Lemi Posted July 23, 2017 Share Posted July 23, 2017 1 minutę temu, Maffle Fluff napisał: Wróciłem z pizzą Okrutnik :c Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maffle Fluff Posted July 23, 2017 Share Posted July 23, 2017 1 minutę temu, Zirathel napisał: Grubas sam jesteś grubaskiem grubasku ;c Przed chwilą, Uszatka napisał: Podziel się mam tylko jeden kawałek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sowenia Posted July 23, 2017 Author Share Posted July 23, 2017 Przed chwilą, Maffle Fluff napisał: sam jesteś grubaskiem grubasku ;c mam tylko jeden kawałek Nie wierzę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zira Posted July 23, 2017 Share Posted July 23, 2017 1 minutę temu, Maffle Fluff napisał: sam jesteś grubaskiem grubasku ;c Nie prawda Ty jesteś grubaskiem z pizzą c: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maffle Fluff Posted July 23, 2017 Share Posted July 23, 2017 (edited) 2 minuty temu, Uszatka napisał: Nie wierzę jak tak bardzo ci zależy to zrobię magiczną sztuczkę i z jednego będą dwa Myk magiczna sztuczka trzymaj! Ps.1 Jeden( w sumie już dwa) kawałek pizzy i tyle zazdrości Ps.2 Idę oglądać Dragon Balla więc bywajcie i miłej nocy, oby wam bóg pizzy sprzyjał i zesłał swoje specjały wprost pod wasze buźki (w przypadku zira pulchną buźkę) Edited July 23, 2017 by Maffle Fluff Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lemi Posted July 23, 2017 Share Posted July 23, 2017 Swoją drogą właśnie sobie przypomniałem o pozostałej karkówce z grilla którą miałem odgrzać, i teraz przez was walczę by jej nie wszamać na noc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zira Posted July 23, 2017 Share Posted July 23, 2017 Przed chwilą, Lemi napisał: Swoją drogą właśnie sobie przypomniałem o pozostałej karkówce z grilla którą miałem odgrzać, i teraz przez was walczę by jej nie wszamać na noc Zrób to. Oboje wiemy że tego chcesz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lemi Posted July 23, 2017 Share Posted July 23, 2017 Nie, bo będę gr.. Oh, wait Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maffle Fluff Posted July 23, 2017 Share Posted July 23, 2017 Przed chwilą, Zirathel napisał: Zrób to. Oboje wiemy że tego chcesz ty to pewnie znowu się ciastami opychasz żarłoczku obłoczku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cassidy Posted July 23, 2017 Share Posted July 23, 2017 W nocy jedzenie smakuje lepiej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zira Posted July 23, 2017 Share Posted July 23, 2017 1 minutę temu, Maffle Fluff napisał: ty to pewnie znowu się ciastami opychasz żarłoczku obłoczku No niestety nie mam żadnego ;w; 1 minutę temu, Cassidy napisał: W nocy jedzenie smakuje lepiej Dokładnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maffle Fluff Posted July 23, 2017 Share Posted July 23, 2017 (edited) Okazało się, że dragon ball za 25 min będzie dopiero ;c Edited July 23, 2017 by Maffle Fluff Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sowenia Posted July 23, 2017 Author Share Posted July 23, 2017 @Maffle Fluff Yay~ Dziękuję Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zira Posted July 23, 2017 Share Posted July 23, 2017 @Maffle Fluff Daj mi ciastka bo mi smutno :c Link to comment Share on other sites More sharing options...
PervKapitan Posted July 23, 2017 Share Posted July 23, 2017 Wy tu wyzywacie się od grubasów, a to ja mam nagrodę najbardziej puszystego użytkownika forum. Także wszelkie jedzenie ląduje do mnie. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maffle Fluff Posted July 23, 2017 Share Posted July 23, 2017 Przed chwilą, Zirathel napisał: @Maffle Fluff Daj mi ciastka bo mi smutno :c Ostatnio mi wszystko wyjadłeś Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zira Posted July 23, 2017 Share Posted July 23, 2017 Grrrrr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sowenia Posted July 23, 2017 Author Share Posted July 23, 2017 3 minuty temu, PervKapitan napisał: Wy tu wyzywacie się od grubasów, a to ja mam nagrodę najbardziej puszystego użytkownika forum. Także wszelkie jedzenie ląduje do mnie. Ej właśnie. Skoro nie ma Ziemovita to kto teraz rozda Złote Ziemowity? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zira Posted July 23, 2017 Share Posted July 23, 2017 4 minuty temu, Maffle Fluff napisał: Ostatnio mi wszystko wyjadłeś Ale.. Ale... Wiem że gdzie coś jeszcze masz :ccc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cassidy Posted July 23, 2017 Share Posted July 23, 2017 Może powróci jego siostra, która już dawno odeszła z forum i nam da :c Link to comment Share on other sites More sharing options...
PervKapitan Posted July 23, 2017 Share Posted July 23, 2017 1 minutę temu, Uszatka napisał: Ej właśnie. Skoro nie ma Ziemovita to kto teraz rozda Złote Ziemowity? Założę Złote Perwole XDDDDDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sowenia Posted July 23, 2017 Author Share Posted July 23, 2017 Przed chwilą, PervKapitan napisał: Założę Złote Perwole XDDDDDD ZAŁÓŻ!!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lemi Posted July 23, 2017 Share Posted July 23, 2017 Przed chwilą, PervKapitan napisał: Założę Złote Perwole XDDDDDD Do it xD 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maffle Fluff Posted July 23, 2017 Share Posted July 23, 2017 Wszyscy piszą english sub i nic idę oglądać DBS po japońsku ;c Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zira Posted July 23, 2017 Share Posted July 23, 2017 Przed chwilą, Maffle Fluff napisał: Wszyscy piszą english sub i nic idę oglądać DBS po japońsku ;c Dobra Ale najpierw daj mi te ciastka ;c Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts