Sowenia Posted February 3, 2017 Author Share Posted February 3, 2017 Ta dyskusja powoli przybiera niebezpieczny obrót Link to comment Share on other sites More sharing options...
PervKapitan Posted February 3, 2017 Share Posted February 3, 2017 Czemu? Rozmawiamy o konikach na forum o kolorowych konikach :c Link to comment Share on other sites More sharing options...
War Posted February 3, 2017 Share Posted February 3, 2017 Nie wiem kto to, wiem tylko że żonkill to morderca żony taki kwiatek ale jak ma siusiaczka to mnie nie interesuje :< Link to comment Share on other sites More sharing options...
PervKapitan Posted February 3, 2017 Share Posted February 3, 2017 Te quiero puta, cabrones Link to comment Share on other sites More sharing options...
PervKapitan Posted February 3, 2017 Share Posted February 3, 2017 Ej no co tak cicho, bana przez was jeszcze dostanę xDDDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sowenia Posted February 3, 2017 Author Share Posted February 3, 2017 Ja nie wiem czemu cicho siedzą :c Link to comment Share on other sites More sharing options...
War Posted February 3, 2017 Share Posted February 3, 2017 Bo nikogo tu nie ma? No i nie gadam w guacamole, przestałem rozumieć cokolwiek w tym języku jakieś 6 lat temu. Nie ma dzie hycić wątku ;-; Link to comment Share on other sites More sharing options...
PervKapitan Posted February 3, 2017 Share Posted February 3, 2017 To zacznij swój. Ja np teraz robie kupe 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sowenia Posted February 3, 2017 Author Share Posted February 3, 2017 Kupa. W tym temacie pojawiają się coraz ciekawsze wątki. Nigdy nie jadłam guacamole swoją drogą Link to comment Share on other sites More sharing options...
War Posted February 3, 2017 Share Posted February 3, 2017 Mój? Czuję się wystarczająco dobrze odpowiadając innym i nie mówiąc nic swojego bo nie ma o czym mówić XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sowenia Posted February 3, 2017 Author Share Posted February 3, 2017 To powiedz mi jak smakuje guacamole. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PervKapitan Posted February 3, 2017 Share Posted February 3, 2017 Zjadłabym sushi albo pierogi ;_; ale bardziej sushi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sowenia Posted February 3, 2017 Author Share Posted February 3, 2017 Właśnie teraz PervKapitan napisał: Zjadłabym sushi albo pierogi ;_; ale bardziej sushi Ja dzisiaj jadłam sushi. Mama mi w Lidlu kipiła Link to comment Share on other sites More sharing options...
War Posted February 3, 2017 Share Posted February 3, 2017 Jest robione na awokado więc smakuje jak mdłe,zielone, rozwodnione coś z dodatkiem ziemi i ziemniaka. Ma też limonkę i sól, pewnie po to by zabić smak zielonej kupy 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sowenia Posted February 3, 2017 Author Share Posted February 3, 2017 ....wolę sos serowy Link to comment Share on other sites More sharing options...
War Posted February 3, 2017 Share Posted February 3, 2017 Mam fajną miejscówę na suszi, jak tam jestem to mógłbym zabić za dodatkową porcję ich smakołyków. Ale drogo jak na studenckie standardy D: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sowenia Posted February 3, 2017 Author Share Posted February 3, 2017 To kupuj w Lidlu. Sushi mają tam pyszne, a kosztuje tylko 10zł. Link to comment Share on other sites More sharing options...
War Posted February 3, 2017 Share Posted February 3, 2017 Za daleko do lidla mam xd Jak mnie najdzie ochota na suszi to kupię składniki i sam sobie zrobię, będę miał dużo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sowenia Posted February 3, 2017 Author Share Posted February 3, 2017 Też się kiedyś nauczę robić sushi. Berwi będzie w siódmym niebie Link to comment Share on other sites More sharing options...
War Posted February 3, 2017 Share Posted February 3, 2017 Najtrudniej jest tak ułożyć składniki, żeby dało się to ładnie zwinąć. No i samo zwijanie. I trzeba dobrze ryż ugotować i rozciapać na tym małym, kwadratowym kawałku asfaltu Ale z sezamem i sosem sojowym i słodkim sosem i wędzoną rybką i majonezem i białym serkiem i ogórkiem i brzoskwinią jest super Niekoniecznie wszystko na raz. Ale wasabi jest absolutnie obowiązkowe. I herbata. Imbir opcjonalnie. I ew. winko na ciepło 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sowenia Posted February 3, 2017 Author Share Posted February 3, 2017 Mniam. Brzmi cudnie~ Aczkolwiek wasabi obie nienawidzimy Link to comment Share on other sites More sharing options...
War Posted February 3, 2017 Share Posted February 3, 2017 Nie każdy musi lubić, więcej dla mnie Czemu nie lubicie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sowenia Posted February 3, 2017 Author Share Posted February 3, 2017 Odpowiem za siebie tylko. Lubię ostre rzeczy, ale ostre w stylu paprykowo-pieprzowym. Ostrość wasabi jest chrzanowa, a choć chrzan sam w sobie lubię, np. w ćwikle, to wasabi jest dla mnie nie dość, że za ostre to zwyczajnie paskudne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
War Posted February 3, 2017 Share Posted February 3, 2017 To uczucie kiedy wasabi wejdzie za mocno i nie tam gdzie trzeba, świeczki w oczach, dusi i nie wiadomo w którą stronę oddychać Dzięki temu jedzenie staje się bardziej ekscytujące! No i sam smak też lubię ^^ A Berwi chyba sra bo nic nie pisze xd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sowenia Posted February 3, 2017 Author Share Posted February 3, 2017 Berwi poszła spać, bo ma jutro na wcześnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts