Szonszczyk Napisano Grudzień 4, 2016 Share Napisano Grudzień 4, 2016 (edytowany) O nie! Nie wiem czy zastanawialiście się kiedyś: "jak się nazywa kraina podmieńców?", lub "jakie ma godło?", lub nawet "jaki ma hymn?". W dwóch odcinkach w jakich twórcy ukazali nam nową krainę i gniazdo Chrysalis nie dowiedzieliśmy się tak prostej rzeczy jaką jest nazwa terytorium zajętego przez changelingi. Ta 3-etapowa zabawa będzie polegała na wybraniu najbardziej PASUJĄCEJ nazwy, godła i hymnu królestwa changelingów: | _________________________ZADANIE 1_________________________ | | Jak może się nazywać "kraina podmieńców" po odmianie Thoraxa ? | | ___________________________________________________________ | Edytowano Maj 10, 2017 przez Miszcz Tencz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 5, 2016 Share Napisano Grudzień 5, 2016 kraina Cold Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoniu Napisano Grudzień 5, 2016 Share Napisano Grudzień 5, 2016 Pustkowia Przyjaźni Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Grudzień 5, 2016 Share Napisano Grudzień 5, 2016 Kraina Łośków Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Grudzień 5, 2016 Share Napisano Grudzień 5, 2016 Prismdom - od słów Prismatic i Kingdom. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Grudzień 5, 2016 Share Napisano Grudzień 5, 2016 Wzgórze teletubisiów 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Grudzień 5, 2016 Share Napisano Grudzień 5, 2016 Rogate Ranczo. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Grudzień 5, 2016 Share Napisano Grudzień 5, 2016 Soplicowo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polox Napisano Grudzień 5, 2016 Share Napisano Grudzień 5, 2016 Moje propozycje nazw: 1. Łagry tęczy. 2. Dee'er Stadt. 3. Thornaxicia Godło: Spoiler Nad hymnem pracuję Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dabrowski Napisano Grudzień 6, 2016 Share Napisano Grudzień 6, 2016 Transoksania? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Grudzień 6, 2016 Autor Share Napisano Grudzień 6, 2016 5.12.2016 at 00:26 Zirathel napisał: Kraina jeluniów "Dolina tęczowych Jeleniopodmieńców" 5.12.2016 at 01:29 Chip napisał: kraina Cold Eeee ... nie rozumiem 22 godziny temu Skoniu napisał: Pustkowia Przyjaźni "Przyjazne Pustkowia" 10 godzin temu Ziemowit napisał: Kraina Łośków Nie wiem czy wiesz, ale: SAM ŻEŚ ŁOŚ xD 9 godzin temu bleflar3 (awaryjny) napisał: Tęczelandia. "Tęczoland" <- to brzmi jak jakaś nieudana nazwa na plac zabaw czy coś ... 8 godzin temu Uszatka napisał: Prismdom - od słów Prismatic i Kingdom. Poza tym, że się trudno wymawia to przyznam, że jest to całkiem niezła nazwa. 7 godzin temu Arceus napisał: Wzgórze teletubisiów To nie ten kanał xD 2 godziny temu Triste Cordis napisał: Rogate Ranczo. Jeśli myślisz, że jak ktoś ma jelunie to może robić ranczo to się grubo mylisz! 2 godziny temu clopfic napisał: Soplicowo A co autor miał na myśli? 2 godziny temu Polox napisał: Moje propozycje nazw: 1. Łagry tęczy. 2. Dee'er Stadt. 3. Thornaxicia 1. Zbyt sowiecko 2. Zbyt niemiecko 3. Zbyt dużo Thoraxa, ale dzięki za włożony wkład 2 godziny temu Polox napisał: Godło: Pokaż ukrytą zawartość Nad hymnem pracuję To potem 2 minuty temu Dabrowski napisał: Transoksania? To ja mam wiedzieć czy jesteś pewny, że chcesz, aby tak się nazywało królestwo Thoraxa? No i jeszcze wytłumacz, proszę, skąd wziąłeś pomysł na taką nazwę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Grudzień 6, 2016 Share Napisano Grudzień 6, 2016 Jest tylko jedno właściwe godło tej krainy (podane w zapytajce) podobno jego moc jest tak potężna, że sam widok wersji cyfrowej odnotował ofiary śmiertelne. A teraz wyobraźcie sobie legiony reniferów (bo to święta niedługo) maszerujących pod tym godłem epicko powiewającym na wietrze... Hymn Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dabrowski Napisano Grudzień 6, 2016 Share Napisano Grudzień 6, 2016 14 godziny temu MasterOfRainbows napisał: No i jeszcze wytłumacz, proszę, skąd wziąłeś pomysł na taką nazwę. https://en.wikipedia.org/wiki/Transoxiana Tzn to jak to pisałem jeszcze nie wiedziałem ale taka nazwa rzuciła mi się do głowy z moich pokładów wiedzy Trans jak podmieniec lel Transjelonki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Grudzień 7, 2016 Share Napisano Grudzień 7, 2016 Socjalistyczne Państwo Kolorowych Rogatych Stworzeń (SPKRS). Proszę, żeby Thorax się osobiście wypowiedział Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Grudzień 7, 2016 Autor Share Napisano Grudzień 7, 2016 4 godziny temu Ziemowit napisał: Socjalistyczne Państwo Kolorowych Rogatych Stworzeń (SPKRS). Proszę, żeby Thorax się osobiście wypowiedział Prośba została odrzucona, ponieważ Thorax nie zajmuje się socjalistycznymi państwami. Idź gdzie indziej szerzyć swoją gołębią ideologię Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Grudzień 17, 2016 Autor Share Napisano Grudzień 17, 2016 Nie doszliśmy do wyczekiwanych przeze mnie rezultatów, ale ... macie kolejne zadanie! | _________________________ZADANIE 2_________________________ | | Jakie godło może mieć Królestwo Thoraxa ? | | ___________________________________________________________ | @Polox -> Dzięki za nawet fajne godło, ale co jest w tle? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polox Napisano Grudzień 18, 2016 Share Napisano Grudzień 18, 2016 (edytowany) @MasterOfRainbows - Tamto godło nie było robione na trzeźwy umysł i nie mam pojęcia jakim cudem ja widziałem wcześniej w tamtych cuśkach po boku rogi Thoraxa. Coś może kreatywnego się jeszcze wymyśli, ale odpowiadając na pytanie: jest tam opuszczone miasto, nie żebym sugerował/propagował upadek królestwa, ale w tamtym czasie taki obrazek miałem w galerii i taki się pojawił. Edytowano Grudzień 18, 2016 przez MasterOfRainbows Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skypilarPL Napisano Grudzień 29, 2016 Share Napisano Grudzień 29, 2016 (edytowany) hmm ...może maska (taka teatrowa) na tęczowym tle. Edytowano Grudzień 30, 2016 przez skypilarPL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catniss Napisano Styczeń 7, 2017 Share Napisano Styczeń 7, 2017 Hm... Tęcza? Tę... T.. ..... Dobra! Przychodzi mi do głowy tylko i wyłącznie tęcza! Och, @skypilarPL - uratowałeś sytuację. Głowa Thoraxa (coś jak maska przedstawiająca jego twarz)na tęczowym tle? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastek Napisano Styczeń 11, 2017 Share Napisano Styczeń 11, 2017 Cypel 10 to dobra nazwa krainy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts