Mały Hehesz Napisano Grudzień 4, 2016 Share Napisano Grudzień 4, 2016 (edytowany) -Ach, przestań. Wzruszasz mnie - powiedział drżącym głosem i otarł kilka spływających mu po policzku łez. Potem namyślił się chwilę. -Ale wiesz co ja cię chyba już nie kocham. To już nie jest to samo co kiedyś - odparł ze smutkiem. Edytowano Grudzień 4, 2016 przez Mały Renifer Hehesz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 4, 2016 Share Napisano Grudzień 4, 2016 (edytowany) - jaki z ciebie wrażliwy chłopak - zauważyła spostrzegawcza i otarła jego łzy Edytowano Grudzień 4, 2016 przez Cassidy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Grudzień 4, 2016 Share Napisano Grudzień 4, 2016 Otwarte przez dziewczynę łzy przybrały dziwny kształt. - Dlaczego otworzylas moje lzy? - zapytal z wyrzutem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 4, 2016 Share Napisano Grudzień 4, 2016 1 minutę temu Mały Renifer Hehesz napisał: otworzylas AUTOKOREKTA - To nie ja, ja ...przepraszam - zabrała dłoń z jego policzka i uciekła Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Grudzień 4, 2016 Share Napisano Grudzień 4, 2016 Kajetan zrobił dwa przysiady a potem też uciekl. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 4, 2016 Share Napisano Grudzień 4, 2016 Roza podbiegła do niego - Nie wiedziałam, że jesteś taki wysportowany - mówiła zachwycona Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Grudzień 4, 2016 Share Napisano Grudzień 4, 2016 -Ja tez - odparł. -Moge cie nauczyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 4, 2016 Share Napisano Grudzień 4, 2016 - Nie, dziękuję...Coś czuję, że to nie dla mnie, lubię takich wysportowanych mężczyzn jak ty - uśmiechnęła się do niego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Grudzień 4, 2016 Share Napisano Grudzień 4, 2016 - Ja tez ( ͡° ͜ʖ ͡°) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 4, 2016 Share Napisano Grudzień 4, 2016 - Ou... to ten... co tak na co dzień robisz w wolnym czasie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Grudzień 4, 2016 Share Napisano Grudzień 4, 2016 -Przysiady Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 4, 2016 Share Napisano Grudzień 4, 2016 Roza zachwycała się każdym jego słowem - Wow... A masz dziewczynę? Lub... chłopaka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Grudzień 4, 2016 Share Napisano Grudzień 4, 2016 - Tylko mamę. Ale wiesz co... Pamiętasz ten moment gdy na ciebie wpadłem na rogu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 4, 2016 Share Napisano Grudzień 4, 2016 - Pamiętam jakby to było przed sekundą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Grudzień 4, 2016 Share Napisano Grudzień 4, 2016 - Dokladnie... I wiesz... W tamtym momencie... To wszystko działo sie tak szybko, to aż nie do pomyślenia. Dwa ciała... Wiesz, ja... Chyba jestem w ciąży. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 4, 2016 Share Napisano Grudzień 4, 2016 - Ale ja jestem bezpłodna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Grudzień 4, 2016 Share Napisano Grudzień 4, 2016 - Co jest bardziej dziwne: fakt, że jesteś bezpłodna czy to, że ja jestem facetem? Świat rządzi się swoimi prawami. Ale nie w tym rzecz. Najważniejsze jest teraz imię naszego dziecka. Proponuję Józef. Podobno w jednym z irlandzkich hoteli małżeństwa o imionach Józef i Maria mają w wigilie darmową noc. ((I to jest prawda xD)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts