Cassidy Napisano Grudzień 3, 2016 Share Napisano Grudzień 3, 2016 u dzięki za tatuaż noooo oddajcie mi Zirusia :c Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Grudzień 3, 2016 Share Napisano Grudzień 3, 2016 Chip dałoby się go sklonować nie? (zaklepuję oryginał) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 3, 2016 Share Napisano Grudzień 3, 2016 Właśnie teraz Maffle Fluff napisał: (zaklepuję oryginał) Nieee ja chcę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 3, 2016 Share Napisano Grudzień 3, 2016 Oddajcie mi Zirusia bo mi przykro będzie :c Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 3, 2016 Share Napisano Grudzień 3, 2016 Właśnie teraz Zirathel napisał: Co za klonowanie Jeden ja to już dużo A pół Ciebie? Myślę, że pół będzie w porządku. Teraz tylko pytanie którą połowę zostawić i jak Cię podzielić... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 3, 2016 Share Napisano Grudzień 3, 2016 uczyniłbym z niego ultrona Spoiler ale jak nie chce.... jego strata Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Grudzień 3, 2016 Share Napisano Grudzień 3, 2016 Właśnie teraz Cassidy napisał: Nieee ja chcę Właśnie teraz Waryate napisał: A pół Ciebie? Myślę, że pół będzie w porządku. Teraz tylko pytanie którą połowę zostawić i jak Cię podzielić... ja biorę górę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Grudzień 3, 2016 Share Napisano Grudzień 3, 2016 Właśnie teraz Chip napisał: uczyniłbym z niego ultrona Pokaż ukrytą zawartość ale jak nie chce.... jego strata Ja jestem jego panem i władcą musi zrobić to co mu karzę (za coś bierze te ciastka) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 3, 2016 Share Napisano Grudzień 3, 2016 To ja może podziękuję i zaadoptuję pieska czy coś Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Grudzień 3, 2016 Share Napisano Grudzień 3, 2016 1 minutę temu Cassidy napisał: To ja może podziękuję i zaadoptuję pieska czy coś okey Właśnie teraz Zirathel napisał: O już o mnie nie walczysz to mam ciebie na wyłączność Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 3, 2016 Share Napisano Grudzień 3, 2016 @Zirathel ile ważysz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Grudzień 3, 2016 Share Napisano Grudzień 3, 2016 Właśnie teraz Chip napisał: @Zirathel ile ważysz? Już nie trzeba ale możesz spróbować zrobić tym więcej ciastek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 3, 2016 Share Napisano Grudzień 3, 2016 Właśnie teraz Zirathel napisał: O już o mnie nie walczysz No nie mam szans tak jakby D: Rok 2k16 Święta Ludzie zamiast opłatkiem zaczęli się dzielić Zirathelem 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Grudzień 3, 2016 Share Napisano Grudzień 3, 2016 1 minutę temu Cassidy napisał: No nie mam szans tak jakby D: Rok 2k16 Święta Ludzie zamiast opłatkiem zaczęli się dzielić Zirathelem Mogę zrobić rysunek z jego wizerunkiem dorobisz do poduszki ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 3, 2016 Share Napisano Grudzień 3, 2016 70 razy 2,70zł Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 3, 2016 Share Napisano Grudzień 3, 2016 Nie, dziękuję Nie mam po co tulić poduszkę z jego wizerunkiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 3, 2016 Share Napisano Grudzień 3, 2016 dawałem Ci tort lodowy przecież... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Grudzień 3, 2016 Share Napisano Grudzień 3, 2016 1 minutę temu Cassidy napisał: Nie, dziękuję Nie mam po co tulić poduszkę z jego wizerunkiem kto powiedział tulić?! NA STOS Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 3, 2016 Share Napisano Grudzień 3, 2016 Właśnie teraz Zirathel napisał: Teraz będą mnie rysować ja cię narysuję Właśnie teraz Maffle Fluff napisał: kto powiedział tulić?! NA STOS będę go tulić ile chcę hehe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 3, 2016 Share Napisano Grudzień 3, 2016 Właśnie teraz Cassidy napisał: będę go tulić ile chcę hehe wiedz że coś się dzieje! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Grudzień 3, 2016 Share Napisano Grudzień 3, 2016 Właśnie teraz Cassidy napisał: ja cię narysuję Ukryj zawartość będę go tulić ile chcę hehe Mogę to wydrukować i wysłać do magazynu ala Top Model? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 3, 2016 Share Napisano Grudzień 3, 2016 Właśnie teraz Maffle Fluff napisał: Mogę to wydrukować i wysłać do magazynu ala Top Model? Tak, jasne, rób co chcesz Właśnie teraz Chip napisał: wiedz że coś się dzieje! ale gdzie z kim kiedy jak Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 3, 2016 Share Napisano Grudzień 3, 2016 no bo komuś pudełko z flamastrami diabeł rozwalił Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Grudzień 3, 2016 Autor Share Napisano Grudzień 3, 2016 Niestety muszę was zmartwić. Dzisiaj idę wcześniej spać także...wątek zamykam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Grudzień 5, 2016 Autor Share Napisano Grudzień 5, 2016 Dzisiaj krótko. Nie miałam za bardzo czasu na forume, ale nie chcę was zostawić bez nocnych pogaduszek~ A tymczasem...królik mi nasikał pod drzwi ;__; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts