu Maffle Fluff napisał: Cześć Cześć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ksavi Napisano Wrzesień 24, 2016 Autor Share Napisano Wrzesień 24, 2016 4 minuty temu Rainbow Guitar napisał: Same wielbiciele Luny to normalnie siedzą Też muszę se zmienić avek na Lunę, ale jeszcze chwilę zostanę przy wilczku Hehe, Luna najlepsza Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ksavi Napisano Wrzesień 24, 2016 Autor Share Napisano Wrzesień 24, 2016 8 minut temu Zirathel napisał: @Ksavi Tak na przyszłość, staraj się nie pisać postów tak jeden pod drugim Dobra, będę pamiętał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maniek Napisano Wrzesień 24, 2016 Share Napisano Wrzesień 24, 2016 Witaj na mlppolska, co prawda forum nie przeżywa teraz czasów świetności ale mimo wszystko trochę osób jeszcze się tu udziela, a po wprowadzeniu planowanych zmian może trochę życia tu wróci. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KingKryst Napisano Wrzesień 24, 2016 Share Napisano Wrzesień 24, 2016 A więc cześć i witam ciebie nie mam żadnych pytań nie dzisiaj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Wrzesień 24, 2016 Share Napisano Wrzesień 24, 2016 30 minuty temu Ksavi napisał: Hehe, Luna najlepsza Z księżniczek oczywiście że tak! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hetman WK Napisano Wrzesień 24, 2016 Share Napisano Wrzesień 24, 2016 Cześć kolego. Również dołączyłem niedawno. Również mam 14 lat. Pytania: 1.Ulubiona piosenka? 2.Ulubiony zespół? 3.Czy sam tworzysz muzykę? 4.Ulubiona postać z Mane 6? 5.Ulubiona gra, i gatunek? To wszystko. Baw się dobrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ksavi Napisano Wrzesień 24, 2016 Autor Share Napisano Wrzesień 24, 2016 33 minuty temu Maniek napisał: Witaj na mlppolska, co prawda forum nie przeżywa teraz czasów świetności ale mimo wszystko trochę osób jeszcze się tu udziela, a po wprowadzeniu planowanych zmian może trochę życia tu wróci. Cześć 28 minuty temu KingKryst napisał: A więc cześć i witam ciebie nie mam żadnych pytań nie dzisiaj No witam 25 minuty temu SPHRAX napisał: Hej ^^ Ja, podobnie jak kolega wyżej, nie mam żadych pytań Hejo ^^ 9 minut temu Hetman WK napisał: Cześć kolego. Również dołączyłem niedawno. Również mam 14 lat. Pytania: 1.Ulubiona piosenka? 2.Ulubiony zespół? 3.Czy sam tworzysz muzykę? 4.Ulubiona postać z Mane 6? 5.Ulubiona gra, i gatunek? To wszystko. Baw się dobrze. Cześć 1. Nie mam swojej ulubionej, słucham co wpadnie mi w ucho, choć najczęściej jest to rock 2. Także nie mam swojego ulubionego zespołu 3. Czasami bawię się muzyką w różnych programach 4. Rainbow Dash 5. League of Legends (MOBA) 4 minuty temu Zirathel napisał: A ja jednak zadam pytanie Jak znalazłeś się na tym forum? Forum znalazłem przez MLP Wiki już jakiś czas temu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Perszing Napisano Wrzesień 24, 2016 Share Napisano Wrzesień 24, 2016 Witaj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 24, 2016 Share Napisano Wrzesień 24, 2016 Doobry wieczór (?) Woow coraz więcej młodych użytkowników. Witaj na forum i baw się dobrze, i staraj się nie być takim rakiem jak ja co poniektórzy. Tak. Jak coś to pisz, lubię nowych przyjaciół, nie, wręcz uwielbiam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Wrzesień 25, 2016 Share Napisano Wrzesień 25, 2016 ... Ten... Cześć no. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 25, 2016 Share Napisano Wrzesień 25, 2016 2 minuty temu 1stChoice napisał: ... Ten... Cześć no. Te przywitania są coraz kreatywniejsze. A ta to już nawet trochę emo z tymi kropkami Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Wrzesień 25, 2016 Share Napisano Wrzesień 25, 2016 Właśnie teraz Cassidy napisał: Te przywitania są coraz kreatywniejsze. A ta to już nawet trochę emo z tymi kropkami Nie chce mi się rozpisywać, jak na forum przybywa 10 z kolei nudny brony, którego aktywność ograniczy się tylko do napisania w temacie przywitania. ( Daje maks. 2 miesiące życia tutaj). A te kropki to kropki załamania nie emo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 25, 2016 Share Napisano Wrzesień 25, 2016 1 minutę temu 1stChoice napisał: A te kropki to kropki załamania nie emo. kropki załamania idealnie pasują do emo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Wrzesień 25, 2016 Share Napisano Wrzesień 25, 2016 6 minut temu Cassidy napisał: kropki załamania idealnie pasują do emo Ale nim nie jestem. Chodź nie ukrywam, że czasami mi blisko do bycia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się