Jedenrożek Napisano Październik 22, 2016 Share Napisano Październik 22, 2016 (edytowany) Hej, W fandomie siedzę od dawna, ale polskiej sceny nigdy specjalnie nie śledziłem. Nagrywałem kiedyś podcast a lubię bardzo krótkie formy pisane które często są bardzo dziwne i niepokojące. Stwierdziłem, że spróbuję to połączyć. Tak powstał projekt wstępnie nazwany Bardzo Dziwne Opowiadanie. Czytam fiki na tubie, ot cała historia. Na pierwszy ogień poszedł fanfik SS Clop Mit Uns autorstwa TW Soli. PS Nie wiem nic o języku niemieckim, przepraszam z góry bardziej wtajemniczonych. Znaczy kiedyś się takie filmy na VHS widziało, ale ciii.... Macie swoje propozycje na kolejny odcinek to byłbym wdzięczny. Najlepiej równie zakręcone i dziwne, wszelakie patosy i gore odpadają, póki co długie serie także. Edytowano Październik 25, 2016 przez Jedenrożek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Październik 22, 2016 Share Napisano Październik 22, 2016 A prosiłeś autora fanfika o zgodę na nagranie filmiku z jego własnością intelektualną? SS Clop Mit Uns to zbyt cenne dzieło polskiej sceny opowiadań fanowskich, by tak byle kto mógł je odczytywać na YouTube. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Październik 22, 2016 Share Napisano Październik 22, 2016 Może moja "Siekiera 3D" ? Myślę że wpasuje się w projekt Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jedenrożek Napisano Październik 23, 2016 Autor Share Napisano Październik 23, 2016 (edytowany) Tak, kajam się bo zachowałem się jak dziecko w sklepie z cukierkami - wszedłem, wybrałem fanfic i przeczytałem. Cóż za zuchwalstwo! Soli nie widzi sprzeciwu, więc zostaje na tubie. Przy kolejnych tworach tego typu najpierw będę pytał, własność intelektualna i takie rzeczy, jasne. Znalazłem i przeczytam sobie tę Siekierę, ale czy nagram to zobaczę, niczego nie obiecuję. Edytowano Październik 23, 2016 przez Jednorożek 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Październik 24, 2016 Share Napisano Październik 24, 2016 @Jedenrożek Ja piszę baaaaaaardzo dziwnego Fanfyka. Nie długo skończę, wtedy ci podrzucę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.a.b Napisano Październik 25, 2016 Share Napisano Październik 25, 2016 Mała autoreklama, ale proszę Pojedynczy, w miarę poprawny biologicznie oraz naukowo strzelczyk o Koniach domowych podgatunek Kuc szetlandzki. Do dziś zastanawiam się, jak w ogóle to powstało... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Październik 25, 2016 Share Napisano Październik 25, 2016 (edytowany) Swego czasu ot tak z ciekawości wpisałem na google tytuł swojego opowiadania. I co? Ktoś je czytał. Miło, ale mógłby łaskawie zapytać o zgodę Nie chodzi tu o prawa autorskie (przeciętnego tekstu jakich wiele), ale o grzeczność. Nie wrzucałem ich gdzie popadnie. Są na tym forum i podstronie z opowiadaniami. Wysłanie PW to nie problem. @Jedenrożek A wiesz, że takie "filmy edukacyjne" są dubbingowane? W Niemczech wszystkie filmy muszą mieć niemiecki dubbing. Siedzi sobie pani w studiu nagraniowym i dubbinguje xD Uprzedzając pytanie - wiem to z dokumentu, który pokazywał kręcenie legalnych filmów zza kulis. Dowiedziałem się wielu ciekawych rzeczy. Aha. Jeśli ktoś liczy na "te" sceny - było ich kilka. Jak dokument to dokument. Edytowano Październik 25, 2016 przez Triste Cordis 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jedenrożek Napisano Październik 25, 2016 Autor Share Napisano Październik 25, 2016 (edytowany) Odcinek drugi. Opowiadanie "Jak zostać księciem" autorstwa TW Soli. https://docs.google.com/document/d/1zJe4LMFzG_HFs1PZBCncyM0BF9-DFCrSWV7_9afyisM/edit https://youtu.be/WuijvcllN-Y Edytowano Październik 25, 2016 przez Jedenrożek 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuracyja Napisano Listopad 2, 2016 Share Napisano Listopad 2, 2016 pozdrawiam śmieszku Dd Pracuj dalej, konta nie usuwaj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jedenrożek Napisano Listopad 6, 2016 Autor Share Napisano Listopad 6, 2016 Opowiadanie " Make Tea, Not War" autorstwa Trials, tłumaczenie Dolar84. Pokusiłem się o zrobienie playlisty - tak dla porządku. LINK 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fallout152 Napisano Listopad 21, 2016 Share Napisano Listopad 21, 2016 Lektorem jesteś bardzo dobrym, masz ciekawą barwę głosu i wyraźnie Cię słychać. W pierwszym filmie się trochę zacinałeś, ale później to naprawiłeś. Jednakże fajnie by było gdyś czytał coś bardziej ambitnego, niekoniecznie dłuższego, ale po prostu mniej randomowego. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 3, 2016 Share Napisano Grudzień 3, 2016 Jednorożku, mam dla Ciebie coś genialnego.https://docs.google.com/document/d/1-uufDBXsLr_I53NQLVzW7xqsKQjckSdAUU56cZ7dDNE/edit To ponadczasowe dzieło wręcz się prosi o dotyk Twojego zacnego głosu. Bawmy się dobrze! ^o^ 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się