Maffle Fluff Napisano Grudzień 16, 2016 Share Napisano Grudzień 16, 2016 43 minuty temu Zirathel napisał: Idę się ciąć mydłem W płynie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Grudzień 16, 2016 Share Napisano Grudzień 16, 2016 szkoda mydła 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Grudzień 16, 2016 Share Napisano Grudzień 16, 2016 Właśnie teraz Zirathel napisał: To potnę się igłami sosny skończyły się sorki Zirathelciu ;c Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Grudzień 16, 2016 Share Napisano Grudzień 16, 2016 1 minutę temu Zirathel napisał: To potnę się igłami sosny moje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 16, 2016 Share Napisano Grudzień 16, 2016 Zirathel nie tnij się, proszę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Grudzień 16, 2016 Share Napisano Grudzień 16, 2016 1 minutę temu Ciaran (Prlixtilicious) napisał: Mam nadzieje że pewna osoba mnie nie bedzie nawiedzać w nocy, bo planuje mieć w tym roku żywą sosn Luna cię za to zeżre Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 16, 2016 Share Napisano Grudzień 16, 2016 1 minutę temu Ciaran (Prlixtilicious) napisał: bo planuje mieć w tym roku żywą sosne pozdrowienia dla dywanu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Grudzień 16, 2016 Share Napisano Grudzień 16, 2016 2 minuty temu Ciaran (Prlixtilicious) napisał: Mam nadzieje że pewna osoba mnie nie bedzie nawiedzać w nocy, bo planuje mieć w tym roku żywą sosne A ja w niedzielę idę na polowanie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 16, 2016 Share Napisano Grudzień 16, 2016 1 minutę temu Zirathel napisał: Sytuacja mnie do tego zmusza Twardym trzeba być a nie miętkim Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Grudzień 16, 2016 Share Napisano Grudzień 16, 2016 Właśnie teraz Ciaran (Prlixtilicious) napisał: To weź mi taką fajną sosenke załatw Ty to chyba dawno warnmłotkiem nie byłeś częstowany Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Grudzień 16, 2016 Share Napisano Grudzień 16, 2016 (edytowany) 2 minuty temu Ciaran (Prlixtilicious) napisał: To weź mi taką fajną sosenke załatw Już ostrzę siekierę Sosna nie martw się (tak naprawdę to będzie świerk ) Edytowano Grudzień 16, 2016 przez Maffle Fluff Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Grudzień 16, 2016 Share Napisano Grudzień 16, 2016 y u du dis tu me Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 16, 2016 Share Napisano Grudzień 16, 2016 (edytowany) co to? taki żarcik facetki od biologii? Edytowano Grudzień 16, 2016 przez Chip Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Grudzień 16, 2016 Share Napisano Grudzień 16, 2016 prosisz to ty się o batożenie zadu za pisanie posta pod postem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 16, 2016 Share Napisano Grudzień 16, 2016 Ciaran szaleje... najpierw czepił się Zirathela, teraz moda... ehhh... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Grudzień 16, 2016 Share Napisano Grudzień 16, 2016 (edytowany) 2 minuty temu Chip napisał: Ciaran szaleje... najpierw czepił się Zirathela, teraz moda... ehhh... Ciaran jest niczym Bóg, niech go ktoś w końcu zabije! powie nu nu! Edytowano Grudzień 16, 2016 przez Maffle Fluff 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 16, 2016 Share Napisano Grudzień 16, 2016 właśnie. czepił się jak sosnowa igła polaru 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoniu Napisano Grudzień 16, 2016 Share Napisano Grudzień 16, 2016 Nie mam pojęcia o czym gadacie. Na szczęście to nie powód, by odwołać nalot dywanowy na Canterlot! (#niemampojęciacopiszę#komunizm#typowyskoniu) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 16, 2016 Share Napisano Grudzień 16, 2016 o! to i czarna legenda kołymy do nas zawitała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 16, 2016 Share Napisano Grudzień 16, 2016 1 minutę temu Zirathel napisał: Tak, dokładnie Ufff... ulżyło mi... bo już miałem podejżenia że na glutaminianie sodu takie rzeczy oglądasz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Grudzień 16, 2016 Share Napisano Grudzień 16, 2016 Co tam nocne smarki? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Grudzień 16, 2016 Share Napisano Grudzień 16, 2016 Uczę się grać kolędy na ukulele. Czemu te progi są tak blisko siebie ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Grudzień 16, 2016 Share Napisano Grudzień 16, 2016 Jakie pierogi, zjadłabym Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Grudzień 16, 2016 Share Napisano Grudzień 16, 2016 (edytowany) 2 minuty temu Ciaran (Prlixtilicious) napisał: Na ukulele nie trzeba umieć grać, bo wszystko zawsze tak sweetaśnie brzmi :3 Chciałbym aby tak było Cytuj Też przeczytałem pierogi Pierogi gdzie? Edytowano Grudzień 16, 2016 przez Maffle Fluff Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Grudzień 16, 2016 Share Napisano Grudzień 16, 2016 Ale tak serio to bym teraz barszczyk już z uszkami zjadła :c Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts