Skoniu Napisano Grudzień 17, 2016 Share Napisano Grudzień 17, 2016 Właśnie teraz Ciaran (Prlixtilicious) napisał: Przyda się, ostatni raz grałem w World of Warplanes iii moge miec podejrzenie że w WarThunder steruje się inaczej Zależy, na arkejdzie w sumie jest podobnie, na realistyku już się fizyka odzywa, a w symulacji... No, ją to zostawmy na później. Na bardzo odległe później Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 17, 2016 Share Napisano Grudzień 17, 2016 4 minuty temu Zirathel napisał: @Chip Ciastek nie śpij nie śpię, musiałem tylko wyszorować szczenę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoniu Napisano Grudzień 17, 2016 Share Napisano Grudzień 17, 2016 (edytowany) Chcesz polecieć na Twixa? W sensie, że dwa batony w jednym opakowaniu? Emm... Ja spasuję, może ktoś inny będzie chętny EDIT: No, to dalej jest... jakie jest, ale mimo wszystko trochę lepiej Edytowano Grudzień 17, 2016 przez Skoniu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoniu Napisano Grudzień 17, 2016 Share Napisano Grudzień 17, 2016 Tu już dawno hodowlę wielbłądów by można otworzyć. Ale brakowało mi tego markowania ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoniu Napisano Grudzień 17, 2016 Share Napisano Grudzień 17, 2016 Właśnie teraz Ciaran (Prlixtilicious) napisał: Wytłumacz proszę... jestem zbyt zpizgany żeby myśleć Wielbłąd-pustynia-gorąco-susza-sucho-suchar. A druga część - no, po prostu fajnie się pisze w tym temacie Ciekawe na którą Uszanka nastawiła budzik Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoniu Napisano Grudzień 17, 2016 Share Napisano Grudzień 17, 2016 Właśnie teraz Ciaran (Prlixtilicious) napisał: XD, o dobra zaczynają się pojedyncze skurcze na ciele jest dobrze (NIE ) Nie wiem czemu, ale jakoś tak z tym mi się skojarzyło: Uwaga, klikacie na własną odpowiedzialność, link zawiera CGI gore! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoniu Napisano Grudzień 17, 2016 Share Napisano Grudzień 17, 2016 (edytowany) Właśnie teraz Ciaran (Prlixtilicious) napisał: Matko... i córko. Umieram przez tą zwaloną kawe xd Jestem ciekaw czy ktoś będzie po mnei płakał xd Tak będzie wyglądał świat, gdy już ciebie zabraknie... Edytowano Grudzień 17, 2016 przez Skoniu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Grudzień 17, 2016 Autor Share Napisano Grudzień 17, 2016 Temacik otwarty ~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 17, 2016 Share Napisano Grudzień 17, 2016 Pierwszy! ^o^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Grudzień 17, 2016 Autor Share Napisano Grudzień 17, 2016 Wcale nie. Ja byłam pierwsza 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 17, 2016 Share Napisano Grudzień 17, 2016 dobry wieczór Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 17, 2016 Share Napisano Grudzień 17, 2016 Gospodarz tego przybytku się nie liczy w tym wyścigu, jestem pierwszym gościem po dzisiejszym otwarciu :c Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 17, 2016 Share Napisano Grudzień 17, 2016 Jesteś chłopczynką, co Ty wiesz o życiu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 17, 2016 Share Napisano Grudzień 17, 2016 1 minutę temu Zirathel napisał: Hey ciastek łożesz ty ciasteczkowy potworze: Spoiler czyli Zirathel w pełnej krasie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 17, 2016 Share Napisano Grudzień 17, 2016 1 minutę temu Zirathel napisał: Jesteś dla mnie jakimś randomem, co ty o mnie wiesz Tyle ile chcę wiedzieć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 17, 2016 Share Napisano Grudzień 17, 2016 1 minutę temu Zirathel napisał: Ty nic nie wiesz Właśnie sobie odpowiedziałeś na pytanie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 18, 2016 Share Napisano Grudzień 18, 2016 1 minutę temu Zirathel napisał: Musiałem, bo ty słabo odpowiadałeś Zrobiłem to celowo, mam nadzieję, że nie muszę Ci tłumaczyć o co chodzi, chłopczynko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 18, 2016 Share Napisano Grudzień 18, 2016 (edytowany) to nie chłopczynka tylko ciasteczkowy potwór Edytowano Grudzień 18, 2016 przez Chip Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 18, 2016 Share Napisano Grudzień 18, 2016 Właśnie teraz Zirathel napisał: Nie warto słuchać twoich tłumaczeń Co za niegrzeczna chłopczynka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 18, 2016 Share Napisano Grudzień 18, 2016 Właśnie teraz Zirathel napisał: Ty też nic nie wiesz jupi właśnie przeżyłem reset mózgu....a, nie zaraz coś jednak pamiętam... słabe resety sprzedajesz Zir. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 18, 2016 Share Napisano Grudzień 18, 2016 Właśnie teraz Zirathel napisał: Jeszcze nie zacząłem jezuuu jakie lagi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 18, 2016 Share Napisano Grudzień 18, 2016 1 minutę temu Zirathel napisał: Bez jezusa mi tu On nie ma lagów tak jak ty co Ty też... kolejny oduchowiony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 18, 2016 Share Napisano Grudzień 18, 2016 1 minutę temu Zirathel napisał: Ja nie jestem nawet wierzący A jaki jesteś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 18, 2016 Share Napisano Grudzień 18, 2016 1 minutę temu Zirathel napisał: Ja nie jestem nawet wierzący Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 18, 2016 Share Napisano Grudzień 18, 2016 Z jakiegoś powodu Chłopczynkael mnie nie lubi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts