Killer Poke Napisano Grudzień 21, 2016 Share Napisano Grudzień 21, 2016 Moja Twi już śpi to mogę cóż popisać 1 minutę temu Zirathel napisał: Czekałem na ciebie Skąd ja to wiedziałem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maniek Napisano Grudzień 21, 2016 Share Napisano Grudzień 21, 2016 Piec nie działa, w domu zimno jak w psiarni a ojciec odsypia po podróży.... Co robić, zamarznę tutaj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Grudzień 21, 2016 Share Napisano Grudzień 21, 2016 Właśnie teraz Maniek napisał: Piec nie działa, w domu zimno jak w psiarni a ojciec odsypia po podróży.... Co robić, zamarznę tutaj. Polecam palnik Acetylenowy na rozgrzanie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 21, 2016 Share Napisano Grudzień 21, 2016 Albo kawę siekierę i gorącą w opór na rozgrzanie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maniek Napisano Grudzień 21, 2016 Share Napisano Grudzień 21, 2016 Zawsze można sobie do pokoju sprawić coś takiego Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 21, 2016 Share Napisano Grudzień 21, 2016 (edytowany) Heh tylko jeszcze w zestawie powinni być ormowcy. Poza zaczadzeniem z grubsza Ci nic nie grozi Edytowano Grudzień 21, 2016 przez Chip Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maniek Napisano Grudzień 22, 2016 Share Napisano Grudzień 22, 2016 Spoiler Pozdrawiam (ten po lewej) Rekonstrukcja historyczna ZOMO jakieś 4-5 lat temu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 22, 2016 Share Napisano Grudzień 22, 2016 Coś czuję że @Zirathel chciałby aby rozmowa potoczyła się w 'jedynie mu znanym kirunku' Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 22, 2016 Share Napisano Grudzień 22, 2016 nie panimaju :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 22, 2016 Share Napisano Grudzień 22, 2016 Ale panie władzo, o co chodzi? W sensie że do @Zirathel Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 22, 2016 Share Napisano Grudzień 22, 2016 (edytowany) Nie przesadzaj @Zirathel. Masz tu cuksy na smutki i Lunę na pocieszenie Edytowano Grudzień 22, 2016 przez Chip Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 22, 2016 Share Napisano Grudzień 22, 2016 Zir ciekawe co twoim zdaniem ja lubię...? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 22, 2016 Share Napisano Grudzień 22, 2016 Nie no poprostu ciekaw jestem. Zir zdaje się podzielać na forum info co kto lubi to i może ja się czegoś o sobie dowiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 22, 2016 Share Napisano Grudzień 22, 2016 @Zirathel niestety pudło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 22, 2016 Share Napisano Grudzień 22, 2016 Jeszcze gorsze pudło @Ciaran (Prlixtilicious) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 22, 2016 Share Napisano Grudzień 22, 2016 (edytowany) Od poduchy @Zirathel lepszy jest pluszak . Poza tym jakoś ciężko mi idzie pisanie po nocach a forumie za pomocą telefona Edytowano Grudzień 22, 2016 przez Chip Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 22, 2016 Share Napisano Grudzień 22, 2016 Duża ta pluszowa? Masz foto? HA! Nie tylko ja lubię Twi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 22, 2016 Share Napisano Grudzień 22, 2016 A tu są moje zdobycze: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 22, 2016 Share Napisano Grudzień 22, 2016 (edytowany) Te figurki były drogie... jedna jest warta więcej niż ta pluszowa Edytowano Grudzień 22, 2016 przez Chip Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 22, 2016 Share Napisano Grudzień 22, 2016 (edytowany) Są różne rozmiary tych figurek. Ale ostatnio podrożały coś. Do tej ceny należy doliczyć także koszt przelewu Edytowano Grudzień 22, 2016 przez Chip Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 22, 2016 Share Napisano Grudzień 22, 2016 Lubię Twi... ale nie martw się też z rodzicami mieszkam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 22, 2016 Share Napisano Grudzień 22, 2016 (edytowany) A co im do tego. Z resztą to ja ich utrzymuję więc... poza tym za te figurki na płn dałem coś ok 450zł Edytowano Grudzień 22, 2016 przez Chip Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 22, 2016 Share Napisano Grudzień 22, 2016 270? Coś koło tego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 22, 2016 Share Napisano Grudzień 22, 2016 (edytowany) A Ty @Zirathel czym się pochwalić? My tu z @Ciaran (Prlixtilicious) szafujemy pluszakami kucełów a Ty co masz? Edytowano Grudzień 22, 2016 przez Chip Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 22, 2016 Share Napisano Grudzień 22, 2016 To Luna kiedykolwiek miała coś takiego? A może @Zirathel chodzi nie o Lunę a o Luna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts