Cassidy Napisano Styczeń 8, 2017 Share Napisano Styczeń 8, 2017 Dobry wieczór. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastek Napisano Styczeń 8, 2017 Share Napisano Styczeń 8, 2017 Mm .. no too moze zdradzisz mi od czego moge zaczac? Wieeesz jestem tu nowy I nie za bardzo jeszcze sie orientuje Captain Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Styczeń 8, 2017 Share Napisano Styczeń 8, 2017 Właśnie teraz Maffle Fluff napisał: A ty niby jak się dostałeś Siedzi w zamku luny w pralni i się chwali ze wielkim strażnikiem jest 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastek Napisano Styczeń 8, 2017 Share Napisano Styczeń 8, 2017 @Zirathel ii chyba jeszcze troche posiedze, nie zbiera mi sie Na sen xD (znów) :-: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reedman_PL Napisano Styczeń 8, 2017 Share Napisano Styczeń 8, 2017 1 minutę temu Ciastek napisał: @Zirathel ii chyba jeszcze troche posiedze, nie zbiera mi sie Na sen xD (znów) :-: Właśnie teraz Zirathel napisał: Dobrze, dobrze O to chodzi Nieco Wam zazdroszczę tego luksusu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastek Napisano Styczeń 8, 2017 Share Napisano Styczeń 8, 2017 @Reedman_PLtylko dzis taki luksus, od jutra o tej godzinie Bede sie matmy Na maturke uczyl :( trzeba zdac Na te 30℅ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reedman_PL Napisano Styczeń 8, 2017 Share Napisano Styczeń 8, 2017 1 minutę temu Zirathel napisał: Zazdrość jest zła Zależy od intencji. Chciałbym mieć taką wolność spania/czuwania. Właśnie teraz Ciastek napisał: @Reedman_PLtylko dzis taki luksus, od jutra o tej godzinie Bede sie matmy Na maturke uczyl :( trzeba zdac Na te 30℅ To się ucz, bo nauka to potęgi klucz :D. A jakie przedmioty poza podstawowymi jeśli można spytać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Flame Napisano Styczeń 8, 2017 Share Napisano Styczeń 8, 2017 Cześć i czołem ludziska Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastek Napisano Styczeń 8, 2017 Share Napisano Styczeń 8, 2017 (edytowany) @Reedman_PL angielski rozszerzony, wos I fizyka, z informatyki zrezygnowalem Bo to olimpiada D: @Phantom Flame Hej! Edytowano Styczeń 8, 2017 przez Ciastek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reedman_PL Napisano Styczeń 8, 2017 Share Napisano Styczeń 8, 2017 1 minutę temu Phantom Flame napisał: Cześć i czołem ludziska Hejka 1 minutę temu Ciastek napisał: @Reedman_PL angielski rozszerzony, wos I fizyka, z informatyki zrezygnowałem Bo to olimpiada D: Ło, to niemało. To dużo nauki przed Tobą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastek Napisano Styczeń 8, 2017 Share Napisano Styczeń 8, 2017 @Reedman_PL dokladnie, alee mysle ze jakos to pójdzie ; ) "czeba byc twadym a nie mientkim" xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Flame Napisano Styczeń 8, 2017 Share Napisano Styczeń 8, 2017 2 minuty temu Ciastek napisał: @Reedman_PL dokladnie, alee mysle ze jakos to pójdzie ; ) "czeba byc twadym a nie mientkim" xD święte słowa... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reedman_PL Napisano Styczeń 8, 2017 Share Napisano Styczeń 8, 2017 (edytowany) 12 minuty temu Ciastek napisał: @Reedman_PL dokladnie, alee mysle ze jakos to pójdzie ; ) "czeba byc twadym a nie mientkim" xD I taka postawa jest godna pochwały ^^. Ale nie spocznij na laurach bo będzie mizeria (© mój były prowadzący z anatomii) EDIT: Okej, pora oddać się w objęcia Luny. Muszę wstać w miarę sensownej porze... Edytowano Styczeń 8, 2017 przez Reedman_PL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Styczeń 8, 2017 Share Napisano Styczeń 8, 2017 (edytowany) Szkoda życia na sen, to nawet 5 jeszcze nie ma Niemniej, miłych snów Edytowano Styczeń 8, 2017 przez Lemi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Styczeń 8, 2017 Share Napisano Styczeń 8, 2017 A ja z Ciebie nie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Styczeń 8, 2017 Share Napisano Styczeń 8, 2017 Właśnie teraz Zirathel napisał: Ty się lepiej opanuj :c Nie. Jesteś niemily Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Styczeń 8, 2017 Share Napisano Styczeń 8, 2017 Właśnie teraz Zirathel napisał: Ja już nic nie mówie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Styczeń 8, 2017 Share Napisano Styczeń 8, 2017 Więc jednak prawdą jest powiedzenie, że milczenie jest złotem. Mam tylko nadzieję że nie popsułem :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Styczeń 8, 2017 Share Napisano Styczeń 8, 2017 2 minuty temu Zirathel napisał: Spokojnie Już wszystko okay Można pisać To dobrze, miałem przygotowane ciastka na zgodę, ale skoro wszystko gra to już nie muszę się nimi dzielić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Flame Napisano Styczeń 8, 2017 Share Napisano Styczeń 8, 2017 Ludu, mój ludu, co u diaska tu przed czwartą się odstawia?!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Styczeń 8, 2017 Share Napisano Styczeń 8, 2017 (edytowany) 5 minut temu Zirathel napisał: Daj ciastko Hmm, Opolskie, muszę wziąć duży zamach.. Pewnie rozleci się w powietrzu ale spróbuję dorzucić! *rzuca* Hrnghhhhhh Kurczę. Zapomniałem że jestem wewnątrz Ale kiedyś mi się to udało! A co tu się odstawia? To co zwykle, mnóstwo ciekawych rzeczy! Edytowano Styczeń 8, 2017 przez Lemi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Styczeń 8, 2017 Share Napisano Styczeń 8, 2017 Właśnie teraz Zirathel napisał: Chęci się liczą! To samo powtarzam sobie na co dzień idąc przez życie, o dziwo jeszcze nic mnie nie złamało Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Flame Napisano Styczeń 8, 2017 Share Napisano Styczeń 8, 2017 2 minuty temu Zirathel napisał: Strzegę nocy, jak zawsze Tak, normalka że ludzie o czwartej nad ranem o ciastka się sprzeczają kappa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Styczeń 8, 2017 Share Napisano Styczeń 8, 2017 (edytowany) 2 minuty temu Phantom Flame napisał: Tak, normalka że ludzie o czwartej nad ranem o ciastka się sprzeczają kappa No a co tu robić, spać xD? Chociaż w zasadzie normalnie o tej porze siedzę na SB, ale coś przymarło. No dobra, głównie to na SB siedzę. Jej, dostałem drugą kropeczkę! Edytowano Styczeń 8, 2017 przez Lemi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Styczeń 8, 2017 Share Napisano Styczeń 8, 2017 3 minuty temu Zirathel napisał: Brawo Znowu jestem z ciebie dumny Zaprawdę, wzruszon. Mało kto jest Chyba spróbuję z drugim ciastkiem! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts