Emily Napisano Listopad 13, 2016 Share Napisano Listopad 13, 2016 (edytowany) Tak jak wszędzie, tworzymy dział prawie od nowa, więc potrzebujemy też kogoś, kto w dziale by się udzielał. Ale nikt nie jest w stanie zrobić czegoś, co usatysfakcjonuje wszystkich. Dlatego w tym temacie możecie podzielić się swoimi pomysłami, uwagami i sugestiami dotyczącymi działu. Pamiętajcie, że sami możecie zakładać zabawy i dyskusje! Liczymy na wasze opinie, żeby zmienić dział na lepszy. Edytowano Listopad 7, 2017 przez Calevalke Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Listopad 17, 2016 Share Napisano Listopad 17, 2016 Frozen nie używaj tego koloru do pisania postów. Próbowałem przeczytać temat i musiałem sobie wetknąć babeczki w oczodoły. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twister Napisano Styczeń 23, 2017 Share Napisano Styczeń 23, 2017 Zapraszam do przesyłania pomysłów na tematy. Właśnie, potrzebujemy was Każda osoba która przyśle pomysł na temat, i zostanie on zrealizowany, to zostanie ona oznaczona w temacie (na początku) jako POMYSŁODAWCA Pomysły prosimy przesyłać w komentarzach tematu. Do tego prosimy do pisania uwag dotyczących działu Pozdrawiamy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Luty 5, 2017 Share Napisano Luty 5, 2017 Czy podpis pod działem powinien brzmieć " Wymagany poziom fajności: 20%"? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niku$ Napisano Luty 19, 2017 Share Napisano Luty 19, 2017 @Twister tak na marginesie, to biała czcionka na jasnym tle w grafice działu to trochu zły pomysł. Trudno się to czyta :/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MGR Dash Napisano Kwiecień 19, 2017 Share Napisano Kwiecień 19, 2017 Co powiecie na konkurs graficzny polegający na zaprojektowaniu nowych strojów dla Wonderbolts? Czy ten pomysł na konkurs ma szanse wypalić czy raczej nie? Obecne są w kolorach mojego miasta ale jakoś mi nie leżą... 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Maj 1, 2017 Share Napisano Maj 1, 2017 19.04.2017 at 20:04 Downhill dash napisał: Co powiecie na konkurs graficzny polegający na zaprojektowaniu nowych strojów dla Wonderbolts? Czy ten pomysł na konkurs ma szanse wypalić czy raczej nie? Obecne są w kolorach mojego miasta ale jakoś mi nie leżą... Zastanowimy się nad tym, dziękujemy za propozycje! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts