War Napisano Luty 3, 2017 Share Napisano Luty 3, 2017 Za daleko do lidla mam xd Jak mnie najdzie ochota na suszi to kupię składniki i sam sobie zrobię, będę miał dużo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Luty 3, 2017 Autor Share Napisano Luty 3, 2017 Też się kiedyś nauczę robić sushi. Berwi będzie w siódmym niebie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Luty 3, 2017 Share Napisano Luty 3, 2017 Najtrudniej jest tak ułożyć składniki, żeby dało się to ładnie zwinąć. No i samo zwijanie. I trzeba dobrze ryż ugotować i rozciapać na tym małym, kwadratowym kawałku asfaltu Ale z sezamem i sosem sojowym i słodkim sosem i wędzoną rybką i majonezem i białym serkiem i ogórkiem i brzoskwinią jest super Niekoniecznie wszystko na raz. Ale wasabi jest absolutnie obowiązkowe. I herbata. Imbir opcjonalnie. I ew. winko na ciepło 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Luty 3, 2017 Autor Share Napisano Luty 3, 2017 Mniam. Brzmi cudnie~ Aczkolwiek wasabi obie nienawidzimy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Luty 3, 2017 Share Napisano Luty 3, 2017 Nie każdy musi lubić, więcej dla mnie Czemu nie lubicie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Luty 3, 2017 Autor Share Napisano Luty 3, 2017 Odpowiem za siebie tylko. Lubię ostre rzeczy, ale ostre w stylu paprykowo-pieprzowym. Ostrość wasabi jest chrzanowa, a choć chrzan sam w sobie lubię, np. w ćwikle, to wasabi jest dla mnie nie dość, że za ostre to zwyczajnie paskudne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Luty 3, 2017 Share Napisano Luty 3, 2017 To uczucie kiedy wasabi wejdzie za mocno i nie tam gdzie trzeba, świeczki w oczach, dusi i nie wiadomo w którą stronę oddychać Dzięki temu jedzenie staje się bardziej ekscytujące! No i sam smak też lubię ^^ A Berwi chyba sra bo nic nie pisze xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Luty 3, 2017 Autor Share Napisano Luty 3, 2017 Berwi poszła spać, bo ma jutro na wcześnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Luty 3, 2017 Share Napisano Luty 3, 2017 Wcześnie Ja mam na 12 i teoretycznie chciałem spać już 5h temu ale coś nie pykło xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Luty 3, 2017 Autor Share Napisano Luty 3, 2017 A ja póki co nadal nie mam na żadną i mogę sobie iść spać kiedy zechcę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Luty 3, 2017 Share Napisano Luty 3, 2017 Ja też mogę iść spać kiedy zechcę To nie problem by iść na drugą zmianę a następnego dnia na pierwszą. Kończę ok 22, dojazd do domu, ogarnięcie się, porobienie swoich rzeczy i potem musisz wstać tak, żeby zdążyć na 6 do roboty. Życiowe wyzwania polegające na faktycznym wyzwaniu a nie na tym, że ktoś coś każe bo tak, nie mając żadnych podstaw do niczego, poza byciem żałosnym skurwysynem jak "napiszcie sobie egzamin w 10 minut bo się spóźniłam 1,5h i mam wszystko gdzieś" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Luty 3, 2017 Autor Share Napisano Luty 3, 2017 Oho. Widzę, że przypomniały ci się nieprzyjemne akcje z przeszłości Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Luty 3, 2017 Share Napisano Luty 3, 2017 To z egzaminem to nie moje, ale nie lubię jak ktoś leci w ciula. A te zmiany w robocie wspominam miło, chociaż po dwóch takich akcjach już więcej nie chciałem xD Chciałbym znaleźć odpowiednie słowa żeby opisać swój sposób na życie ale nie umiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Luty 3, 2017 Share Napisano Luty 3, 2017 eh i ja tam dbam o tak mój nic nieznaczący kanalik https://www.youtube.com/channel/UC64tS9s7N4bfpPA06PiSaPw Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Luty 3, 2017 Autor Share Napisano Luty 3, 2017 Dobra, ja lecę sobie porysować. Mam dużo requestów, niektórzy bardzo się niecierpliwią aż je wykonam Zostawię temat, może się znajdzie ktoś kto ci potowarzyszy, Warmen Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Luty 3, 2017 Share Napisano Luty 3, 2017 Nie potrzebuję towarzystwa Z resztą, powoli zbieram się do spania, nie chcę siedzieć w nieskończoność, tym bardziej, że chcę napisać jutro balistykę dobrze. Glhf Uszanko 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Luty 4, 2017 Autor Share Napisano Luty 4, 2017 Rozkazano mi bym otworzyła temat. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Luty 4, 2017 Share Napisano Luty 4, 2017 To mój temat bo mainuje Makri Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Luty 4, 2017 Autor Share Napisano Luty 4, 2017 Gdybym miała dział Celestii otworzyłabym Dzienną Mercy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Luty 4, 2017 Share Napisano Luty 4, 2017 Żadna tam dzienna nie zastąpi nocnej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Luty 4, 2017 Autor Share Napisano Luty 4, 2017 Wiadomo. Noc jest klimatyczna~ Z resztą w dzień to zazwyczaj śpię, a jak już nie będę mogła spać w dzień to dlatego, że w dzień będę w pracy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Luty 4, 2017 Share Napisano Luty 4, 2017 Za dnia biegam po uczelni i załatwiam swoje sprawki, toteż częściej po nocach się mnie widzi. Jeszcze jak w akademiku siedzę to w ogóle rzadziej coś robię bo nie lubię jak czuję za plecami wzrok współlokatora xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Luty 4, 2017 Autor Share Napisano Luty 4, 2017 Nikt nie lubi jak mu się patrzy przez ramię xD Mnie zawsze denerwuje jak matka wchodzi do pokoju kiedy coś piszę. Nawet jeśli nie jest to nic do ukrycia to i tak jakoś tak...meh. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Luty 4, 2017 Share Napisano Luty 4, 2017 (edytowany) Najlepszy u mnie jest odruch kasowania historii, mimo że nic złego nie oglądam (no, może jednak, ale to w trybie prywatnym), ani nikt z domowników nie potrafiłby jej włączyć i przejrzeć Edytowano Luty 4, 2017 przez Lemi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Luty 4, 2017 Autor Share Napisano Luty 4, 2017 Ja kasuję co jakiś czas, ale te przerwy od kasacji do kasacji idą w miesiące xD Jakoś nie czuję się zagrożona, że rodzice zaczną śledzić czy coś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts