Cassidy Napisano Grudzień 2, 2016 Share Napisano Grudzień 2, 2016 Wszyscy z płcią,, sowa " będą wyznawcami Uszatki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Grudzień 2, 2016 Share Napisano Grudzień 2, 2016 Wszyscy moi wyznawcy będą jeść pierogi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Grudzień 2, 2016 Share Napisano Grudzień 2, 2016 (edytowany) Proponuję płeć "morderca" dla tych co lubią "chore" rzeczy typu gore ( ojej to ja ^^ ) Edytowano Grudzień 2, 2016 przez UziSlasherBass Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Grudzień 2, 2016 Share Napisano Grudzień 2, 2016 Skończy się na tym, że nikt nie wybierze płci "ogier" czy "klacz" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Grudzień 2, 2016 Share Napisano Grudzień 2, 2016 A o co chodzi z tym gołębiem i stevem magnatem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dabrowski Napisano Grudzień 2, 2016 Share Napisano Grudzień 2, 2016 Powinna być płeć "Homo Sovieticus" bo przecież wszyscy są równi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 2, 2016 Share Napisano Grudzień 2, 2016 24 minuty temu Uszatka napisał: Wszyscy moi wyznawcy będą jeść pierogi. A co jeśli wierny wyznawca nie lubi pierogów D: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Grudzień 2, 2016 Share Napisano Grudzień 2, 2016 13 minuty temu Cassidy napisał: A co jeśli wierny wyznawca nie lubi pierogów D: To musi polubić. Pierogów jest tak wiele rodzajów, że na pewno znajdzie coś dla siebie 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Grudzień 2, 2016 Share Napisano Grudzień 2, 2016 10 minut temu Uszatka napisał: To musi polubić. Pierogów jest tak wiele rodzajów, że na pewno znajdzie coś dla siebie Ruskie,z kapusta i grzybami i z nadzieniem ( mi chodzi tak ogólnie nadzienie dżem itp) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 2, 2016 Share Napisano Grudzień 2, 2016 10 minut temu Uszatka napisał: To musi polubić. Pierogów jest tak wiele rodzajów, że na pewno znajdzie coś dla siebie Niewidzialne się liczą? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Grudzień 2, 2016 Share Napisano Grudzień 2, 2016 1 minutę temu Cassidy napisał: Niewidzialne się liczą? Nie, ale ujdzie samo ciasto. Te okrągłe placki, które u mnie się zwie warniczkami Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Grudzień 2, 2016 Share Napisano Grudzień 2, 2016 (edytowany) Pierogi dobre jak parówki. Macie obywatelski obowiązek szanowania pierogów, wszyscy co mają gołębią płeć! Taka Ustawa, do przegłosowania Edytowano Grudzień 2, 2016 przez Ziemowit Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 2, 2016 Share Napisano Grudzień 2, 2016 4 minuty temu Zirathel napisał: Lel Przeczytałem szkalowania Czytanie nie wychodzi ci na dobre Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Grudzień 2, 2016 Share Napisano Grudzień 2, 2016 1 minutę temu Cassidy napisał: Czytanie nie wychodzi ci na dobre Kto czyta nie błądzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Grudzień 2, 2016 Share Napisano Grudzień 2, 2016 Właśnie teraz Zirathel napisał: A ja błądze Jak błądzisz to się zagubisz. A jak się zagubisz to umrzesz. Ale to nie ma znaczenia, albowiem i tak wszyscy umrzemy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 2, 2016 Share Napisano Grudzień 2, 2016 Właśnie teraz Zirathel napisał: A ja błądze A jak cię znajdę to ci pomogę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Grudzień 2, 2016 Share Napisano Grudzień 2, 2016 Właśnie teraz Cassidy napisał: A jak cię znajdę to ci pomogę Wtedy ty też umrzesz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 2, 2016 Share Napisano Grudzień 2, 2016 Właśnie teraz Ziemowit napisał: Wtedy ty też umrzesz. Zginiemy razem, będzie ciekawiej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Grudzień 2, 2016 Share Napisano Grudzień 2, 2016 Właśnie teraz Cassidy napisał: Zginiemy razem, będzie ciekawiej To ja jeszcze dojdę, w kupie zawsze raźniej. Jakkolwiek to nie brzmi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 2, 2016 Share Napisano Grudzień 2, 2016 Jeśli pan chce Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Grudzień 2, 2016 Share Napisano Grudzień 2, 2016 1 minutę temu Cassidy napisał: Jeśli pan chce To może jeszcze @Sosna żebyśmy przed śmiercią ubrali drzewko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 2, 2016 Share Napisano Grudzień 2, 2016 Właśnie teraz Zirathel napisał: Offtop chyba się robi ale co z tego tak jakbyśmy nie pisali w offtopie Ja wam mogę pomóc, panowie przodem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Grudzień 2, 2016 Share Napisano Grudzień 2, 2016 Ja chcę płeć Perv w takim razie 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 2, 2016 Share Napisano Grudzień 2, 2016 Tu się zrobił jakiś koncert życzeń Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Grudzień 2, 2016 Share Napisano Grudzień 2, 2016 (edytowany) Nie no, biorąc pod uwagę moją gospodarkę hormonalną, to jak się zachowuję i to co mam to serio powinnam mieć osobną płeć Edytowano Grudzień 2, 2016 przez PervKapitan Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się