Maffle Fluff Napisano Grudzień 31, 2016 Share Napisano Grudzień 31, 2016 Cześć przyszedł dziki fan Twi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Grudzień 31, 2016 Share Napisano Grudzień 31, 2016 3 minuty temu Maffle Fluff napisał: Cześć przyszedł dziki fan Twi Cześć Mafi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Grudzień 31, 2016 Share Napisano Grudzień 31, 2016 Właśnie teraz Zirathel napisał: Ale z ciebie dzikus chrum chrum 4 minuty temu Pietja Bogdanowicz Zandi napisał: Cześć Mafi Cześc Zandi Nie wiem od kiedy go masz ale zajedwabisty avatar ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Grudzień 31, 2016 Share Napisano Grudzień 31, 2016 Właśnie teraz Zirathel napisał: Świnka Dziki dzik Twi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Grudzień 31, 2016 Share Napisano Grudzień 31, 2016 Cytuj 1 minutę temu Maffle Fluff napisał: Nie wiem od kiedy go masz ale zajedwabisty avatar ^^ Raczej długo go będe miał Mafi, bo Demon Shmmer i ogólnie Shimmer jest zajebista Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Grudzień 31, 2016 Share Napisano Grudzień 31, 2016 1 minutę temu Zirathel napisał: Sprawdzimy Ukryj zawartość Luna lepsza HUUUUUUUUUUUUUUUUR DUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUR Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 31, 2016 Share Napisano Grudzień 31, 2016 1 minutę temu Zirathel napisał: Pokaż ukrytą zawartość Luna lepsza NIEPRAWDA TO! Twi jest de best Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Grudzień 31, 2016 Share Napisano Grudzień 31, 2016 (edytowany) 3 minuty temu Chip napisał: NIEPRAWDA TO! Twi jest de best Dobrze prawisz, jakobym słyszeć miał Luna lepsiejsza być ma od Twilight wspaniałej! Bynajmniej śmiać się tylko mógłbym. Azaliż wytępić należy niewiernych, a mnie podszkolić się trzeba bo nie umiem pisać w tym wiekowym stylu Edytowano Grudzień 31, 2016 przez Maffle Fluff Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Grudzień 31, 2016 Share Napisano Grudzień 31, 2016 ale tak seryjnie lubię wszystkie jednorogi (a z Alcornówto jest u mnie rival pomiędzy Lulusią a Twili) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Grudzień 31, 2016 Share Napisano Grudzień 31, 2016 1 minutę temu Maffle Fluff napisał: Dobrze prawisz, jakobym słyszeć miał Luna lepsiejsza być ma od Twilight wspaniałej! Bynajmniej śmiać się tylko mógłbym. Azaliż wytępić należy niewiernych, a mnie podszkolić się trzeba bo nie umiem tak pisać Źle użyte słowo "bynajmniej". Ocena niedostateczna na koniec semestru. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 31, 2016 Share Napisano Grudzień 31, 2016 ja tam nikomu nie służę, ja tylko wielbię Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Grudzień 31, 2016 Share Napisano Grudzień 31, 2016 1 minutę temu Zirathel napisał: Nie moja wina że służe tylko Lunie I to nie jest zła służba przyjacielu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Grudzień 31, 2016 Share Napisano Grudzień 31, 2016 2 minuty temu Pietja Bogdanowicz Zandi napisał: ale tak seryjnie lubię wszystkie jednorogi (a z Alcornówto jest u mnie rival pomiędzy Lulusią a Twili) BRRR Celestia jest niczym...ekhm nieważne Cadence może być. Luna jest słodziaszna. Twilight nie można tej wspaniałej istoty opisać słowami 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Grudzień 31, 2016 Share Napisano Grudzień 31, 2016 (edytowany) 2 minuty temu Pawlex napisał: Źle użyte słowo "bynajmniej". Ocena niedostateczna na koniec semestru. Cytuj a mnie podszkolić się trzeba bo nie umiem tak pisać Więc ten tego Edytowano Grudzień 31, 2016 przez Maffle Fluff Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Grudzień 31, 2016 Share Napisano Grudzień 31, 2016 (edytowany) 1 minutę temu Zirathel napisał: Wiem Jestem z tego dumny To dobrze Ps. Jest jakiś fan Chrysalis ? Edytowano Grudzień 31, 2016 przez Maffle Fluff Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 31, 2016 Share Napisano Grudzień 31, 2016 1 minutę temu Maffle Fluff napisał: Twilight nie można tej wspaniałej istoty opisać słowami aż miło takie rzeczy czytać... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Grudzień 31, 2016 Share Napisano Grudzień 31, 2016 1 minutę temu Maffle Fluff napisał: BRRR Celestia jest niczym...ekhm nieważne No teżją lubię najmniej Mafi ale matki się nie wybiera (jestem zodiakalnym Lwem więc..) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Grudzień 31, 2016 Share Napisano Grudzień 31, 2016 1 minutę temu Pietja Bogdanowicz Zandi napisał: No teżją lubię najmniej Mafi ale matki się nie wybiera (jestem zodiakalnym Lwem więc..) Mam tylko trzy, a w sumie teraz to tylko dwie postacie, których niecierpie. -Celestia -I jak byli ci dwaj tacy ten sługusy z EQG Sunset to tego grubszego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 31, 2016 Share Napisano Grudzień 31, 2016 Lubię anime. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Grudzień 31, 2016 Share Napisano Grudzień 31, 2016 Właśnie teraz Cassidy napisał: Lubię anime. Ja też Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 31, 2016 Share Napisano Grudzień 31, 2016 ko jeszcze powie coś fajnego o Twi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Grudzień 31, 2016 Share Napisano Grudzień 31, 2016 Hm chyba nie ma fana Crysalis i dobrze bo oni wysysają love poza tym boję Kryśki zwłaszcza po finale tego sezonu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 31, 2016 Share Napisano Grudzień 31, 2016 A myślałam, że pierwsza odpowiedź to będzie hejt, ale mi się udało *dab* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Grudzień 31, 2016 Share Napisano Grudzień 31, 2016 Jak coś jest np. Lunarne to jak to napisać tylko tyle, że o Twi Twilightańskie? Twilightyńskie ? Twilightarne? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Grudzień 31, 2016 Share Napisano Grudzień 31, 2016 Właśnie teraz Zirathel napisał: Hejt Hejt na Zircia bo coś ostatnio mało o skarpetkach pisze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts