Cassidy Napisano Grudzień 2, 2016 Share Napisano Grudzień 2, 2016 mogę dać 3 płyty i tatuaż z głównym bohaterem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 2, 2016 Share Napisano Grudzień 2, 2016 (edytowany) Mogę dać 3 płyty, tatuaż z główną postacią i Zirathela Edytowano Grudzień 2, 2016 przez Cassidy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Grudzień 2, 2016 Share Napisano Grudzień 2, 2016 Właśnie teraz Cassidy napisał: Mogę dać 3 płyty, tatuaże i Zirathela Dodasz 3 ciastka i umowa stoi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 2, 2016 Share Napisano Grudzień 2, 2016 1 minutę temu Maffle Fluff napisał: Dodasz 3 ciastka i umowa stoi. Zgoda Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 2, 2016 Share Napisano Grudzień 2, 2016 Idź spać zamiast marudzić po ciemku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Grudzień 2, 2016 Share Napisano Grudzień 2, 2016 Właśnie teraz Waryate napisał: Idź spać zamiast marudzić po ciemku. Latarkę mam :>> Ok. Zirathel na coś mi się przydasz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 2, 2016 Share Napisano Grudzień 2, 2016 Właśnie teraz Maffle Fluff napisał: Latarkę mam :>> Toć ja nie do Ciebie, tylko do Bezwartościowego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Grudzień 2, 2016 Share Napisano Grudzień 2, 2016 (edytowany) 2 minuty temu Zirathel napisał: Czy ja właśnie zostałem przehandlowany? Nie bocz się może dam ci 1 0,3 ciastka. Edytowano Grudzień 2, 2016 przez Maffle Fluff Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 2, 2016 Share Napisano Grudzień 2, 2016 @Maffle Fluff ale proszę mi się nim dobrze opiekować :c A ty @Zirathel nie jesteś bezwartościowy wymieniłam cię za autograf 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 2, 2016 Share Napisano Grudzień 2, 2016 Trochę tak Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Grudzień 2, 2016 Share Napisano Grudzień 2, 2016 Właśnie teraz Cassidy napisał: @Maffle Fluff ale proszę mi się nim dobrze opiekować :c A ty @Zirathel nie jesteś bezwartościowy wymieniłam cię za autograf Dam mu Cs-a będzie mi farmił skrzynki ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 2, 2016 Share Napisano Grudzień 2, 2016 Zirathel nie bądź chciwy , bo cię odda do adopcji Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 3, 2016 Share Napisano Grudzień 3, 2016 Tak samo jak nieintuicyjna, upierdliwa gra, irytuje mnie jak czowiek nie czyta tego co mu się pisze i odpowiada zupełnie gdzieś obok. Wybuchowe obroże dla wszystkich plox ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Grudzień 3, 2016 Share Napisano Grudzień 3, 2016 Właśnie teraz Zirathel napisał: Ciastko dawaj! Nima już Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Grudzień 3, 2016 Share Napisano Grudzień 3, 2016 Właśnie teraz Zirathel napisał: Ja mogłeś Szybko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 3, 2016 Share Napisano Grudzień 3, 2016 (edytowany) Właśnie teraz Zirathel napisał: Źle mnie traktujesz onienienie jeszcze cię opieka społeczna zabierze @Maffle Fluff jak ty się nim opiekujesz, prosiłam o coś Edytowano Grudzień 3, 2016 przez Cassidy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Grudzień 3, 2016 Share Napisano Grudzień 3, 2016 Właśnie teraz Zirathel napisał: Źle mnie traktujesz Źle to pojęcie względne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 3, 2016 Share Napisano Grudzień 3, 2016 Spoiler Duże popkorny z próżni Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Grudzień 3, 2016 Share Napisano Grudzień 3, 2016 Właśnie teraz Zirathel napisał: No i dobrze Już się nie bocz łap to ciastko *robi supermegaultrakalifradaliepicki wymach i rzuca kawałkiem ciastka* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Grudzień 3, 2016 Share Napisano Grudzień 3, 2016 1 minutę temu Zirathel napisał: O dobra ciastko też może być a co powiesz na ciastko z pop-cornem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 3, 2016 Share Napisano Grudzień 3, 2016 Co powiesz na oddanie pod opiekę Cass Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Grudzień 3, 2016 Share Napisano Grudzień 3, 2016 Właśnie teraz Zirathel napisał: Tak Dobre Chcę Proszę To poczekaj idę kupić, a ty mi tutaj farm nie po to cię kupowałem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 3, 2016 Share Napisano Grudzień 3, 2016 Właśnie teraz Maffle Fluff napisał: To poczekaj idę kupić, a ty mi tutaj farm nie po to cię kupowałem Właściwie to on poszedł za auttttttoggg...i to była wymian.... nie ważne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Grudzień 3, 2016 Share Napisano Grudzień 3, 2016 Właśnie teraz Cassidy napisał: Właściwie to on poszedł za auttttttoggg...i to była wymian.... nie ważne Transakcja Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 3, 2016 Share Napisano Grudzień 3, 2016 Onie właśnie się zorientowałam, że podczas wymiany straciłam to co najważniejsze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts