Killer Poke Napisano Grudzień 17, 2016 Share Napisano Grudzień 17, 2016 2 minuty temu Ciaran (Prlixtilicious) napisał: Fajno... ta muzyka mnei prześladuje nie noooo. zaraziłeś mnie 1 minutę temu Zirathel napisał: No to kim? ja Cię tylko czasem czymś poczęstuję Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoniu Napisano Grudzień 17, 2016 Share Napisano Grudzień 17, 2016 (edytowany) 1 minutę temu Chip napisał: @Skoniu komunizujesz ze względu na Twój podziw dla militaryzmu tego ustroju czy może jesteś ideowcem? Szczerze to raczej nawyk z poprzedniego forum pewnej rosyjskiej gry, gdzie sporo się udzielałem, a tam za jakąkolwiek krytykę Matuszki Rassiji dostawało się prewencyjną wycieczkę na Sybir, więc polskie community wytworzyło pewne szyderze podejście do tematu no i... tak jakoś zostało ^^ (btw nadano mi tam pseudonim Towarzysz Andropow - do dziś nie mam pojęcia dlaczego ) Edytowano Grudzień 17, 2016 przez Skoniu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoniu Napisano Grudzień 17, 2016 Share Napisano Grudzień 17, 2016 Ja was kurna zaraz czymś zarażę (no dobra, może i nie, ale mnie ta nuta chwyciła i nie puszcza) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 17, 2016 Share Napisano Grudzień 17, 2016 moim zdaniem bardziej do ciebie @Skoniu pasował by pseudonim stiepan garanin a może się po prostu za dożo dokumentów o kołymie naoglądałem.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoniu Napisano Grudzień 17, 2016 Share Napisano Grudzień 17, 2016 Właśnie teraz Chip napisał: moim zdaniem bardziej do ciebie @Skoniu pasował by pseudonim stiepan garanin a może się po prostu za dożo dokumentów o kołymie naoglądałem.... Oj tam, oj tam, pseudonimów miałem już sporo: Minister Patologii, Hejter Sajpanu, Pogromca Durszlaków, Bojownik o Czat, Seryjny Samobójca. Stiepan Garanin gdzieś tam się w kolekcji zmieśći Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 17, 2016 Share Napisano Grudzień 17, 2016 @Ciaran (Prlixtilicious) a cóż to za luv z Zirathelem uskuteczniasz w sygnie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoniu Napisano Grudzień 17, 2016 Share Napisano Grudzień 17, 2016 Peda!... znaczy się Les!... znaczy się... emm... daj wam Buddo zdrowie? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoniu Napisano Grudzień 17, 2016 Share Napisano Grudzień 17, 2016 A rypta sobie co chceta, byle bym tego nie widział... Wasza sprawa. Niech wam Rainbow Stalin błogosławi i tak dalej. Ja sobie powzdycham do tej panienki: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 17, 2016 Share Napisano Grudzień 17, 2016 co myślicie o tym: http://www.komputronik.pl/product/286280/msi-z170i-gaming-pro-ac.html Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoniu Napisano Grudzień 17, 2016 Share Napisano Grudzień 17, 2016 Właśnie teraz Zirathel napisał: Rypta? Jaka ryba? Gdzie? Nie mogę powiedzieć. @Decaded patrzy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 17, 2016 Share Napisano Grudzień 17, 2016 szukałem jakiejś fajnej MB w standardzie mini-itx i chyba nic lepszego nie znajdę niestety... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 17, 2016 Share Napisano Grudzień 17, 2016 (edytowany) mam już skompletowane do niej wg QVL procka, ramy.... 2 minuty temu Zirathel napisał: Ja muszę większość rzeczy wymienić, ale jestem na to za biedny a mnie już wzrok siada od tego całego laptopa... jak na razie wyposażyłem się w monitor i pasowało by dobrać teraz zacną w miarę energooszczędną krzynkę Edytowano Grudzień 17, 2016 przez Chip Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoniu Napisano Grudzień 17, 2016 Share Napisano Grudzień 17, 2016 (edytowany) Na mnie nie patrzcie, ja się na elektronice słabo znam, nic nie doradzam @Zirathel kiedy naprawdę nie mogę, bo to być może pod regulamin podpada, ale nie wiem, bo o tej godzinie to już go nie pamiętam @Ciaran (Prlixtilicious) Ty mi lepiej powiedz co z tą nazwą dla Armii Sombry, bo ten temat to niedługo kurzem zarośnie jak Muzeum Miejskie Ponyville Edytowano Grudzień 17, 2016 przez Skoniu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 17, 2016 Share Napisano Grudzień 17, 2016 Właśnie teraz Zirathel napisał: Boje się co ty tam wymyśliłeś ja już cicho siedzę... i nie snuje żadnych podejrzeń Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoniu Napisano Grudzień 17, 2016 Share Napisano Grudzień 17, 2016 Właśnie teraz Ciaran (Prlixtilicious) napisał: Tej dobrze żeś mnie przypomniał xd Nie ma to jak wstawionym będąc przypominać Opiekunowi Działu, że jest Opiekunem Działu 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 17, 2016 Share Napisano Grudzień 17, 2016 (edytowany) 4 minuty temu Zirathel napisał: Podziel się myślami sam tego chciałeś: odpal ten kawałek w spojlerze, zamknij oczy i puść wodzę wyobraźni a poznasz moje myśli.... chyba Spoiler Edytowano Grudzień 17, 2016 przez Chip Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoniu Napisano Grudzień 17, 2016 Share Napisano Grudzień 17, 2016 W sumie @Chip dość dobrze uchwycił moją sugestię (przynajmniej oczyma mojej wyobraźnie), ciekawe czy o tym wie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoniu Napisano Grudzień 17, 2016 Share Napisano Grudzień 17, 2016 (edytowany) Hah, mam swoje pierwsze zwycięstwo na forume, chyba czas to opić, co nie? Tak po radziecku A tak szczerze to nie sądziłem, że klasyka jednak zwycięży Edytowano Grudzień 17, 2016 przez Skoniu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 17, 2016 Share Napisano Grudzień 17, 2016 Właśnie teraz Skoniu napisał: Tak po radziecku o jakiej grze było to forum? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoniu Napisano Grudzień 17, 2016 Share Napisano Grudzień 17, 2016 Właśnie teraz Chip napisał: o jakiej grze było to forum? War Thunder Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoniu Napisano Grudzień 17, 2016 Share Napisano Grudzień 17, 2016 Właśnie teraz Zirathel napisał: Dobry jestem w tą grę Potrafię w 5 sekund rozbić samolot Ja swego czasu miałem 3 miejsce w Drużynowych Mistrzostwach Polski oraz 34 miejsce w Indywidualnych Mistrzostwach Świata Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 17, 2016 Share Napisano Grudzień 17, 2016 1 minutę temu Zirathel napisał: Potrafię w 5 sekund rozbić samolot takie życie: albo pilotujesz samolot albo jesz ciastko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoniu Napisano Grudzień 17, 2016 Share Napisano Grudzień 17, 2016 (edytowany) 1 minutę temu Zirathel napisał: O ty wariacie To gratuluje Dzięki, ale było minęło, teraz to już czysto 4fun sobie pykam, brakuje mi 8 latadeł, żeby mieć wszystkie, oprócz tych za kasę Edytowano Grudzień 17, 2016 przez Skoniu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoniu Napisano Grudzień 17, 2016 Share Napisano Grudzień 17, 2016 Właśnie teraz Ciaran (Prlixtilicious) napisał: Jest Spitfire??? Panie, mnóstwo, jaki pan sobie życzy: Merlin, czy Griffon? A idąc dalej to jaka wersja? Mnie najbardziej podoba się Mk. IIb. ew. Mk. 22 W spoilerze paskudna autoreklama (odnośnik do mojego pożal się Luno kanału), przy okazji pokazująca możliwości pierwszego wymienionego Spitka: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoniu Napisano Grudzień 17, 2016 Share Napisano Grudzień 17, 2016 Właśnie teraz Ciaran (Prlixtilicious) napisał: MAJN GAT. POBIERAM TO Jak chcesz to mogę cię trochę pouczyć latania ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts