Syrth Napisano Wrzesień 14, 2019 Share Napisano Wrzesień 14, 2019 Jakie super te pluszaki Wyślę Ci na discordzie jakie będą zabawki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Wrzesień 14, 2019 Autor Share Napisano Wrzesień 14, 2019 Noo, te pluszaki są cudne Chciałabym jednego takiego. Ładne c: Chociaż dziwnie, że Twillight ma szare skrzydła XD A RD stoi na dwóch nogach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Wrzesień 14, 2019 Share Napisano Wrzesień 14, 2019 Ja też mają jakiś sklep internetowy? Nie wiem czemu tak przekombinowali xD ale na żywo mnie ciekawi jak będą wyglądały. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Wrzesień 14, 2019 Autor Share Napisano Wrzesień 14, 2019 Nie wiem. Widziałam na stronie Empika i na Allegro. Pinkie w ogóle kryształową zrobili XD Też mnie ciekawi. Zapowiadają się ładnie mimo tych dziwności. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Wrzesień 14, 2019 Share Napisano Wrzesień 14, 2019 Allegro zawsze spoko. A jak cenowo wychodzą mniej więcej tam? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Wrzesień 14, 2019 Share Napisano Wrzesień 14, 2019 Komnata tajemnic została otwarta, użytkownicy strzeżcie się 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Wrzesień 14, 2019 Autor Share Napisano Wrzesień 14, 2019 Pantera za 82zł Zając 80zł Coś koło tego. Jakiś szop był za 101zł XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Wrzesień 14, 2019 Share Napisano Wrzesień 14, 2019 Epidemia! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Wrzesień 14, 2019 Share Napisano Wrzesień 14, 2019 Dokładnie, jestem pacjentem zero i pozdrawiam cieplutko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Wrzesień 14, 2019 Share Napisano Wrzesień 14, 2019 To ja zamawiam bycie bakterią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts