Lemi Napisano Luty 24, 2017 Share Napisano Luty 24, 2017 I opuszczono, heh Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dabrowski Napisano Luty 24, 2017 Share Napisano Luty 24, 2017 Dobra ja tylko żartowałem i tak jesteśmy tylko kolonią niemiecką Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Marzec 7, 2017 Autor Share Napisano Marzec 7, 2017 Patrzcie tylko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Marzec 7, 2017 Share Napisano Marzec 7, 2017 Co tu się odebao Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Marzec 7, 2017 Share Napisano Marzec 7, 2017 Tu byłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Marzec 7, 2017 Autor Share Napisano Marzec 7, 2017 Widzę mamy już pierwszych gości. Co tam u was? Jak wam mija noc? Planujecie spać tej nocy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Marzec 7, 2017 Autor Share Napisano Marzec 7, 2017 Właśnie teraz Zirathel napisał: Przydałoby się No ja planuję pójść spać koło 6:00 więc już się widno będzie robiło Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Marzec 7, 2017 Share Napisano Marzec 7, 2017 Do roboty trzeba rano więc muszę wcześniej pójść spać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Marzec 7, 2017 Autor Share Napisano Marzec 7, 2017 Właśnie teraz Zirathel napisał: Wtedy to ja zamierzam wstać To ty lepiej już idź spać, bo inaczej to nie będzie miało sensu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Marzec 7, 2017 Autor Share Napisano Marzec 7, 2017 Będę trzymać kciuki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Marzec 7, 2017 Share Napisano Marzec 7, 2017 Dość szybko mija, miałem zamiar męczyć jedną gierkę ale widząc ze mi nie idzie to się położyłem do łóżka i wyciągnąłem telefon w nadziei na parę shitpostów, a tu niespodzianka, nocne otwarte Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Marzec 7, 2017 Autor Share Napisano Marzec 7, 2017 @Lemi No widzisz? Twoja nudna noc została uratowana No chyba, że nagle nastanie cisza jak to tutaj bywa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Marzec 7, 2017 Share Napisano Marzec 7, 2017 (edytowany) Jestem strasznie wolny pisząc na telefonie, albo wy tacy szybcy xD nie nadążam aż. Cisza bardzo szybko może nastać, zazwyczaj tak się dzieje jak przychodzę, heheh Edytowano Marzec 7, 2017 przez Lemi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Marzec 7, 2017 Share Napisano Marzec 7, 2017 szybcy i wściekli Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Marzec 7, 2017 Autor Share Napisano Marzec 7, 2017 Chyba sobie zaraz skoczę po Kefirek Bo właśnie sobie przypomniałam, że jeden został. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Marzec 7, 2017 Share Napisano Marzec 7, 2017 To smacznego w takim razie, gdyby nie fakt że już leżę i nie chce mi się wstać to piłbym herbatkę rozmawiając tu :c Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Marzec 7, 2017 Share Napisano Marzec 7, 2017 Smacznego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Marzec 7, 2017 Autor Share Napisano Marzec 7, 2017 Herbatka A jaka jest twoja ulubiona? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Marzec 7, 2017 Share Napisano Marzec 7, 2017 Ja pije herbatkę sobie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Marzec 7, 2017 Autor Share Napisano Marzec 7, 2017 Swoją drogą co ty taka poważna? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Marzec 7, 2017 Share Napisano Marzec 7, 2017 Earl Grey jak jestem w domu to mam swój litrowy kubek specjalnie, w akademiku niestety mój ulubiony się stłukł, więc piję z jakiegoś starego kubka z gazety wyborczej który wykradłem rodzicom, bo jak mi się zbije to nie będzie żalu. A i fajnie co niektórych triggeruje xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Marzec 7, 2017 Share Napisano Marzec 7, 2017 Po prostu emotek nie pisałam xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Marzec 7, 2017 Autor Share Napisano Marzec 7, 2017 @Lemi Ja najbardziej lubię czerwoną z karmelem xD Marki...nie wiem, nie piłam innej niż ta Lidlowa @PervKapitan Ile może zdziałać zwykły brak emotek XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Marzec 7, 2017 Share Napisano Marzec 7, 2017 Zapomniałem jeszcze o Roiboos wspomnieć. Już myślałem że Berwi będzie taką przeciwwagą dla mojej niepowagi xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Marzec 7, 2017 Share Napisano Marzec 7, 2017 Ja i powaga w pracy większość dziewczyn mnie nie lubi bo heheszkuje ciągle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts