MGR Dash Napisano Luty 26, 2017 Share Napisano Luty 26, 2017 Nie wieżę że jeszcze mnie tu nie ma! Jesteś dla mnie weną i inspiracją by dać z siebie jeszcze więcej! Wpisz mnie na listę proszę 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan B Napisano Kwiecień 17, 2017 Share Napisano Kwiecień 17, 2017 To ja też poproszę o dopisanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dashe Napisano Czerwiec 10, 2017 Share Napisano Czerwiec 10, 2017 Proszę o dopisanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PainChillerPL Napisano Czerwiec 22, 2017 Share Napisano Czerwiec 22, 2017 Można mnie wpisać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hardkorowy Kucu Napisano Lipiec 23, 2017 Share Napisano Lipiec 23, 2017 Również poproszę o wpis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jelly Napisano Lipiec 26, 2017 Share Napisano Lipiec 26, 2017 Poproszę o wpis! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Princess Napisano Wrzesień 9, 2017 Share Napisano Wrzesień 9, 2017 Dopiszecie mnie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unknown Pony Napisano Październik 16, 2017 Share Napisano Październik 16, 2017 Mnie tu nie może zabraknąć Bardzo proszę mnie dopisać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stracony Nieśmiertelnik Napisano Październik 23, 2017 Share Napisano Październik 23, 2017 Lista zaktualizowana~ Więcej niesamowitych fanów doszło do mojej niesamowitej listy, ale czadowo! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jayski Napisano Grudzień 27, 2017 Share Napisano Grudzień 27, 2017 Proszę o dopisanie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakubas18 Napisano Marzec 4, 2018 Share Napisano Marzec 4, 2018 Proszę o dopisanie mnie na listę fanów RD! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 4, 2018 Share Napisano Marzec 4, 2018 Proszę o dopisanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Kwiecień 3, 2018 Share Napisano Kwiecień 3, 2018 Nareszcie tu dotarłem. Dowódco Rainbow Dash przyjmujesz jeszcze zapisy do Equestriańskich Sił Powietrznych. Ja chętnie się zapisuje. Uwielbiam cię RD. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapibarapokoju Napisano Kwiecień 3, 2018 Share Napisano Kwiecień 3, 2018 There are too many of Them! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Czerwiec 11, 2018 Share Napisano Czerwiec 11, 2018 (edytowany) Droga Rainbow Dash! Pokornie proszę o wybaczenie, że dopiero teraz odkryłem, że istnieje lista Twoich fanów! Aby wkupić się w Twoje łaski postanowiłem wypisać wszystko za co Cię szanuję: 1) Nie poddałaś się przeciwnościom losu, tylko zmobilizowałaś się do walki, gdy nazywano Cię obraźliwie Rainbow Crash 2) Byłaś gotowa zrobić Ponaddźwiękowe Bum, aby uratować Rarity! CO ZA DETERMINACJA! 3) Wykazałaś się lojalnością wobec swoich przyjaciółek, przedkładając ich wspólne dobro nad swoje! 4) Za to, że zmotywowałaś Fluttershy do przełamania jej lęków, aby odważnie pomogła w stworzeniu huraganu wraz z innymi pegazami - bez Ciebie nadal by się bała i niewiele by osiągnęła 5) Sprawiedliwie wybrałaś Tanka na swojego pupila Szacun Lista mogłaby być znacznie dłuższa! To dopiero wierzchołek góry lodowej! Dla wielu stałaś się wzorem siły, pewności siebie i pozytywnego nastawienia. Dziękuję Ci za te wszystkie wspaniałe wspomnienia, jakie z Tobą mam! Jesteś wielka RD! Uwielbiam Cię RD! Uprzejmie proszę o wpis na listę Tak ładnie proszę Rainbow Edytowano Czerwiec 11, 2018 przez Grzegorz_Nikodem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepipp Napisano Czerwiec 15, 2018 Share Napisano Czerwiec 15, 2018 Kopycio i Pozdrawiam Cię Rainbow Dash Proszę Cię o wpisanie mnie na liste fanów RD 20% cooler Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts