MGR Dash Posted February 26, 2017 Share Posted February 26, 2017 Nie wieżę że jeszcze mnie tu nie ma! Jesteś dla mnie weną i inspiracją by dać z siebie jeszcze więcej! Wpisz mnie na listę proszę 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pan B Posted April 17, 2017 Share Posted April 17, 2017 To ja też poproszę o dopisanie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dashe Posted June 10, 2017 Share Posted June 10, 2017 Proszę o dopisanie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PainChillerPL Posted June 22, 2017 Share Posted June 22, 2017 Można mnie wpisać Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hardkorowy Kucu Posted July 23, 2017 Share Posted July 23, 2017 Również poproszę o wpis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jelly Posted July 26, 2017 Share Posted July 26, 2017 Poproszę o wpis! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmare Princess Posted September 9, 2017 Share Posted September 9, 2017 Dopiszecie mnie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown Pony Posted October 16, 2017 Share Posted October 16, 2017 Mnie tu nie może zabraknąć Bardzo proszę mnie dopisać Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stracony Nieśmiertelnik Posted October 23, 2017 Share Posted October 23, 2017 Lista zaktualizowana~ Więcej niesamowitych fanów doszło do mojej niesamowitej listy, ale czadowo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jayski Posted December 27, 2017 Share Posted December 27, 2017 Proszę o dopisanie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakubas18 Posted March 4, 2018 Share Posted March 4, 2018 Proszę o dopisanie mnie na listę fanów RD! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 4, 2018 Share Posted March 4, 2018 Proszę o dopisanie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 3, 2018 Share Posted April 3, 2018 Nareszcie tu dotarłem. Dowódco Rainbow Dash przyjmujesz jeszcze zapisy do Equestriańskich Sił Powietrznych. Ja chętnie się zapisuje. Uwielbiam cię RD. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kapibarapokoju Posted April 3, 2018 Share Posted April 3, 2018 There are too many of Them! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cheerful Sparkle Posted June 11, 2018 Share Posted June 11, 2018 (edited) Droga Rainbow Dash! Pokornie proszę o wybaczenie, że dopiero teraz odkryłem, że istnieje lista Twoich fanów! Aby wkupić się w Twoje łaski postanowiłem wypisać wszystko za co Cię szanuję: 1) Nie poddałaś się przeciwnościom losu, tylko zmobilizowałaś się do walki, gdy nazywano Cię obraźliwie Rainbow Crash 2) Byłaś gotowa zrobić Ponaddźwiękowe Bum, aby uratować Rarity! CO ZA DETERMINACJA! 3) Wykazałaś się lojalnością wobec swoich przyjaciółek, przedkładając ich wspólne dobro nad swoje! 4) Za to, że zmotywowałaś Fluttershy do przełamania jej lęków, aby odważnie pomogła w stworzeniu huraganu wraz z innymi pegazami - bez Ciebie nadal by się bała i niewiele by osiągnęła 5) Sprawiedliwie wybrałaś Tanka na swojego pupila Szacun Lista mogłaby być znacznie dłuższa! To dopiero wierzchołek góry lodowej! Dla wielu stałaś się wzorem siły, pewności siebie i pozytywnego nastawienia. Dziękuję Ci za te wszystkie wspaniałe wspomnienia, jakie z Tobą mam! Jesteś wielka RD! Uwielbiam Cię RD! Uprzejmie proszę o wpis na listę Tak ładnie proszę Rainbow Edited June 11, 2018 by Grzegorz_Nikodem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Littlepipp Posted June 15, 2018 Share Posted June 15, 2018 Kopycio i Pozdrawiam Cię Rainbow Dash Proszę Cię o wpisanie mnie na liste fanów RD 20% cooler Spoiler 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts