Reedman_PL Napisano Grudzień 24, 2016 Share Napisano Grudzień 24, 2016 Hej wszystkim. Nie wiem czy to dobre miejsce na to (Sosen nie bij :-\ ), ale chciałbym Wam życzyć szczęśliwych, spokojnych i pełnych ciepła Świąt. Smacznego jedzonka, samych sukcesów i przyszłości bez stresów. Pięknych snów i bądźcie zdrów ^^. Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Grudzień 24, 2016 Share Napisano Grudzień 24, 2016 Ja odwracam te życzenia o 180° Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Grudzień 24, 2016 Share Napisano Grudzień 24, 2016 A ja nastawiam z powrotem 180°. Także wesołych Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Grudzień 24, 2016 Share Napisano Grudzień 24, 2016 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Grudzień 24, 2016 Share Napisano Grudzień 24, 2016 Święta - te prawdziwe są fajne. Komercha przed świętami już nie. Co by nie mówić, potrawy które można przygotować na co dzień smakują lepiej - inaczej. Chyba jestem nienormalny Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się