Magus Napisano Listopad 19, 2016 Share Napisano Listopad 19, 2016 (edytowany) W sesji w której pisałem najpierw wyskakiwał mi jakiś błąd za każdym razem przy pisaniu posta a teraz nagle zniknęły posty z niemal całego miesiąca. Czy można je jakoś przywrócić? Link do sesji Edytowano Listopad 20, 2016 przez Sosna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Listopad 20, 2016 Share Napisano Listopad 20, 2016 Przeniosłem temat do właściwego działu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ylthin Napisano Listopad 20, 2016 Share Napisano Listopad 20, 2016 Podpinam się, żeby nie namnażać tematów. Podobny problem występuje w tym temacie: Zniknęła cała druga strona, w tym najnowszy post - wyświetla się z poziomu działu, ale w samym temacie się kaszani. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Listopad 21, 2016 Share Napisano Listopad 21, 2016 Hm, możliwe, że to po awarii maszyny :c 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Listopad 21, 2016 Autor Share Napisano Listopad 21, 2016 Posty wróciły więc już nie trzeba w temacie sesji przynajmniej zwracać na to uwagi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Listopad 21, 2016 Share Napisano Listopad 21, 2016 Posty we wszystkich tematach, w których zniknęły, winny się pojawić po napisaniu w nich odpowiedzi. W przeciwnym razie, podeślijcie mi link do tematu na priva. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts