Killer Poke Napisano Listopad 27, 2016 Share Napisano Listopad 27, 2016 ja avki daje na imgura w rozdziałce 256x256 i masz przecież przykład jak to wygląda Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Listopad 28, 2016 Share Napisano Listopad 28, 2016 Jestem głodny, zjadłbym pizzę, ale nie mam czasu zrobić sobie herbatki więc przychodzę się Wam pożalić, iż dokumentacja techniczna niemiłą być potrafi Co do avka, to możesz mi podrzucić link do większej rozdzielczości i coś wyczaruję. Normalnie podczas ładowania z dysku zmniejsza automatycznie do 200/200px, ale gdy pobierasz go z URLa, wówczas to ograniczenie nie ma miejsca, ponieważ nie jest zapisywany na serwerze forum. Pytanie do Was, nietoperki. Z jakimi kolorami kojarzą się Wam święta? Jak byście mieli namalować obraz, to który z tych kolorów byłby dodatkiem, a który odcieniem wiodącym? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Listopad 28, 2016 Share Napisano Listopad 28, 2016 hm... ja to widzę tak: na pewno przeważające ciepłe kolory (odcienie żółci i czerwieni), a jako dodatki to zielony (choinkowy) i niebieski (a'la Luna). Nie znam zbyt wielu nazw kolorów i nic więcej nie wymyślę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Listopad 28, 2016 Share Napisano Listopad 28, 2016 3 minuty temu Decaded napisał: Pytanie do Was, nietoperki. Z jakimi kolorami kojarzą się Wam święta? Jak byście mieli namalować obraz, to który z tych kolorów byłby dodatkiem, a który odcieniem wiodącym? Biały Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Listopad 28, 2016 Autor Share Napisano Listopad 28, 2016 Też nie mogę sobie zrobić herbatki, bo rodzice śpią Mi się ze świętami najbardziej kojarzy kolor czerwony. Wina Mikołaja i tych wszystkich świątecznych kartek, ozdób, prezentów. Na drugim miejscu zieleń, bo choinka, a dopiero na trzecim moja ulubiona biel - śnieg. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoniu Napisano Listopad 28, 2016 Share Napisano Listopad 28, 2016 A tak wracając do tematu karpi to chyba znalazłem prawie idealny strój na taką okazję: Napisałem "prawie", bo ja jednak dodałbym jeszcze "wzmocnienia" na froncie i na łokciach, co w efekcie może zmniejszyć czas na odcinku bramka-karp o kolejne 8 minut. Nie wiem tylko, dlaczego jak wklepywałem w google "strój z kolcami" to jako pierwsze wyskakiwały staniki... @Decaded Wg mojego całkowitego braku estetyki kolor dominujący to biały, który zresztą najmocniej kojarzy mi się z tymi świętami, a jako kolory dodatkowe to granat na nocne niebo i może żółty na światła uliczne/domów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Listopad 28, 2016 Share Napisano Listopad 28, 2016 Zamerykanizowani jesteście Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Listopad 28, 2016 Share Napisano Listopad 28, 2016 Właśnie teraz PervKapitan napisał: Zamerykanizowani jesteście Przynajmniej odpowiedzieli pełnym zdaniem, a nie jednym słowem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Listopad 28, 2016 Share Napisano Listopad 28, 2016 Właśnie teraz Decaded napisał: Przynajmniej odpowiedzieli pełnym zdaniem, a nie jednym słowem I zajechali murikańską propagandą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Listopad 28, 2016 Autor Share Napisano Listopad 28, 2016 @Skoniu Ładne, ładne. Lidlowe bojowniczki o towar na pewno poczują choć odrobinę respektu na widok tych kolców. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Listopad 28, 2016 Share Napisano Listopad 28, 2016 @Skoniu pamiętaj aby przed pójściem na zakupy naostrzyć ćwieki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Listopad 28, 2016 Share Napisano Listopad 28, 2016 1 minutę temu Decaded napisał: Przynajmniej odpowiedzieli pełnym zdaniem, a nie jednym słowem Może ktoś tu widzi święta w kolorach dusta2 albo jungli? Nie wiem jakie inne gry teraz są modne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Listopad 28, 2016 Share Napisano Listopad 28, 2016 @clopfic dałeś rade z avkiem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Listopad 28, 2016 Share Napisano Listopad 28, 2016 @chip i tak i nie ;/ Zrobiłem wszystko jak trzeba, wrzuciłem w 256x256, linka ze źródła wkleiłem w "importuj z url" a i tak jest jak było ;v Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Listopad 28, 2016 Share Napisano Listopad 28, 2016 @clopfic podeślij no mi ten avatar w pełnej rodziałce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Listopad 28, 2016 Share Napisano Listopad 28, 2016 i własnie w tym momencie problem @clopfic'a spotkał się z lecącą na niego atomówką 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoniu Napisano Listopad 28, 2016 Share Napisano Listopad 28, 2016 1 minutę temu clopfic napisał: Może ktoś tu widzi święta w kolorach dusta2 albo jungli? Nie wiem jakie inne gry teraz są modne. Na wieczne odleżyny Imperatora, mam nadzieję, że nie mówisz o CS:GO? Niedługo nawet wódki nie będzie można spokojnie kupić, bo ci zaczną dorzucać jakieś kody na skina do broni... A tymczasem w epickiej walce clopfci vs silnik forum po trzech rundach sędziowie przyznają na punkty wynik 3:0 dla silnika, ale to jeszcze nie koniec pojedynku, zawodnicy wracają do swoich narożników i szykują się na kolejną rundę... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Listopad 28, 2016 Share Napisano Listopad 28, 2016 1 minutę temu Chip napisał: i własnie w tym momencie problem @clopfic'a spotkał się z lecącą na niego atomówką Aż tak źle raczej nie będzie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Listopad 28, 2016 Share Napisano Listopad 28, 2016 GET VODKA WIN DOTKA Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Listopad 28, 2016 Share Napisano Listopad 28, 2016 No tak, jednoznaczne zdematerializowanie problemu. Dzięki @Decaded za pomocną dłoń. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Listopad 28, 2016 Share Napisano Listopad 28, 2016 O kurde. Z tym avkiem coś jest ostro potegowane. Nawet mi się sprzeciwia Time to go deeper~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Listopad 28, 2016 Share Napisano Listopad 28, 2016 (edytowany) Naślij na niego Hulka Edytowano Listopad 28, 2016 przez Chip Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Listopad 28, 2016 Autor Share Napisano Listopad 28, 2016 @clopfic Ej weź mi też poślij ten obrazek xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Listopad 28, 2016 Share Napisano Listopad 28, 2016 Byle nie kapitana murikę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Listopad 28, 2016 Share Napisano Listopad 28, 2016 @Uszatka okej, ale wszelkie prawa zastrzeżone. ™ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts