StarsLine Napisano Październik 7, 2016 Share Napisano Październik 7, 2016 Cześć , jestem tu nowa i chciałabym się przedstawić nazywam się StarsLine 6 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Październik 7, 2016 Share Napisano Październik 7, 2016 (edytowany) Cześć miło poznac...sama rysowalas? Podoba mi się Edytowano Październik 7, 2016 przez UziBass 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarsLine Napisano Październik 7, 2016 Autor Share Napisano Październik 7, 2016 Dzięki UziBass , tak sama rysowałam 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Październik 7, 2016 Share Napisano Październik 7, 2016 A może w temacie powitalnym taki temat utworzyć, hę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 7, 2016 Share Napisano Październik 7, 2016 Się zgodzę, że temat powinien być w dziale powitań, ale oj tam ^^ Witaj na forum i baw się z nami dobrze Ładnego kuca narysowałaś ^^ 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Październik 7, 2016 Share Napisano Październik 7, 2016 Tak naprawdę nazywam się Iwan, ale nie mów nikomu. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Październik 7, 2016 Share Napisano Październik 7, 2016 15 minut temu Uszatka napisał: Się zgodzę, że temat powinien być w dziale powitań, ale oj tam ^^ Witaj na forum i baw się z nami dobrze Ładnego kuca narysowałaś ^^ Ciesz się póki nie przyjdzie tutaj Sosna, lub Draques. Ale co tam, nikt mi nie zabroni zadać pytania. 1. Skąd jesteś? 2. Toruń czy Bydgoszcz? 3. Lubisz Toruńskie pierniki 4. Ulubiona parówka? 5. Luna czy Celestia? 6. Ulubiony kucyk tła? 7. Pizza czy kebab? 8. Pepsi czy Cola? (Tu powinno być pytanie nr 9 [*]) 10. Skarpetki czy boso? i o uzasadnienie 11. Ulubiony owoc? 12. Ulubiona potrawa? 13. Co jadłaś dziś na śniadanie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Październik 7, 2016 Share Napisano Październik 7, 2016 30 minuty temu Po prostu Tomek napisał: Tak naprawdę nazywam się Iwan, ale nie mów nikomu. Masz wódkie? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Październik 7, 2016 Share Napisano Październik 7, 2016 Ja ja nie mam imienia ale witaj na forum zdradź nam swój wiek 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarsLine Napisano Październik 7, 2016 Autor Share Napisano Październik 7, 2016 Hyhyyh , dzięki za powitanko A tak , to jeszcze mam ich sporo No i nie widziałam Działu powitalnego Spoiler Spoiler 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Październik 7, 2016 Share Napisano Październik 7, 2016 godzinę temu UziBass napisał: Masz wódkie? A mam. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronek Napisano Październik 7, 2016 Share Napisano Październik 7, 2016 godzinę temu Cassidy napisał: Ja ja nie mam imienia ale witaj na forum zdradź nam swój wiek Nie masz imienia, nie masz płci... Ktoś mi tu wytłumaczy o co tu chodzi? @StarsLine Witaj na forum. 1.Skąd przybywasz? 2.Przybywasz w pokoju? 3.Zostaniesz na dłużej, czy jesteś tylko przelotem? 4. Lubisz/nie lubisz Equestria Girls? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twister Napisano Październik 7, 2016 Share Napisano Październik 7, 2016 Witaj na naszym forum Baw się dobrze. Zwiem się Maksymilian (Max), ale mów do mnie poprostu Twister Pizzy? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Październik 7, 2016 Share Napisano Październik 7, 2016 2 godziny temu StarsLine napisał: Hyhyyh , dzięki za powitanko A tak , to jeszcze mam ich sporo No i nie widziałam Działu powitalnego Pokaż ukrytą zawartość Pokaż ukrytą zawartość Coś ci spojler nie wyszedł... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dabrowski Napisano Październik 7, 2016 Share Napisano Październik 7, 2016 Jestem Władysław herbu Suchekomnaty. Nazwiska nie podam. Niech będzie to zagadką dla wszystkich (Oprócz tych którym sie na priv wygadałem) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vezzie Napisano Październik 7, 2016 Share Napisano Październik 7, 2016 (edytowany) Jestem Vezz a znajomi z serwera "Prawdziwe życie" mówią do mnie Konrad. Jestem psycho fanem różowej wariatki i niebezpiecznym psychopatą. I czasem gryzę.. moje kły wyrywają japy w wielkości dłoni. Edytowano Październik 7, 2016 przez Vezz 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Październik 8, 2016 Share Napisano Październik 8, 2016 O żesz ty zapomniałem się przedstawić jestem tym fuksiarzem i urodziłem sie w Andrzejki więc mam na imię... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Październik 8, 2016 Share Napisano Październik 8, 2016 (edytowany) 11 godzin temu Bronek napisał: Nie masz imienia, nie masz płci... Ktoś mi tu wytłumaczy o co tu chodzi? @StarsLine Witaj na forum. 1.Skąd przybywasz? 2.Przybywasz w pokoju? 3.Zostaniesz na dłużej, czy jesteś tylko przelotem? 4. Lubisz/nie lubisz Equestria Girls? Uważaj już jedna drama o to była Witaj na forum i niech blask Twi cię prowadzi! Porada na początek: Unikaj parówek Aha no i nazywam jak się nazywam robię co robię i to chyba tyle. Edytowano Październik 8, 2016 przez Maffle Fluff Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Październik 8, 2016 Share Napisano Październik 8, 2016 7 godzin temu Vezz napisał: Jestem Vezz a znajomi z serwera "Prawdziwe życie" mówią do mnie Konrad. Jestem psycho fanem różowej wariatki i niebezpiecznym psychopatą. I czasem gryzę.. moje kły wyrywają japy w wielkości dłoni. A masz myśli o tym że mógłbyś wszystkich dokoła zabijać jak tak to znalazłem bratnią dusze ^ ^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gringo37 Napisano Październik 8, 2016 Share Napisano Październik 8, 2016 Elo! Tu Karol! Miło poznać! Baw się dobrze na forum. Pytanka: 1. Zrobisz temat w dziale prac graficznych? 2. Ulubiony kucyk? 3. Jak stara jesteś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OttonandPooky Napisano Październik 8, 2016 Share Napisano Październik 8, 2016 To nie są w pełni narysowane rysunki... tylko użyte bazy kucyków :v. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Październik 8, 2016 Share Napisano Październik 8, 2016 (edytowany) 15 godzin temu Maffle Fluff napisał: Porada na początek: Unikaj parówek Dobrze gada, polać mu! Cześć @StarsLine, jestem Rainbow Guitar, ale niektórzy mówią na mnie po prostu Emil, i witam Cię serdecznie na tym porąbanym forum Nie mam pytań. Edytowano Październik 8, 2016 przez Rainbow Guitar Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vezzie Napisano Październik 8, 2016 Share Napisano Październik 8, 2016 16 godzin temu UziSlasherBass napisał: A masz myśli o tym że mógłbyś wszystkich dokoła zabijać jak tak to znalazłem bratnią dusze ^ ^ Jasne że tak. Potrafię odgryźć człowiekowi całą głowę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarsLine Napisano Październik 9, 2016 Autor Share Napisano Październik 9, 2016 7.10.2016 at 19:30 SpeedwaYZiemovit napisał: Ciesz się póki nie przyjdzie tutaj Sosna, lub Draques. Ale co tam, nikt mi nie zabroni zadać pytania. 1. Skąd jesteś? 2. Toruń czy Bydgoszcz? 3. Lubisz Toruńskie pierniki 4. Ulubiona parówka? 5. Luna czy Celestia? 6. Ulubiony kucyk tła? 7. Pizza czy kebab? 8. Pepsi czy Cola? (Tu powinno być pytanie nr 9 [*]) 10. Skarpetki czy boso? i o uzasadnienie 11. Ulubiony owoc? 12. Ulubiona potrawa? 13. Co jadłaś dziś na śniadanie? 1. Jestem z Pomorza 2. Nic tych rzeczy 3. Byłam raz w Toruniu i jadłam dobre są 4. Berlinka 5. Celestia 6.W tle nie mam żadnego 7.Kebab 8.Pepsi wybrałam ten smak xd 10. ([*] 9.) Skarpetki , bo cieplutko w stupki 11. Truskawka 12. Placki ziemniaczane 13. Nic Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarsLine Napisano Październik 9, 2016 Autor Share Napisano Październik 9, 2016 7.10.2016 at 20:01 Cassidy napisał: Ja ja nie mam imienia ale witaj na forum zdradź nam swój wiek Tak szczerze to.... 13 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się