Pillster Napisano Listopad 22, 2016 Share Napisano Listopad 22, 2016 Witam. Jako że od pewnego czasu zmagam się z brakiem mocy pisarskiej, postanowiłem spróbować poruszyć tą stertę gruzu w mojej głowie i zmusić do twórczej pracy. Jako właściciel tabletu graficznego i kilku wykonanych niegdyś artów, postanowiłem zaoferować swoje usługi za darmo, zupełnie przypadkowym osobom. Jak to ma w praktyce wyglądać? Już wyjaśniam. - Są trzy sloty na wykonanie arta. Kto się do nich dorwie - to już kwestia szybkości. Trzy pierwsze zgłoszenia zostaną wybrane do wykonania. - Jako początkujący, nie wykonam wielce złożonych rysunków z tłem, cieniowaniem i mnóstwem detali. Jedna postać, brak tła, płaski kolor. - Dostępne rasy - kuce (nie alicorny), gryfy, osłowate, ewentualnie coś innego o budowie ciała kucyka. Bez antropomorfizacj. - Bez treści NSFW - grimdark, clop i tym podobne są na razie niedostępne. - Zanim na szybkości wdusicie przycisk 'dodaj post', przemyślcie, co właściwie chcecie zrobić. Opiszcie w miarę dokładnie postawę, rzut i wygląd postaci. Opis posłuży później w wymianie prywatnych wiadomości (nie wstawiać opisów w temacie!). - Nie pisać na priva - z najszybszymi skontaktuję się osobiście. Czemu to właściwie ma służyć? Ano, ruszeniu przeze mnie d**y i wykorzystaniu produktywnie nadchodzącego urlopu. Moja kreatywność śpi, szukam więc kogoś, kto powie mi, co jest do zrobienia, bym miał wyznaczony jakiś cel i, oby, obudzić własne pokłady inspiracji. Poniżej próbki moich bohomazów. Tak więc czas, start. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteHood Napisano Listopad 22, 2016 Share Napisano Listopad 22, 2016 Zgłaszam się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ylthin Napisano Listopad 22, 2016 Share Napisano Listopad 22, 2016 Zgłoszenie nr 2. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Listopad 22, 2016 Share Napisano Listopad 22, 2016 nr 3. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pillster Napisano Listopad 22, 2016 Autor Share Napisano Listopad 22, 2016 Zamykamy sklepik... Przynajmniej na razie. Dziękuję za zgłoszenia, z każdym będę kontaktował się gdy już odeśpię nocną zmianę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Listopad 23, 2016 Share Napisano Listopad 23, 2016 Tak z ciekawości, w jaki sposób chcesz odzyskać wenę pisarską robiąc arty na zamówienie. Może dodatkowo powinieneś do danej postaci robić jakąś historyjkę. Np gdy ktoś poda ci jakąś postać do narysowania, ty stworzysz coś w jakiejś pozie i umieścisz to w kilku zdaniowym ficu, nawet wyrwanym z kontekstu. Chodzi mi o to, by zamienić to jeszcze w zabawę dla twojego umysłu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bester Napisano Listopad 23, 2016 Share Napisano Listopad 23, 2016 To ja sobie zaklepuję miejsce na ewentualne kolejne zapisy, jeśli będą. Jeśli nie, cóż, próbowałżem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pillster Napisano Listopad 28, 2016 Autor Share Napisano Listopad 28, 2016 Część pierwsza małego challenge - qń dla Ylthin. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się