Jump to content

Nocne Makri

Sowenia
 Share

Recommended Posts

Jestem głodny, zjadłbym pizzę, ale nie mam czasu zrobić sobie herbatki więc przychodzę się Wam pożalić, iż dokumentacja techniczna niemiłą być potrafi:octcry: 

Co do avka, to możesz mi podrzucić link do większej rozdzielczości i coś wyczaruję.

Normalnie podczas ładowania z dysku zmniejsza automatycznie do 200/200px, ale gdy pobierasz go z URLa, wówczas to ograniczenie nie ma miejsca, ponieważ nie jest zapisywany na serwerze forum.

Pytanie do Was, nietoperki. Z jakimi kolorami kojarzą się Wam święta? Jak byście mieli namalować obraz, to który z tych kolorów byłby dodatkiem, a który odcieniem wiodącym?

Też nie mogę sobie zrobić herbatki, bo rodzice śpią :octcry:

Mi się ze świętami najbardziej kojarzy kolor czerwony. Wina Mikołaja i tych wszystkich świątecznych kartek, ozdób, prezentów. Na drugim miejscu zieleń, bo choinka, a dopiero na trzecim moja ulubiona biel - śnieg. 

A tak wracając do tematu karpi to chyba znalazłem prawie idealny strój na taką okazję:

kurtka-ramoneska-kolce.jpg

Napisałem "prawie", bo ja jednak dodałbym jeszcze "wzmocnienia" na froncie i na łokciach, co w efekcie może zmniejszyć czas na odcinku bramka-karp o kolejne 8 minut. Nie wiem tylko, dlaczego jak wklepywałem w google "strój z kolcami" to jako pierwsze wyskakiwały staniki...

@Decaded

Wg mojego całkowitego braku estetyki kolor dominujący to biały, który zresztą najmocniej kojarzy mi się z tymi świętami, a jako kolory dodatkowe to granat na nocne niebo i może żółty na światła uliczne/domów

1 minutę temu Decaded napisał:

Przynajmniej odpowiedzieli pełnym zdaniem, a nie jednym słowem :rainderp: 

Może ktoś tu widzi święta w kolorach dusta2 albo jungli? Nie wiem jakie inne gry teraz są modne.

1 minutę temu clopfic napisał:

Może ktoś tu widzi święta w kolorach dusta2 albo jungli? Nie wiem jakie inne gry teraz są modne.

Na wieczne odleżyny Imperatora, mam nadzieję, że nie mówisz o CS:GO? Niedługo nawet wódki nie będzie można spokojnie kupić, bo ci zaczną dorzucać jakieś kody na skina do broni...

A tymczasem w epickiej walce clopfci vs silnik forum po trzech rundach sędziowie przyznają na punkty wynik 3:0 dla silnika, ale to jeszcze nie koniec pojedynku, zawodnicy wracają do swoich narożników i szykują się na kolejną rundę...

• Upvote 1

Share

• Create New...