Syrth Napisano Grudzień 19, 2016 Share Napisano Grudzień 19, 2016 Co to, Sombra? XDDDDDDDDDDDD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 19, 2016 Share Napisano Grudzień 19, 2016 1 minutę temu PervKapitan napisał: Co to, Sombra? XDDDDDDDDDDDD Nie wiem, ale dobry reaction meme więc sobie wziąłem ŁO CIE PANIE XDDDDQ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Grudzień 19, 2016 Share Napisano Grudzień 19, 2016 http://images.akamai.steamusercontent.com/ugc/112985497079949917/774BB7AE787C657F857279F4652C47634EDB8AD9/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 19, 2016 Share Napisano Grudzień 19, 2016 Czemu Makri ma marchewkę w buzi? TOMEG X MAKRI OTP Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Grudzień 19, 2016 Share Napisano Grudzień 19, 2016 Za każdy dobry uczynek Gabryś dostaje aureolkę. A on chce być zły i mhroczny. I stara się mocno być zły i mhroczny by nie mieć aureolki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 19, 2016 Share Napisano Grudzień 19, 2016 -Gabryś, chodź na obiad! -Nie teraz mamo, sieję terror! -TERROR SRERROR, NA OBIAD ALE JUŻ! -Kai... ._. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Grudzień 19, 2016 Share Napisano Grudzień 19, 2016 1 minutę temu Waryate napisał: -Gabryś, chodź na obiad! -Nie teraz mamo, sieję terror! -TERROR SRERROR, NA OBIAD ALE JUŻ! -Kai... ._. -Gabryś, chodź na obiad! -Nie teraz Amélie, sieję terror! -TERROR SRERROR, NA OBIAD ALE JUŻ! -Kai... ._. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 19, 2016 Share Napisano Grudzień 19, 2016 Bai. Też się zbieram zaraz, dostałem słodycze i chcę dokończyć książkę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Grudzień 19, 2016 Share Napisano Grudzień 19, 2016 a s......padajcie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 19, 2016 Share Napisano Grudzień 19, 2016 Właśnie teraz PervKapitan napisał: -Gabryś, chodź na obiad! -Nie teraz Amélie, sieję terror! -TERROR SRERROR, NA OBIAD ALE JUŻ! -Kai... ._. Dobra chwila minęła zanim zauważyłem różnicę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 19, 2016 Share Napisano Grudzień 19, 2016 1 minutę temu PervKapitan napisał: a s......padajcie a s......rasz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Grudzień 19, 2016 Share Napisano Grudzień 19, 2016 Właśnie teraz Waryate napisał: Dobra chwila minęła zanim zauważyłem różnicę ale rozumiesz nie? xD czy wyjaśniać :c Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 19, 2016 Share Napisano Grudzień 19, 2016 Nie rozumiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Grudzień 19, 2016 Share Napisano Grudzień 19, 2016 1 minutę temu Waryate napisał: Nie rozumiem Widowmaker nazywa się Amélie, a Widow z Gabrysiem współpracują xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 19, 2016 Share Napisano Grudzień 19, 2016 Co na to krasz Tomeczka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Grudzień 19, 2016 Share Napisano Grudzień 19, 2016 Właśnie teraz Waryate napisał: Co na to krasz Tomeczka? A co ma na to? Myślisz, że taka dupa jak Wdowa daje się Gabrysiowi chociaż dotknąć? XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 19, 2016 Share Napisano Grudzień 19, 2016 Właśnie teraz PervKapitan napisał: A co ma na to? Myślisz, że taka dupa jak Wdowa daje się Gabrysiowi chociaż dotknąć? XD Może próbować, a to telepoht z zaskoczenia, a to zamieni się w duszka i spróbuje ją podejść NO CHYBA ŻE NIE PRÓBUJE BO W JEGO SERDUSZKU JEST MIEJSCE TYLKO DLA JEDNEJ OSOBY xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Grudzień 19, 2016 Share Napisano Grudzień 19, 2016 Właśnie teraz Waryate napisał: Może próbować, a to telepoht z zaskoczenia, a to zamieni się w duszka i spróbuje ją podejść NO CHYBA ŻE NIE PRÓBUJE BO W JEGO SERDUSZKU JEST MIEJSCE TYLKO DLA JEDNEJ OSOBY xD Zatruje go wtedy miną xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 19, 2016 Share Napisano Grudzień 19, 2016 Zdesperowany zwrócił się w stronę kogoś z krótszą lufą XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Grudzień 19, 2016 Share Napisano Grudzień 19, 2016 1 minutę temu Waryate napisał: Zdesperowany zwrócił się w stronę kogoś z krótszą lufą XD W ogóle Hanzo ma tekst do Wdowy coś typu "I will take my bow against your rifle" a ja usłyszałam "I will take my brother against your rifle" xDDDDDDD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 19, 2016 Share Napisano Grudzień 19, 2016 Wydało się jak Genji się zrobił metalowy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Grudzień 19, 2016 Share Napisano Grudzień 19, 2016 Właśnie teraz Waryate napisał: Wydało się jak Genji się zrobił metalowy Raczej wyobraziłam se Hanzo co rzuca Genjim w stronę Wdowy XD w sumie Genji kontruje. Nie raz odbiłam pocisk Wdowy robiąc jej heda XD deflect is funny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 19, 2016 Share Napisano Grudzień 19, 2016 2 minuty temu PervKapitan napisał: Raczej wyobraziłam se Hanzo co rzuca Genjim w stronę Wdowy XD w sumie Genji kontruje. Nie raz odbiłam pocisk Wdowy robiąc jej heda XD deflect is funny Deflect kill, jeszcze tak chamsko stojąc przed spawnem XDDDD Mógłby Genjiego wystrzelić z łuku i on by wpadł na Wdowę i ją zrzucił z klifu Zrzucanie z mapki też jest fajne ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Grudzień 20, 2016 Autor Share Napisano Grudzień 20, 2016 Spóźniona, ale jestem! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Grudzień 20, 2016 Share Napisano Grudzień 20, 2016 O, a myślałem że dziś nieczynne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts