Szonszczyk Posted December 11, 2016 Share Posted December 11, 2016 (edited) Sprostowanie: Tęczlingi zachowały umiejętność podmieniania się changelingów! Witam wszystkich po dłuższej przerwie i zapraszam do wzięcia udziału w nowej zabawie. Polega ona na wymyśleniu śmiesznej historyjki zaczynając od: Jakbym był Tęczlingiem to ... Przykłady: >... podmieniłbym się pod Donalda Tuska i i zniszczył unię Europejską od środka! >... podmieniłbym się pod drzewo i rósł bym sobie gdzieś w Bieszczadach. >... podmieniłbym się pod swojego wykładowcę i nie przyszedł na zajęcia Zaskoczcie mnie pod kogo byście się podmienili i co byście wtedy zrobili! A może wymyślicie totalnie inny sposób wykorzystania umiejętności tęczlingów. (nie musicie się martwić o podmienioną osobę, gdyż ta została uprowadzona i znajduje się gdzieś w lochach ... możecie też podmieniać się pod rzeczy i zwierzęta) Edited May 10, 2017 by Miszcz Tencz Link to comment Share on other sites More sharing options...
twister Posted December 11, 2016 Share Posted December 11, 2016 Jakbym był tęczlingiem to podmieniłbym się pod Marka Zuckerberga i bym usunął Facebooka 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucas Posted December 11, 2016 Share Posted December 11, 2016 (edited) Jakbym był tęczlingiem to Szon byłby wyśmiany. ~Ciekawe czy ktoś zrozumie ten twój żart xD - Master Edited December 11, 2016 by MasterOfRainbows Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szonszczyk Posted December 17, 2016 Author Share Posted December 17, 2016 Jakbym był tęczlingiem to podszyłbym się pod siebie i był sobą, tylko byłbym wtedy tęczlingiem, w przebraniu - siebie. Ps. Mam zmienić nazwę z "tęczling" na "changeling", bo niektórzy nie rozumieją zabawy czy co? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arceus Posted December 18, 2016 Share Posted December 18, 2016 51 minut temu MasterOfRainbows napisał: Jakbym był tęczlingiem to podszyłbym się pod siebie i był sobą, tylko byłbym wtedy tęczlingiem, w przebraniu - siebie. Ps. Mam zmienić nazwę z "tęczling" na "changeling", bo niektórzy nie rozumieją zabawy czy co? CTRLCCTRLV!!! "Ps. Mam zmienić nazwę z "tęczling" na "changeling", bo niektórzy nie rozumieją zabawy czy co?"~MasterOfRainbows No i teraz jest cień szansy, że ktoś to zauważy Cóż, jeśli tak zrobisz, to już nawet złudzenie, że to to jest coś nowego przepadnie. Nie żeby coś, ale jeszcze u Night (dawna awka Kryśli) była dokładnie ta sama zabawa... Ale tu jesteś tęczlingiem, a nie changelingiem ech kogo ja oszukuje chodzi o to samo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Catniss Posted January 7, 2017 Share Posted January 7, 2017 (edited) Gdybym była tęczlingiem, zostałabym kotem. Koty nic tylko żrą, śpią i warczą o głaskanie. A ludzie i tak je uwielbiają. Edited January 7, 2017 by Catniss Link to comment Share on other sites More sharing options...
Onyx Posted January 19, 2017 Share Posted January 19, 2017 (edited) Gdybym był tęczlingiem, to zostałbym swoim oc, przeprowadził się do Ponyville i zaprzyjaźnił się z Lyrą Zakładając oczywiście, że gdzieśtam w alternatywnym uniwersum żyje taka istota która wygląda i jest jak mój ponyson Edited January 19, 2017 by Onyx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dabrowski Posted April 8, 2017 Share Posted April 8, 2017 Gdybym był tenczlingiem to byłbym Fajny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts